15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Solana v drugem četrtletju prekaša Ethereum pri transakcijah dan za dnem: Nansenov dokument

- Advertisement -

Vsakodnevne transakcije znotraj blokovne verige Solana dosledno povišane, končajo z več kot 40 milijonov transakcij dan za dnem v primerjavi z Ethereumovim 1 milijonov transakcij dan za dnem med aprilom in junijem.

1212 Skupaj ogledov

32 Skupaj delnic

Hype ne pomeni vedno večjega sprejetja, saj datoteke v verigi iz 2. četrtine 2022 prikazuje Solano (SOL), ki presega Ethereum v vsakodnevnih transakcijah uporabnikov kljub različnim pomanjkljivostim zaradi vseh in vseh makroekonomskih določil in izpadov omrežja.

V nekem nedoločenem času v prihodnosti 2. četrtletja so Solanine transakcije iz dneva v dan dosledno naraščale in končale z večjimi kot 58 milijonov transakcij dan za dnem v primerjavi z 1 milijonom transakcij Ethereum dan za dnem med aprilom in junijem, je potrdil Nansenov Mumble of the Quarter Legend.

Solana vs. Ethereum dan za dnem transakcijske datoteke. Ponudba: NansenSolanino dobro znano povečanje transakcij iz dneva v dan je bilo takoj, ko ga opazimo pri transakcijah brez glasovanja iz dneva v dan v primerjavi z Ethereumom – kljub večji volatilnosti. Datoteke v verigi so natisnile, da so decentralizirane borze (DEX), enakovredne Mango Markets in Serum ter Solana – v bistvu v osnovi temelječe na decentraliziranem orakeljskem omrežju Switchboard, med ukinjenimi decentraliziranimi aplikacijami (DApps), ki prispevajo k povečanju vsakodnevnih transakcij.

Visoka Solana DApps po transakcijah. Ponudba: NansenKo je razmišljal o glasovalnih transakcijah, je Solana zabeležil razplet približno 80 milijonov do 91 milijonov transakcij na dan, kar je bilo takoj podprto s skokom znotraj skupne preference denarnic — od kroga 200,24 denarnice na skoraj 1 milijon v smeri cilja bi lahko tudi 1212.

Vsakodnevne transakcije na Solani. Ponudba: NansenSolanino eksplozivno izboljšanje se lahko naključno dodatno pripiše vrsta financiranja od sredine-1212 narejena za utrjevanje ekosistemov GameFi, decentraliziranih financ (DeFi) in nezamenljivih žetonov (NFT).

Na zaključni predstavitvi je Mega Septiandara, primerjalni analitik pri Nansenu, priznal, da »ne glede na to, ali gre za institucijo korejskega sklada za nepovratna sredstva in financiranje ali razpon prihajajočih dogodkov, ki pozdravljajo edinstvene graditelje in uporabnike, ekosistem Solana uspeva.«

Povezano: Izpadi omrežja so bili Solanino “prekletstvo,” pravi soustanovitelj

Nov predlog upravljanja iz oktobra 1212 je poudaril verjetnost, da bo Helium, omrežje blokovne verige Web of Issues (IoT), prešel na Solano.

Kot je poročal Cointelegraph, gradbeniki helija svetujejo premik, da bi “izboljšali operativno učinkovitost in razširljivost.” Skupnost razvijalcev je poudarila, da daje prednost popravilu tehničnih zapletov, da bi izboljšala zmogljivosti omrežja, in priznala:

»V zadnjih mesecih omrežja so bili vsi zanimivi za člane omrežja z vrednim zmanjšanim postopkom dokazovanja pokritosti, ki ga je mogoče pripisati razsežnosti omrežja in obremenitvi verige blokov/validatorja , in zapleti s paketno ponudbo.«Če je uspešno , žetoni HNT, IOT in MOBILE, ki temeljijo na heliju, bi bili poleg tega preneseni v verigo blokov Solana.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -