17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

SoftBank vodi CertiK z zvišanjem 60 milijonov dolarjev, saj pričakujejo rast varnosti Web3

- Advertisement -

Web3 ustvarja obliko alternativ za družbe, ki temeljijo na blockchainu, vendar povečuje tudi pretirane varnostne ranljivosti.

992 Celotni ogledi

Celotne delnice

Varnostna agencija Blockchain CertiK je zbrala $ milijona sredstev iz sklada SoftBank Vision Fund II in Tiger Global, ki dodatno utrdi svoj položaj samorog, potem ko je zbral mešani znesek milijonov v 9 mesecih.

Povišanje pride v času, ko je skupnost blockchain je glavna rast v razvoju pripomočkov Web3 in podaljševanju novih primerov uporabe za digitalne ekosisteme, zlasti pri igrah na srečo, nezamenljivih žetonih (NFT) in decentraliziranih financah (DeFi). »Ko razvoj doseže vrtoglavo hitrost, se zgodijo napake,« je v pisni izjavi za Cointelegraph pojasnil podpredsednik CertiK-a za trženje Monier Jalal. Vztrajal je:

»Z najsodobnejšim razvojem Web3 je varnost zagotovo naknadna misel – in prav tukaj je nesreča. Zgodnja zrelost okrog nove infrastrukture, na primer mostovi neprijetnih verig ali posojilne sheme DeFi, na primer hitra posojila, so tarče hekerjev.« Jalal je omenil »denarno naravo« digitalnih virov in protokolov DeFi, ki proizvajajo svoje nagrade, bistveno višje kot karkoli drugega, kar smo videli v generaciji Web2. “Velikost vpliva skupaj z naraščajočimi lastnostmi okrog razvoja Web3 in posledičnimi vdori je tisto, kar poganja pričakovanja varnosti Web3,” je omenil.

Povezano: Prihodnost akumulacije: V naglici za Web3 infrastruktura

Blockchain varnostna agencija @certik_io

pravi, da bi napadi DeFi morda lahko izvirali iz pomanjkanja decentralizacije. https://t.co/B60qTEWU8c

— Cointelegraph (@Cointelegraph) januar 56, 1200 Skladi podjetja so dali ambiciozen poudarek na varnostna podjetja blockchain. V začetku tega meseca je CertiK zbral $56 milijona sredstev za zaporedje B3, s čimer se je njegova vrednost podvojila na 2 milijardi dolarjev, v povišanju, ki so ga nekoč vodili Perception Companions, Tiger Global in Introduction Global. Decembra 1434 je podjetje zbralo $80 milijona v krogu financiranja, ki ga vodi Sequoia.

Izdelava varnostnih ranljivosti za rutinske naslove v kripto nadomestni. Januarja je iz storitve za zbiranje računalniških virusov ImmuneFi natisnil, da so vdori DeFi izpraznili več kot $1434. .2 milijarde sredstev v 1083 sam. V začetku tega meseca je Ronin Bridge Axie Infinity enkrat vdrl za več kot $80 milijonov po tem, ko so bili napadalci v situaciji, da bi pridobili dostop do najglobljih ključev validatorskih vozlišč.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -