19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Softbank vlaga 200 milijonov dolarjev v brazilsko platformo za kripto trgovanje Mercado...

Softbank vlaga 200 milijonov dolarjev v brazilsko platformo za kripto trgovanje Mercado Bitcoin

Softbank Invests $200 Million in Brazilian Crypto Trading Platform Mercado Bitcoin

Večnacionalni konglomeratni holding s sedežem v Tokiu Softbank upravlja latinskoameriški sklad, ki vlaga v zagonska podjetja, osredotočena na identifikacijsko tehnologijo, e-poslovanje, izobraževanje, fintech in zdaj rešitve za kriptovalute. Sklad Softbank Latin America Fund je v četrtek razkril, da je vložil $ 200 milijonov na borzi kripto-sredstev Mercado Bitcoin.

Mercado Bitcoin’s $ 200 Dvig kapitala M: Skladi Softbank Eden največjih krogov financiranja serije B v LATM

Sklad Softbank Latinske Amerike je investiral v matično družbo Mercado Bitcoin 2TM Group. V sporočilu je poudarjeno, da gre za enega največjih krogov financiranja serije B v Latinski Ameriki in največjo kripto naložbo Softbank na latinskoameriški celini. Naložba prinaša status samoroga skupine 2TM na 2,1 milijarde dolarjev in osmo najdragocenejše fintech podjetje v Latinski Ameriki.

Mercado Bitcoin želi izkoristiti financiranje za nadaljnje povečevanje in vlagati v več infrastrukture. V napovedi podjetja je poudarjeno, da je v zadnjem 12, je Mercado Bitcoin zbral 2,8 milijona strank. “Med januarjem in majem 2021, približno 700, nove stranke so se prijavile za uporabo storitev Mercado Bitcoin, «je bilo podrobno objavljeno v sporočilu podjetja. Poleg tega je obseg trgovine Mercado Bitcoin v 2021 zabeležil ogromno rast, “presegla je celotno njegovih prvih sedmih let skupaj. “

” Mercado Bitcoin je postal globalni vodja na področju kriptovalut. Navdušeni smo nad razumevanjem brazilskega ekosistema 2TM Group in njihovim prispevkom k razvijajočemu se regulativnemu okviru v Braziliji, «je v izjavi dejal Marcelo Claure, izvršni direktor Softbank Group International in direktor tehnične službe Softbank Group. Izvršni direktor Softbank je še dodal:

Kriptovalute imajo v Latinski Ameriki neverjeten potencial. Verjamemo, da je zmaga v Braziliji za skupino 2TM ključnega pomena, in smo navdušeni, da se udeležimo tega neverjetnega potovanja.

Skupina Softbank in portfeljska podjetja konglomerata so se zanimala za Fintech in Blockchain

Fintech podjetja in kripto rešitve so zbrale splošno pozornost v Latinski Ameriki, prvi sklad Bitcoin, s katerim se trguje na borzi (ETF), pa je prvič nastopil na brazilski borzi prejšnji teden. Skupina Softbank in Latinskoameriški sklad podjetja rasteta na podlagi teh trendov. Sklad Softbank Latinske Amerike podpira tudi fintech podjetja, kot so Creditas, Cortex, Inter, Loggi, Konfio in Ualá.

Večnacionalni konglomerat Softbank se že vrsto let ukvarja s kripto in blockchain tehnologijo. nekaj časa. Oktobra 2019 je Softbank objavila, da sodeluje s podjetji Tbcasoft in IBM na križanju -prenosni projekt tehnologije veriženja blokov. Softbank je sodelovala tudi s podjetjem Tbcasoft, ko so podjetja istega leta ustanovila delovno skupino za identifikacijo in preverjanje pristnosti, ki temelji na blockchainu.

Eno od portfeljskih podjetij s sedežem v Tokiu prav tako izkorišča kripto -rešitve sredstev. Pred kratkim, sredi aprila 2019, je globalni vesoljski ponudnik Wework, ki ga podpira Softbank, nedavno razkril sprejemal je kripto in obdržal digitalna sredstva v svoji bilanci stanja.

Mercado Bitcoin financira iz Softbank po januarskem krogu podjetja A 2021, ki sta ga vodila Parallax Ventures in G2D / GP Investments. Mercado Bitcoin želi s sredstvi “pospešiti rast v portfelju 2TM Group.” V portfelju 2TM Group je tudi ponudnik kripto denarnic Meubank in upa, da bo v bližnji prihodnosti ustanovil sklad z imenom “Bitrust”.

Kaj menite o tem, da Softbank financira 2TM Group in hčerinsko družbo Mercado Bitcoin z $ 200 milijonov financiranja? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

George Soros' Investment Fund Is Reportedly Trading Bitcoin Products

Payments Giant NCR Bringing Bitcoin Trading to 650 U.S. Banks and Their 24 Million Customers

Oznake v tej zgodbi

2TM Group, Blockchain, Brazilija, brazilski, Cortex, Creditas, kripto rešitve, G2D / GP Investments, Inter, Konfio, Latinska Amerika, LATM, Loggi, Marcelo Claure, Mercado Bitcoin, Meubank, Parallax Ventures, Softbank, softbank bitcoin, softbank crypto, skupina Softbank, skupina Softbank Group International, sklad Softbank Latinske Amerike

Zasluge za slike 1555752617: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments