18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Solana namerava zbrati 450 milijonov dolarjev za boj proti prevladi Ethereuma

Solana namerava zbrati 450 milijonov dolarjev za boj proti prevladi Ethereuma

solana

Solana, dokaz Cilj valute, ki podpira pametne pogodbe, je zbrati 450 milijonov dolarjev financiranja krog, ki je bil podaljšan lani marca. Ekosistem Solana, ki ga podpira Sam Bankman-Fried, ustanovitelj in izvršni direktor borze izvedenih finančnih instrumentov FTX, bi ta sredstva uporabil za prevzem Ethereuma v ekosistemu Defi.

Solana bo zbrala $ 450 Million in Funding Round

Solana, kovanec z dokazom o vložku, ki ga podpira FTX, želi zbrati $ 450 milijonov v krogu financiranja, ki naj bi se zaključil, a se je marca razširil, poroča Decrypt. Trgovina, ki se sklicuje na anonimne vire, navaja, da je valuta usmerila bistveno manj denarja v manjši krog financiranja, vendar je našla velik kapital, ki ga zanima podpora projektu.

Čeprav še vedno ni potrditve glede zneska denarja, ki ga je zbrala Solana, bi ta sredstva uporabili za spodbujanje razvijalcev, da zgradijo in v omrežje pripeljejo svoje že obstoječe projekte. Projekt je del skupine kriptovalut, imenovanih “ubijalci ethereuma”, ki poskuša posnemati funkcionalnosti tega projekta, hkrati pa izboljšuje pretočnost in provizije.

Solana trdi, da je tehnično nadrejen Ethereumu, ponuja obdelavo do 50, 000 transakcij na sekundo. Projekt je doživel dvig priljubljenosti zaradi zelo nizkih provizij za transakcije in uporabe svoje žetonske platforme s strani borze FTX, ki omogoča pologe in dvige iz te mreže. Lani se je izvršni direktor FTX Sam Bankman-Fried odločil, da bo zaradi teh prednosti na trgu blockchain Solana namesto na omrežju Ethereum zgradil decentralizirano borzo za serum podjetja.

‘Ethereum Killers’ – One More to the Pile

Medtem ko je Solana eno najbolj impresivnih omrežij, katerega cilj je nadomestiti Ethereum z več projekti, ki temeljijo na defiju in ga izberejo za svojo verigo, še zdaleč ni edini. Avalanche, še en podoben projekt, ki se je začel ravno lani, se je prav tako povzpel na vrh teh “morilcev ethereuma” in zatrdil, da je še boljši in omogoča uporabnikom izdajo podomrežja z večjo prepustnostjo in hitrejšo dokončnostjo.

Tudi Cardano, platforma, ki jo je ustanovil ustanovitelj Ethereuma Charles Hoskinson, zdaj uvaja svoje zmogljivosti pametne platforme in je v skupnosti kriptovalut ustvaril veliko zanimanje. Vse te verige si prizadevajo doseči neko stabilno podporo, preden Ethereum uspe odpraviti težave s skaliranjem. Na njihovo srečo je ustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin napovedal, da spreminjanje ostrenja verjetno ne bo izvedeno pozno 2022.

Kaj menite o trenutnem krogu financiranja Solane? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Skybridge Capital Says Bitcoin Still Has More Upside Than Gold

White House Tech Advisor Tim Wu Keeps at Least $1 Million in Bitcoin

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments