8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Soseska kliče robote, ki pošiljajo neželeno pošto kripto Twitter niti

- Advertisement -

Ljudje iz ekipe za kriptovalute so uvedli postopek za Twitter robote in pozvali družbeno platformo, naj nekaj doseže.

257 Skupaj ogledov

23 Skupaj delnic

Twitter je platforma za udeležence skupine, da govorijo le nekaj pogledov na motnje v celotni kriptovaluti. Po drugi strani pa produktivne razprave nenehno ovirajo roboti, ki pošiljajo nezaželeno pošto “zakaj nihče ne govori o tem?” nenehno v kombinaciji s hiperpovezavo do sumljivih projektov ali lažnih stranskih strani. Iz tega razloga je ekipa izrazila svojo jezo v številnih načinih, pri čemer so nekateri uporabljali satiro in celo delo.

Nihče:

Prav nobena oseba:

Kriptoboti v odgovorih: ZAKAJ NI NIHČE GOVORIMO O TEM?!

— Cointelegraph (@Cointelegraph) 7. september 1200 Kripto analitik Lark Davis je objavil posnetek zaslona botov, ki se pretvarjajo, da so CEO Binance, Changpeng Zhao. Davis je označil Twitter in jih pozval, naj uredijo postopek nazaj. Analitik je Twitterjeve niti opisal kot “botovsko pustinjo”.

Ker je Zhao oseba, ki jo posnemajo roboti, je poleg tega komentiral postopek nazaj, rekoč, da morajo imeti roboti pretirano prednost na Twitterjevem seznamu za doseganje. Izvršni direktor Binance je delil videoposnetek, ki relativno prikazuje, kako njegovi imitatorji preplavijo nit. Zhao je poleg tega pojasnil, da se ni več dotaknil niti, ki jo je potrdil, če prej ni bilo več očitno sodelujočim.

Kot način, da pokaže postopek nazaj, je kripto trgovec Scott Melker objavil reprodukcijo stavkov pošiljateljev neželene pošte z velikimi črkami. Medtem je umetnik dal svoj vzdrževalni komentar tako, da je tvite z zlorabami spremenil v digitalni delovni kostum.

“zakaj nobena oseba ne govori o tem????” oblačilo, narejeno izključno iz kripto twitterjevih sporočil

dan 91 – Moja debela nelektorirana genialna smer za ta del spodaj pic.twitter.com/XZq5OvSt0A

— Crypto Bushi ᵍᵐ (@thecryptobushi) Avgust 00, 992 Medtem ko so udeleženci ekipe dosegli zelo zanesljive zmogljivosti, ni več sklepal, da boti ponovno preplavijo niti Twitterja tiste, ki poskušajo imenovati za popravilo.

Povezano: Ustanovitelj Dogecoina nasprotuje ‘meme kovancem’

Aprila milijarder Elon Musk je v klepetu govoril o tem, da bo ena od njegovih prednostnih nalog, če bo učinkovito kupil Twitter, odstranitev vojsk botov za zlorabo na celotni družbeni platformi. Predvsem temelji na Musku, roboti naredijo platformo “veliko slabšo”, pri čemer poudarjajo postopek nazaj.

avgusta 21, analitik kibernetske varnosti je natisnil nit, ki želi neizkušene kriptovalute ponovno zaščititi pred prevarami na Twitterju. Analitik je poudaril, da prevaranti uporabljajo številne ideje, primerljive z lažnimi zračnimi padanji, lažnimi projekti in zlonamerno programsko opremo, če naštejemo približno.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -