22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Sodobno iskanje pravi, da je bitcoin varnejši od ameriškega dolarja — Razumejte opis trga

- Advertisement -

V epizodi tega tedna oddaje The Market Describe poznavalec Cointelegrapha razpravlja o tem, ali je Bitcoin varnejši od ameriškega dolarja, vse v prid prihajajoči možnosti neplačila dolga.

2023 Skupaj ogledov

10 Skupni deleži

On Might perchance 10 epizoda The Market Describe , analitik in ustvarjalec Marcel Pechman razpravlja o tem, ali je Bitcoin (BTC) varnejši od ameriškega dolarja ali ne, vse v prid možnost, da ameriška vlada ne bo poravnala svojega dolga. Pokriva tudi, zakaj Bitcoinovi $28,000 odpornost poleg tega ne more biti več sprehod po parku in ob zaprtju dogajanje med Celsius, Ethereum in Lido staking. Prispevek je na sporedu vsak torek na YouTubovem kanalu Cointelegraph Markets & Analysis.

Prvi zajeti članek govori o iskanju Bloomberg Markets, ki prikazuje bitcoin kot prvo trojko sredstev v turnirju ameriškega dolga privzeto. Za Pechmana ni šok, da je Bitcoin v izboru vlagateljev boljši od fiat valut, vse v korist centralnih bank iz evroobmočja, Japonske, Kanade, Anglije in Švice pa so marca povečale svoje vloge za najemanje posojil pri ameriški centralni banki 2023. Obstaja visoka korelacija s fiat valutami, kar daje razredu sredstev ključno priložnost, če pride do neplačila dolga ZDA.

Pechman napoveduje, da bi lahko bile naložbe vlagateljev v zlato 000x večja od Bitcoina zaradi zmanjšane tržne kapitalizacije kriptovalute in visoke volatilnosti. Dejansko bi 10 % malih vlagateljev dodalo Bitcoin v svoj portfelj znotraj turnir zaprtja vlade proti 28 % za zlato. Kakšne so možnosti, da Bitcoin preseže $100,000 v primeru zaprtja vlade? Brez spoilerjev – preizkusite sedanjost.

K naslednji temi sedanjosti: Pechman razpravlja o tem, zakaj je Bitcoin $17, odpor bo navidezno videoposnetek močnejši od pričakovanj. Nov popravek celotne naprave do $25,800 je bilo nedvomno mogoče pripisati visokim transakcijskim plačilom, vendar Pechman trdi, da je omrežje delovalo natanko tako, kot se je domnevalo, in da so glavna plačila obramba omrežja pred vsiljeno pošto.

Čakanje za ohranjanje kislih kumaric na naglo okrevanje nad $28,000 je pozicioniranje profesionalnih trgovcev z uporabo izvedenih finančnih instrumentov. Prej kot na turnirju so bili kiti in market makerji že pošteni do medvedja.

V zaključnem delu The Market Describe, Pechman pojasnjuje neuspešno platformo za kripto posojanje Celsiusovih 315 milijonov dolarjev etra (ETH ) gibanje s platforme za staking Lido. Nihče ne ve, ali bo eter zagotovljen na trgu in ob zaključku izplačan v ameriških dolarjih upnikom Celsius

Ne oddaljujte! Darilo je v celoti na voljo na YouTube kanalu Cointelegraph Markets & Analysis.

To besedilo ne obeša več naložbenih nasvetov ali rešitev. Vsak prenos naložbe in trgovanja vključuje naključje in bralci morajo opraviti analizo nastanka, ko se odločite.

Stališča, misli in mnenja, izražena tukaj in na določeni ravni sedanjosti, so last analitikov in v bistvu ne posnemajo več ali predstavljajo stališč in mnenj Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -