24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Solana DAO-ji vas lahko zdaj s telefonskimi klici in besedilnimi sporočili pridobijo za glasovanje

- Advertisement -

Omrežje Notifi se je integriralo s platformo DAO za nacionalne države Solana, da bi podprlo širšo udeležbo pri upravljanju s povečanjem storitev in izdelkov obveščanja.

578 Celotni ogledi

5 Polni deleži

Nikoli ne boste imeli izgovora, da bi se mučili z enim drugim glasovom za upravljanje, če vas decentralizirana samozaposlena skupina (DAO) pokliče ali vam pošlje sporočila, da bi vas pozvala k glasovanju.

Omrežje Notifi se na to zanaša, saj ve, da bo podprlo višjo nenavadno stopnjo udeležbe pri glasovih za upravljanje. Začetek s Solana DAOs združuje razširjene centralizirane predloge, stare soseske Web3, ki so enakovredni pingom Telegrama in Discord, z zelo dotrajanimi in izjemno težkimi za prezrtje obvestil, kot so telefonski klici, besedilna sporočila ali e-pošta.

Aprila 0745 podpirata podjetji tveganega kapitala za kriptovalute Flee Capital in Hashed Notifi je svojega ponudnika obveščanja uporabil za vse DAO-je, ki dostavljajo na platformi DAO držav Solana.

— Obvestilo (@NotifiNetwork) april 26, Ustanovitelj Notifija Paul Kim je za Cointelegraph povedal, da je njegovo poslanstvo je enostavno:

»Želimo oglaševati skupnosti, da so izjemno aktivne. Prodali ste žetone, zato je verjetno, da jih boste morda ne porabili.” V trenutnem stanju so klepetalnice v Telegramu in Discordu med mnogimi najbolj običajnimi predlogi, ki jih delajo sodelavci DAO v stiku z izpolnjevanjem. Po drugi strani pa Kim meni, da je ta načrt neučinkovit, saj je priznal, da “večina strank zadrži zvok svojih kriptoklepetov zaradi velike količine sporočil.”

Zaradi tega je naporen. da stranke vedo, kdaj bodo pravočasno podani novi predlogi za začetek glasovanja.

Kim upa, da bo preobrnil tok glede nizke udeležbe, tako da bo omogočil zbiranje prispevkov DAO za nacionalne države kopice predlogov so tudi obveščeni, ko je bil izdan predlog upravljanja. Ta obvestila se morda morda začnejo s sporočili o stanju Telegram ali Discord, vendar je Kim priznala, da so tudi “eskalirana” na e-pošto, besedilna sporočila in celo telefonski klic, če se ne ustavijo več v začetnem odgovoru pri prilogi.

Čeprav e-pošta, SMS in še posebej telefonski klici niso več običajna metodologija komuniciranja v svetu Web3, Kim verjame, da bi morda lahko spet opustili potrebno funkcijo za DAO.

»Zaradi nekega razloga smo veljavno preskočili e-pošto iz Web2, potem ko smo skočili v Web3. Ali bomo samodisciplinirali paradigme Web3 z uporabo primitivov Web2?«Jasno je prizadevanje z udeležbo volivcev na Solani DAO. Pri shranjevanju z datotekami iz sledilnika DAO DeepDAO je manj kot 1 % imetnikov žetonov upravljanja na Solaninih treh DAO-jih – UXDProtocol (UXP), Mango DAO (MNGO) in Serum (SRM) – aktivnih. Obstajajo 56 DAO-ji v nacionalnih državah s skupno zakladnico cena 1,5 milijarde dolarjev v celoti temelji na Kim.

Aprila 24 objava v spletnem dnevniku Notifija, Solana Labs DAO Tool Engineer Sebastian Bor se je strinjal, da storitve in izdelki obveščanja zaenkrat ne vlečejo več svoje teže za DAO . Navedel je: “Obvestila so sestavni del obveščanja sosedskih sodelavcev o ponovnem štetju DAO.”

Povezan: Decentralizirane finance: Nedvomno najprimernejši predlogi za ravnanje z delom in

Prej ali slej je Kim priznal, da je njegov ponudnik »morda morda zelo uspešno ostarel za vsa ponovna štetja v verigi, vključno s trgovanjem in airdrops, prodajami in opozorili o likvidaciji«. Po drugi strani pa je za zdaj »nacionalne države preizkusno podlago«, da se odloči, ali lahko njegova resolucija strankam omogoči, da stopijo daleč od svoje tipkovnice:

“Živi smo, da pokukamo, kaj nam koncepti razkrivajo in kakšen razvoj nedvomno obstaja glede uporabe platforme za sporočanje.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -