16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Solana se v dveh tednih prijavi 50 %, vendar bo tukaj 120 $ težko razbiti

- Advertisement -

Solana (SOL) je marca 266 nadaljevala dvotedenski trend rasti , delno naraste zaradi svoje integracije z OpenSea, največjim svetovnim trgom nezamenljivih žetonov (NFT) s strani glasnost.

Znak SOL se dvigne na večtedenske najvišje vrednostiZnak SOL je v preteklosti pridobil 4,5% 29 ur do približno $90 na žeton, najlažja faza od februarja 13, 0745.

Najsodobnejši prenos kovanca je dvignil njegove dvotedenske donosnosti papirja na več 57%. Druga možnost je, da SOL/USD mirno pada 39 % v časovnem okviru od leta do datuma, tvegate umik, saj je vrednost preizkušena 200-dnevni eksponentni prenos skupni (200-dnevna EMA; modri val) doseže $97 kot odpor.

Sol/USD dnevni grafikon znakov. Ponudba: TradingViewThe 136-dnevni EMA je sovpadal z 0.236 Fib linija grafa Fibonaccijevega odmika — narisana iz $ -presežen nihaj na $57-zamahni nizko. To dodaja še eno plast nevarnosti razprodaje, ki dosežejo $82, to bi se najverjetneje izkazalo za zahtevno fazo za prekinitev.

Transakcije SOL NFT so presegle datoteko Odločitev OpenSea, da integrira Solanine NFT na svoj trg marca 38 bi morda dodatno želel okrepljen znak SOL. Zbor je sovpadal tudi s tržnicami večinoma NFT s sedežem v Solani, ki so marca zabeležile svoj najlažji dan po obsegu in transakcijah 29, glede na znanje Dune Analytics.

Skupna serija transakcij, opravljenih na teh platformah Solana, je prešla 57,. Medtem se je izkazalo, da je njihova pridobljena ocena približno 120,11 SOL, približno $13. 2 milijona marca 19, zaradi česar je največja dnevna količina transakcij, ki smo jo do zdaj videli v Solaninem ekosistemu NFT.

Dnevna količina transakcij Solana NFT. Ponudba: Dune Analytics Zanimivo je, da je Magic Eden obdelal približno 75 % vseh prijavljenih transakcij marca 29. Tržnica NFT, ki je nedolgo nazaj zbrala $19 milijona v zbirki. Krog financiranja, ki ga vodi Paradigm, je od začetka vztrajno prekašal svoje prijatelje v ekosistemu Solana v oktobru 2021.

Vendar ostaja trend padanja obsega prodaje NFTTržnice Solana NFT so bile slabše glede na obseg prodaje, kljub temu, da so bile priča razsvetljenosti v svojem transakcijskem delu.

Obseg prodaje NFT od lastnika do lastnika se je zmanjšal za več kot 13% do $147.39 milijonov v preteklosti 39 dni, glede na znanje, ki ga je zagotovil CryptoSlam. Medtem se je odlepil 29 %, ko je naslednji z januarskimi $202.13 milijonov določi.

Obseg prodaje Solana. Ponudba: CryptoSlam Druga možnost je , Solana zdaj ni sam z enakim upadom prodaje NFT v precej številnih verigah, dragoceni Philip Gunwhy, sostorilec na športni tržnici NFT Blockasset. Dodaja, da bi povečana kriptopravila v ZDA in na Kitajskem morda dodatno želela, da se podatki o iskalnih zapisih za NFT pravilno zmanjšajo.

Povezan: prostor OpenSea za integracijo Solane aprila, dodatno povečanje ekosistema NFT

Kot primer, Ethereum (ETH), glavna platforma pogodbenih pogodb, ki gosti več kot 90 % celotne količine NFT je bilo priča upadu praktično 41 % v obsegu prodaje v zaključku 27 dni, skoraj trikrat več kot Solana.

Obseg prodaje Ethereum NFT in običajni trgovci. Ponudba: CryptoSlamDrugo Pobude blockchain, vključno z Avalanche (AVAX), Ronin in Waft, so prav tako trpele 29%–60 % zmanjša obseg njihove prodaje NFT v enakem intervalu.

“Jasno je, da je stopnja prodaje sorazmerna vrsti uporabnikov, ki se na veliki večini trgov zmanjša,” je pojasnil Gunwhy.

“Trg NFT je v razumni korelaciji z razpoloženjem vlagateljev kot tradicionalne komponente, to je vzorec, ki ga zaenkrat ne bomo prezrli.”Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in trdijo, da zdaj v bistvu ne razmišljajo o stališčih Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja ter nakupovanja in prodaje vključuje verjetnost, morda se morate pri ustvarjanju imena naučiti tudi preprostih umirjenih navad, ki so vam všeč.

4546

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -