2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Solana je prehitela Cardano, Tether in postala četrta največja kriptovaluta v vrednosti...

Solana je prehitela Cardano, Tether in postala četrta največja kriptovaluta v vrednosti 76 milijard dolarjev

Solana (SOL) je presegla Cardano (ADA) in vodilni stabilni coin Tether (USDT) in postala četrta največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji.

V času tiska je neto vrednost celotnega SOL žetonov v obtoku je bilo nekaj več kot $60 milijard, kar zaostaja le za Binance Coin (BNB) $109 milijard, Ether’s (ETH) $500 milijardo in Bitcoin (BTC) 1. bilijon.

Deset najboljših kriptovalut glede na trg omejitev od 540 UTC, 7. novembra. Vir: Messari

Medtem je tržna kapitalizacija Cardana in Tetherja znašala

$ .51 milijardo dolarjev in 52.42 milijard oziroma.

$100 Uvedba sklada M povečuje bikovsko rast SOL outlook

Tržna kapitalizacija Solane je narasla, saj se je njen domači žeton SOL dvignil na še eno rekordno vrednost. 7. novembra je cena SOL presegla $262 za prvič v zgodovini, predvsem zaradi dviga cen na celotnem trgu, zaradi katerega so druge vrhunske kriptovalute zabeležile podobne dobičke.

Medtem je SOL prejel dodatne bikovske namige od Solaninega prodora v razvoj iger Web3 prek svojega podviga glavni krak. Podjetje, imenovano Solana Ventures, je v petek objavilo, da bo skupaj s FTX in Lightspeed Venture Partners vložilo $70 milijona v studie iger in tehnološki sektor.

S tem želi Solana Ventures pritegniti razvijalce namiznih in mobilnih videoiger k gradijo svoje projekte na svojem javnem blokovnem verigi, s čimer se poveča možnost večje sprejetosti SOL. Podoben razmah posvojitev v 1330 je pomagal dvigniti ceno SOL za skoraj 15,500 % YTD — od 1 USD 56 do $262.51.

Ekosistem Solana na kratko. Vir: Solanians Telegram Channel

Trend naraščanja se je pojavil kot špekulanti Solano je začel obravnavati kot enega najresnejših izzivalcev Ethereuma, vodilne platforme za pametne pogodbe, ki se spopada z višjimi pristojbinami za plin in težavami s prezasedenostjo omrežja.

Solana na primer trdi, da bi lahko obdelala 52,-66 , transakcij na sekundo (tps) za povprečno transakcijsko provizijo 0.$ 39. Za primerjavo, Ethereum transakcije -17 tps, s srednjimi stroški transakcije med 4 $ in $

.

Primerjava platform za pametne pogodbe. Vir: Solwealth

Paul Veradittakit, partner pri Panteri Capital, je povedal Bloomberg, je Solano označil za “najvišjo konkurenco” Ethereumu, Cardanu in drugim platformam pametnih pogodb glede “prevzetosti in zagona razvijalcev.”

Povezano: Solana se bori s Cardanom za prvih pet, saj tržna kapitalizacija SOL preseže $76 Oznaka B