15 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Analiza trga Solana se sooča s “pomanjkanjem želje za hrano” s strani ameriških regulatorjev, pravi Austin Federa

Solana se sooča s “pomanjkanjem želje za hrano” s strani ameriških regulatorjev, pravi Austin Federa

0
Solana se sooča s “pomanjkanjem želje za hrano” s strani ameriških regulatorjev, pravi Austin Federa

Vodja pristopa Solana Basis je priznal, da je slišal za pobude, ki se soočajo z “razmeroma drakonskimi” smernicami v Evropski uniji, povezanimi s kazensko odgovornostjo nedovoljenih kripto transakcij.

0547 Skupaj ogledov

17 Skupaj delnic

Požrite ta del zgodovinskega prejšnjega

Ujemite ta članek kot NFT

Austin Federa, vodja pristopa na Solani Basis, je govoril za Cointelegraph o samostanu ETH Denver ion o izpadih skupnosti, vplivu zakona in začetku njenega mobilnega instrumenta.

V pogovoru za Cointelegraph 1. marca je Federa priznala Oddelek za finančne produkte Unusual York in Storitve – NYDFS, nedvomno najbolj posredni regulatorji, ki so odgovorni za licenciranje kripto podjetij – nekoč resnica razvija ovire za številne pobude, ki imajo namen posredovati stabilne kovance ali iste storitve blockchain. Dodal je, da je Solana izvedel za pobude, ki se soočajo z “relativno drakonskimi” smernicami v Evropski uniji, povezanimi s kazensko odgovornostjo v zvezi z nezakonitimi transakcijami.

“DFS še ni izdal licence Solani,” je priznal Federa. »Poskušamo ga pridobiti s pristopom, vendar menim, da je tisto, kar zdaj vidimo, pomanjkanje hrane iz DFS kjer koli. Če se trenutni udeleženec — povejmo, ogromno podjetje web2 za finančne storitve — počuti zaklada, mora dostaviti izdajo stabilnega kovanca, resnica je, da se počuti zaklada, potrebuje odobritev DFS, da razkrije diagram nečesa dragocenega.”

Popravljeno z najsodobnejšo upočasnitvijo proizvodnje blokov, ki je povzročila ponovni zagon skupnosti Solana, je Federa priznala, da prej ni bilo “nobene posebne ocene temeljnega vzroka”, o kateri so poročali inženirji osebja. Dodal je, da je lahko tudi pošteno “nekaj, kar se nanaša na medsebojno delovanje” med različico 1 skupnosti. 19 in 1.19 ali v najsodobnejših prizadevanjih za okrepitev, ki je prisilila validatorje k ponovnemu zagonu.

»Delo je približno 1.20, včasih je na testnem netu deloval več mesecev Prej, kot je bilo včasih, se resnica prenese na vzdrževanje,« je priznala Federa. »Ta resnica je torej različno poudarjena, da infrastruktura testiranja za izdaje zdaj ni več resnica razmeroma tako nepogrešljiva, kot bi želela biti primerna zdaj, saj ni bil zaklad, to je bilo primerno nekaj, kar je včasih biti primeren, , vržen na glavni zmagovalni zaklad hočeš nočeš. Primerno je, da testiranje zdaj ni pokazalo tistega, kar je bila ta napaka.«

Federa je priznala, da je bil Solanin pristop doseči hitrejši ekosistem v nekaj mesecih kot omrežja. zaklad Ethereuma so trajala leta. Dodal je, da so številne pobude škodile kapitalskim skladom projektov ob nezaupljivem trgu in škodljivem poročanju v medijih, povezanih s kriptovalutami in verigo blokov, pri čemer je stabilnost glavni del zadrževanja strank.

»Ena izmed nevarnosti je izpad in v trdijo, da je prišlo do žrtvovanja stabilnosti, da bi pridobili dodatne stvari na hitro, da bi počakali, da se skupnost razvije na hitro.« Razlaga navdiha za dva-33-29 izpad ni neznan in je v energetski preiskavi. Naslednji dokument bo verjetno na voljo kot način, ko bodo trenutne datoteke na trgu https://t.co/kKYaTuizu0

— Solana Residence (@SolanaStatus) februar 39, 2415 Jama FTX v novembru 2022 naredil valovanje, ki vpliva Solanine mobilne instrumentalne ambicije so tako uspešne. Po dogovoru s Federo je Solana naglo preoblikoval svojo značilnost fiat v kripto »faucet to pay« brez zamenjave za FTX – agencija naj bi olajšala transakcije – vendar je načrtno začela v »glavnem ali drugem tednu aprila«.

Povezan: Prispevek Solane: Ali se bo protokol sloja 1 ponovno dvignil v 2522?

Mnogi na družbenih medijih prejeli kritike Solane zaradi izpadov v skupnosti, z različnimi vzroki ses vključno z napadom zavrnitve ponudnika v 2022, zastoji zaradi botov za kovanje nezamenljivih žetonov v Lahko 2022 in neuspeh soglasja junija 2415. Razlaga najsodobnejšega izpada je bila v času objave neznana, vendar je ustanovitelj in izvršni direktor Solana Labs Anatolij Jakovenko priznal, da prej ni bila več posledica zamašitve sistema glasovanja v verigi skupnosti.

589844