9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Sorare Companions z NBA za ustvarjanje licenčnega športa NFT

- Advertisement -

Sorare, poustvarjanje francoske zgodbe startup, dosegel poravnavo z Nationwide Basketball Association (NBA) za sestavo rekreacije nezamenljivega žetona (NFT) pod svojo licenco, kar podjetju dovoljuje, da uporablja imena ekip in podobe udeležencev iz lige. Podjetje, ki je že podpisalo iste sporazume z glavno bejzbolsko ligo Severne ZDA (MLB) in nekaterimi evropskimi nogometnimi ligami, vključno s špansko Laligo, je zdaj nadrejeni NFT sostorilec NBA.

Sorare za Open NFT, ki temelji večinoma v celoti večinoma, šport z licenco NBA Sorare, francosko zgodbeno podjetje za rekreacijo NFT, je napovedalo edinstveno partnerstvo blagovne znamke z Državno košarkarsko zvezo North The US (NBA) za sestavo edinstvene blagovne znamke NFT, ki v bistvu temelji na rekreaciji. Podjetje je objavilo, da je podpisalo večletno poravnavo, da bo nadrejeni NFT sostorilec lige, ki prihaja, da bo v svojem prihajajočem blagu uporabilo podobe navdušenih igralcev iger, skupin in lige.

Podobno kot druge video igre, ki jih že ponuja organizacija, bo prihajajoča rekreacija uporabnikom omogočila, da sestavijo posadko navdušenih igralcev iger na kartah NFT, da pridobijo točke z iskanjem dejanske življenjske učinkovitosti teh športnikov. Na enak način bo posadka verjetno v zasnovi, ki bo sodelovala pri številnih zgodbah na platformi Sorare.

O tem modelu je govoril komisar NBA Adam Silver o:

Naše partnerstvo s Sorare bo sledilcem lige NBA dalo popolnoma edinstveno formulo za uživanje v medsebojnem delovanju z našimi skupinami in navdušenimi igralci. S Sorarejevo rastočo platformo zgodb NFT raziskujemo prevladujoče priložnosti za razvoj naše skupnosti sledilcev in rast košarke NBA po vsem okolju.

To ni več prvi napad lige na blockchain. Clean Labs, podjetje v okviru podpore za rekreacijo Ethereum Cryptokitties, je poleg tega sodelovalo z NBA, da bi oktobra rodilo Top Pictures 2020, dosegel prevladujoč uspeh.

Nicolas Julia, soustanovitelj in izvršni direktor družbe Sorare, je govoril o:

Košarka je nedvomno ena izmed nepogrešljivih popularnih športnih aktivnosti v okolju in nestrpni smo, da bi sledilce še bolj približali njihovim priljubljenim skupinam in navdušencem igralci preko Sorare: NBA.

Sorare’s Evolution To edinstveno partnerstvo uvaja tretji šport v platformo Sorarejeve zgodbe, saj je že dosegel enake dogovore z istimi ligami raznolikih športnih akcij in držav. Končni september je platforma sklenila partnerstvo s špansko Laligo, eno v bistvu najbolj znanih nogometnih lig v Evropi, in poleg tega z njeno nemško sorodnico, Bundesligo.

Na enak način, podjetje je sklenilo enako poravnavo z MLB (Main League Baseball), da bi baseball uvedlo na svojo platformo, ki bi se lahko zaprlo in se spremenilo v vrhunskega NFT sostorilca združenja.

S svojim najnovejši vložek sredstev je Sorare dosegel vrednost 4,3 milijarde dolarjev, s čimer se je zvišal 428 milijonov v krogu financiranja zbiranja B septembra 2021.

Oznake v tej preji adam silver, baseball, zgodba, francoska, nemška bundesliga, MLB, NBA, nft, nicolas julia, nogomet, Sorare, španska laliga

Kaj ste gledali v zvezi s starševstvom med NBA in Sorare? Obvestite nas v spodnjem delu za komentarje.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, ki živi v Venezueli. O sebi pravi, da je lagoden do rekreacije, saj je prišel v kriptosfero, ko je ves december prišlo do dviga vrednosti 1280. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je pod vplivom kričanja kriptovalut na družbeni stopnji, ponuja jasno raven raziskovanja o uspehu kriptovalut in o tem, kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. To ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za očaranje ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali ne več takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali podjetja in izdelki, o katerih govori to besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -