20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Solana Labs z zasebno prodajo žetonov z razširitvijo podpore za ekosisteme zbere...

Solana Labs z zasebno prodajo žetonov z razširitvijo podpore za ekosisteme zbere 314 milijonov dolarjev

Povišanje sta vodila Andreessen Horowitz in Polychain Capital, dodatni prispevki pa so bili Alameda Research, Blockchange Ventures, CMS Holdings, Coinfund, CoinShares, Collab Currency, Memetic Capital in mnogi drugi.

10594 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

Solana Labs raises $314M via private token sale as ecosystem support expands

Skladi tveganega kapitala za kriptovalute so v Solanove laboratorije vlili stotine milijonov dolarjev za podporo nadaljnjemu razvoju in izvajanju decentraliziranih aplikacij in platform, ki temeljijo na Solani.

Solana Labs, razvojni studio za blockchain, namenjen inkubiranju projektov Solana, je v sredo sporočil, da je zbral $ 314. milijonov z zasebno prodajo žetonov – označuje eno največjih zasebnih prodaj leta.

Sredstva bodo uporabljena za zagon obstoječih in prihodnjih decentraliziranih aplikacij in platform, ki temeljijo na Solani. Uporabil se bo tudi za ustanovitev podružnice tveganega vlaganja in prodajnega oddelka, posvečenega mreži Solana.

Anatolij Jakovenko, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Solana Labs, je predstavil ambiciozno vizijo svoje mreže na krovu milijarde uporabnikov, ki trenutno okolje blokovne verige opisuje kot “prevojno točko, podobno trenutku, ko so osebni računalniki postali široko dostopni v 1970 s. ” Nadaljeval je:

“Naslednja faza je vključitev milijarde uporabnikov. Solana je bila zgrajena od tal, da je ustrezala tej lestvici. “

” Naslednji val inovacij v kripto se bo zgodilo na aplikacijski plasti. Preprosto si je predstavljati nešteto primerov uporabe za kripto kot tehnologijo, toda za njihovo vgradnjo v resnične izdelke, ki jih uporabljajo milijoni ljudi, je potreben obstoj visokozmogljive verige blokov, «je dejal Ali Yahya, generalni partner pri Andreessen Horowitz “Solana je veriga blokov naslednje generacije, ki lahko doseže to visoko raven.”

Solana je bila pozno deležna velike pozornosti, saj se je na njeni platformi od takrat začelo na desetine decentraliziranih finančnih projektov. Marec. Kot je poročal Cointelegraph, je eden od teh projektov Metaplex, nova tržnica NFT, ki umetnikom in ustvarjalcem vsebin pomaga pri vrednotenju svojih zbirateljskih predmetov po meri.

Ekosistem Solana je ustanovil tudi Solverse, pospeševalni program, ki zagotavlja človeške vire in svetovalno podporo projektom, ki temeljijo na platformi. Solverse je zaposlil 21 strokovnjake za področje, ki svetujejo družbi Solana startupov na njihovi strategiji trženja.