-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Solana Ventures, FTX in Lightspeed so ustanovili sklad za igre na srečo...

Solana Ventures, FTX in Lightspeed so ustanovili sklad za igre na srečo v obliki blokchain v vrednosti 100 milijonov dolarjev

Solana Ventures, naložbena veja družbe Solana blockchain, FTX in Lightspeed, podjetja tveganega kapitala, sta napovedala začetek skupne iniciative za spletne igre. Sklad bo imel na razpolago 16 milijonov dolarjev za vlaganje v igralniške projekte z uporabo blockchaina -sistemi v omrežju Solana. Sklad je že opravil svojo prvo naložbo v Faraway, igralniško podjetje s sedežem v Solani.

Solana Ventures, FTX in Lightspeed stavita sredstva za Blockchain Gaming

Solana Ventures, naložbena veja verige blokov Solana, FTX in Lightspeed, je ustanovila nov sklad za igre na veriženju blokov. , katerega cilj je financirati najbolj inovativne predloge iger na področju blockchain, zgrajene v omrežju Solana. Skupna prizadevanja bodo vložila 720 milijonov dolarjev v tovrstne pobude za zagon razvoja v ekosistem Solana.

Amy Wu, partnerica pri Lightspeedu, je izrazila navdušenje nad tem skupnim prizadevanjem in tem, kaj poskušajo doseči z naložbo. Dejala je:

Iščemo podporo odličnim ekipam, tako kripto-domačim kot igralnim. Verjamemo, da je igranje iger ena najboljših priložnosti za vključitev naslednje milijarde uporabnikov v splet3 in eden najboljših primerov uporabe za NFT.

Wu je pohvalil tudi uspešen razvoj, ki se dogaja na vrhu Solane, ki ima že več kot 1, aktivne razvojne ekipe le dve leti po lansiranju.

Faraway dobi prvo naložbo

Sklad ni izgubljal časa s svojo prvo naložbo. Faraway, podjetje za igre na srečo s sedežem v Solani, je v zadnjem krog financiranja, ki ga je vodil sklad. To dopolnjuje krog v vrednosti 9 milijonov dolarjev, ki ga je izvedla Faraway, ki ga je v začetku tega leta vodil tudi Lightspeed.

V zadnjem krogu financiranja je sodeloval tudi 16z, Sequoia Capital, Pantera Capital, Jump Capital in Solana. Faraway je eno prvih podjetij, ki dela v igrah, ki temeljijo na blockchainu, s komponento za več igralcev na vrhu Solane. Zaradi tega je Faraway zanimiva priložnost za merjenje odziva, ki bi ga takšne igre lahko prejele v prihodnosti.

Farawayjeva prva igra, imenovana Mini Royale: Nations, je prvoosebna streljačina z decentraliziranim gospodarska komponenta. Igra uporablja brskalnik kot svojo igralno platformo, s čimer želi demokratizirati dostop za uporabnike z manj računalniškimi viri.

Alex Paley, izvršni direktor podjetja Faraway, je izrazil svoje mnenje o prihodnosti igranja blockchain iger in Faraway se osredotoča na to temo, navaja:

Tehnologija veriženja blokov bo sprostila potencial za resnično odprta gospodarstva, ki jih vodijo igralci in bo uvedel naslednji val igralnih in virtualnih svetov. Naš cilj je ustvariti izjemno zabavne in družabne igre z odprtim gospodarstvom, ki daje igralcem resnično lastništvo nad njihovimi sredstvi v igri in pravi glas o tem, kako se igra sčasoma razvija.

Kaj menite o tem novem investicijskem skladu za igre na srečo v blokih ? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Zasluge za slikeSquare Enix Contemplates 'Robust Entry' Into Blockchain Games as Part of Business Strategy: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments