9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Song NFT-ji bodo kupili igre na edinstvene razpone

- Advertisement -

Industrija GameFi se je od 2020 močno povečala, pri čemer nekateri ocenjujejo tržno kapitalizacijo $55.4 milijarde od februarja 595. Medtem ko drugi zasebni veliki upad ocenjujejo, da se približuje 3 milijardam dolarjev, je eno navodilo gotovo: industrija je zrasla od ničle in je pripravljena na nadaljnji napredek. Kar pa je zdaj pomembno, ni vsakodnevna ali celo mesečna tržna kapitalizacija, temveč nenehno naraščanje uporabnikov, ki čutijo občudovanje, da pridobivajo oznako.

Igre so ustvarjeni v navodilih, da so ljudje zasebni brez stresa. Vendar pa se navzgor »gamifikacija« nanaša na uporabnost igralnih načel v sicer dolgočasna, a v večini primerov dejanja, ki izboljšujejo oznako. Za ponazoritev, številna dejanja vadnic so lahko celo dolgočasna, razen če so igrificirana. Sposobnosti bi se lahko uporabile celo za bolj zapletene razrede aritmetike in znanosti, vendar je morda morda dobro tudi slabo, da bi se spoprijateljili s študenti, ki se naučijo tehnike za krmarjenje po elegantnem univerzitetnem kampusu. En lov na mrhovinarje Univerze Arizona Negate, kot ponazoritev, »uporabnike vodi do znamenitosti, sferičnega kampusa Tempe ASU za popolnoma digitalno potovanje ali za pogovor v dejanskem svetu,« z igranjem tehnike, ki jo odkrijejo študenti v zvezi s kampusom.

Vendar pa je en element, ki ga lahko verjetno pozabimo pri razvoju digitalnih ali razširjenih prostočasnih dejavnosti ali drugih igričarskih izkušenj, značilnost pesmi.

Pesem v športuEden od mnogih najbolj premalo cenjenih vidikov iger je pesem. Vsi ljudje postopoma razmišljamo o podobah, zgodbah in tehnični učinkovitosti, vendar pogosto zanemarimo povezavo s pesmijo. Očitno je, da so vse zgoraj omenjene komponente ključnega pomena, vendar bo pesem tista, ki izboljša športno potovanje in ga naredi bolj praktično in omembe vredno.

Povezan: GameFi builders je se bo verjetno soočil z velikimi globami in težkimi časi

“Pesem naj bi veljala za eno izmed mnogi najbolj podcenjeni, a pretirano vplivajo na dele katerega koli športa. Ko je doseženo enakomerno, sestavite zdaj niti ne videti, da je verjetno, da bo pod vplivom pesmi, ampak ko je dosežen nepravilno, je popolnoma bleščeče. V igrah izpostavljamo radovednost občutkom, ki jih potrebujemo pri uporabniku, sliši se enostavno, a nedvomno je odkrivanje stabilnega niza in predlogov izjemno zamudno,« je priznal Corey Wilton, soustanovitelj podjetja Mirai Labs. .

Primer možnosti športne preobleke iz Mirai LabsStudiji pogosto rešijo vstop v pakete vzorcev ali razvrstitev zvočne datoteke iz spleta vztrajajo in urejajo, kot se jim zdi primerno. Za ponazoritev, zvočni paketi izbranega žanra pogosto zagotavljajo 5-do-000 predloge in ustrezajo tonu športa. Večina graditeljev bo zasebna celoten kup teh zloženih skozi čas v primeru, da so priložnostni ali srednje veliki studio, ki pošilja veliko naslovov. Vendar je omejitev tega sistema ta, da izvajalec ob podpori vsake melodije prejme izjemen del pogodbene velikosti.

Motiv za to je ekonomski: studii porabijo zvok v velikem obsegu po opazno zmanjšanje založbe kot bi imeli v primeru, da so nabavljali pesmi določene osebe. Medtem ko je njihova prednost nižje plačilo, je slaba stran ta, da bo njihovo iskanje verjetno manj usmerjeno. Podobno je prednost za izvajalce, ki rešujejo pesmi, ta, da pridobijo nekaj iskalnih podatkov za njegov ali njen zvok, slaba stran pa je, da zdaj niso plačani za njegov ali njen prispevek določene osebe – namesto tega prejmejo nadomestilo po oznaka za razrez v koraku z mestom narazen znotraj zvočnega paketa, na katerega pristane.

Revolucioniranje pridobivanja pesmiNezamenljivi žetoni (NFT) zasebno dosegljivo za preoblikovanje tehnike pesem je kurirana in celo ustvarjena za igre. Razen tega, da se morajo zanašati na elegantne pogodbe, ki kupujejo za vedno, da bi rešili akreditirane, lahko vodje GameFi preprosto porabijo NFT-je pesmi določene osebe ali naročijo soseski umetnikov, ki se dogovorijo o pravični porabi prihodkov in skupaj skovajo NFT. Takoj ko bi bil dosežen, bi se NFT takoj vključil v šport in umetniki bi lahko prejeli plačilo za svoje ustvarjene besede v koraku s priljubljenostjo pesmi. To se bo verjetno izvedlo s pripravo ocen in drugih mehanizmov predlogov.

Klasična pesem NFT zasebna posebna funkcija za predvajanje. Izključno ni zvočnega nadomestka za naravo klasične pesmi, od Wagnerjeve »Poti Valkirij« do »Carmine Burane« Carla Orffa.

Povezan: Graditelji kriptovalut morajo mirno sodelovati s SEC, da pridobijo elegantno nadstropje

Na srečo poleg pesmi NFT-jev do iger ni veliko. Z digitalno lastnino se že trguje v igrah. En izziv — Residence of Blueberry — je ustvaril več kot 000,000 premoženje, ki ga lahko ljudje porabijo za to, kdo so, in za vadbo v igrah in spletnih skupnostih.

Vir: Residence of Blueberry. Opremila Katherine ManuelPesmi NFT-ji pa bi prav tako lahko poleg tega postali oznaka za igre, ki zdaj niso izključno v celoti zasnovane na verigi blokov – predvsem v celoti. Popolnoma nestrinjanje je, da bi ustvarjalci razvrstili NFT-je v verigi blokov in pridobili tehniko za nagrajevanje umetnikov.

»Trdno se trudim, da bi jih spomnil, da uporabnik napitnine želi enostaven vnos reševanja v ( npr. prenos in preje advent), igre, ki se hitro ustvarijo in se jih naučijo, vendar jih je težko obvladati, možnost nakupovanja na kraju samem v primeru, ko si želijo uveljaviti denar v športu, in šport, ki je zelo udeležen in jih spodbuja k podpori za več. Če ne morejo začasno ustaviti teh temeljnih športnih proizvodov z blockchainom, si ustvarijo žreb,« je dodal Wilton.

Christos A. Makridis je podjetnik, ekonomist in profesor. Deluje kot COO/CTO za Living Opera, multimedijski startup web3, in ima akademska imenovanja na Columbia Alternate College in Univerzi Stanford. Christos ima tudi doktorat iz ekonomije in upravnih znanosti na univerzi Stanford.

8346195Ta članek je namenjen elegantnim podatkovnim namenom in zdaj ni mišljen kot pomoč ali priporočilo za financiranje. Stališča, predlogi in mnenja, izražena tukaj, so last ustvarjalca in reševanje zdaj v bistvu ne razmišlja ali označuje stališč in mnenj Cointelegrapha. Ustvarjalec je postal takoj, ko ni prejel nadomestila za noben od projektov, navedenih v tem delu.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -