15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Solana integrira umetno inteligenco v verigo blokov, zviša sredstva za nepovratna sredstva na 10 milijonov USD

- Advertisement -

Vtičnik ChatGPT, vgrajen v Solano, je zagonska koda in ga je poleg tega mogoče prenesti z GitHuba.

130744 Skupaj ogledov

10 Skupaj delnic

V maju na priložnost morda na pošteno priložnost 10, je fundacija Solana, neprofitna organizacija, namenjena vzdrževanju in ustvarjanju verige blokov Solana na ravni 1, objavila, da je vgradila sintetično inteligenco (AI) z uporabo vtičnika ChatGPT razvil Solana Labs.

Kot so povedali razvijalci, je vtičnik ChatGPT na voljo za prejemanje od GitHub in lahko pošteno »prekliče bolj nezapleteno poznavanje podatkov in protokolov zapisov Solane ali dejstev o Solanini računalniški infrastrukturi in Projekti DeFi.«

Sedanje dobre točke vtičnika vključujejo nakup nezamenljivih žetonov (NFT), prenos žetonov, pregledovanje transakcij, interpretacijo podatkov o zapisih javnih mitov in iskanje zbirk NFT po vstopnici na Solani.

»Vsak razvijalec, ki izdeluje aplikacije, usmerjene k odjemalcem, bo prav tako navdušen nad tem, kako z njihovo aplikacijo deluje naprava lutke z umetno inteligenco, ker je prav tukaj povsem nenavadna paradigma za pripovedovanje računalniški sistemi, kaj osvojiti,« je dejal soustanovitelj Solane Anatolij Jakovenko.

Fundacija Solana je poleg tega objavila, da bo povišala financiranje nepovratnih sredstev za raziskovanje presečišča verige blokov Solana in umetne inteligence na $10 milijonov od svoje običajne obljube v višini 1 milijona dolarjev. Gradbeniki so povedali, da so tekoči program nepovratnih sredstev že prejeli 23 namene.

Poleg tega je fundacija Solana začela 3-mesečni pospeševalni program za univerzitetne študente, slonjo kohorto, ki eksperimentira z verigo blokov in umetno inteligenco. . »Program je prejel cel kup namenov od projektov in sodelavcev, kohorta AI pa je že povzročila povpraševanje po klepetalnem botu Solana U,« so zapisali razvijalci.

Znotraj svojega ekosistema je Hivemapper uvedli prvorazredni mesec AI Trainers, ki pretvarja slike stabilnega sveta v zelo dobre digitalne zemljevide z dejstvi, ki ohranjajo omejitve tempa, opozorilne znake in številne podatke, povezane z avenijo. Od takrat razvijalci Solane poročajo, da sodelavci protokola vzdržujejo začetih 5,7 milijona ocen usposabljanja AI , z 100, predmeti dosegajo soglasje.

Dnevnik: Varno 466 % od ChatGPT delniški triki? Bard se nagne levo, $100M AI memecoin: AI Admire

130744

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -