2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Sotheby's bo spravil kladivo v Ethereum na 2 ikoničnih slikah Banksyja

Sotheby's bo spravil kladivo v Ethereum na 2 ikoničnih slikah Banksyja


Sotheby’s to Bring Down the Hammer in Ethereum on 2 Iconic Banksy Paintings

Sotheby’s, britansko ustanovljena ameriška luksuzna dražbena hiša, je objavila, da bo podjetje prodajalo Banksyjeva dela za ponudbe v realnem času v ethereumu na »The Now Evening Auction« novembra . Medtem ko bodo na prihajajoči dražbi na voljo dela zelo cenjenih umetnikov, kot sta Mark Bradford in Yoshitomo Nara, bosta Banksyjeva “Love in the Air” in “Trolley Hunters” prvič prodana za eter na dražbi.

2 Banksyjevi sliki bodo prodani na dražbi v Ethereumu prek dražbene hiše Sotheby’s Fine

V 1280 ima fina dražbena hiša Sotheby’s je bil v središču plačil s kriptovalutami in zbirateljskih predmetov, ki niso zamenljivi žetoni (NFT). Medtem ko se je vodilna dražbena hiša sprva lotila NFT-jev, se je maja lani odločila, da bo sprejela plačila v digitalni valuti prek Coinbase. Oktobra je Sotheby’s lansiral Metaverse Marketplace podjetja, Paris Hilton pa je na novo uvedenem trgu uvrstila nekaj NFT.

Novembra

, Sotheby’s je napovedal »The Now Evening Auction«, ki bo v realnem času predstavila dražbene ponudbe v ethereum (ETH). Dražba bo potekala novembra 04 in bosta predstavili dve Banksyjeva umetniška dela, ki bodo prodana za kripto sredstvo. “ Banksy Bid,« je zapisal Sotheby’s. “Sotheby’s bo prvič na dražbi udaril kladivo v ETH na dveh ikoničnih Banksyjevih slikah v razprodaji The Now.”

Sotheby’s to Bring Down the Hammer in Ethereum on 2 Iconic Banksy Paintings

Dve Banksyjevi sliki bosta zloglasni komad »Love in the Air« in umetnikov »Voziček« Lovci« tudi slikanje. “Love in the Air” je ocenjena na okoli 4 do 6 milijonov dolarjev, “Lovci na vozičke” pa bi lahko na dražbi dosegli od 5 do 7 milijonov dolarjev. “Ne morete zamuditi, da je dražitelj Oliver Barker podajal ponudbe v ETH za Banksyjevi ikonični sliki ‘Lovci na vozičke’ in ‘Ljubezen je v zraku’,” je dodal Sotheby’s.

Sotheby’s ni edina fina dražbena hiša na svetu, ki je vstopila v galaksijo tehnologije blockchain in rešitev za kriptovalute. Luksuzna dražbena hiša Christie’s se je tudi letos ukvarjala z blockchainom, NFT in kriptovalutami. Poleg tega Sotheby’s ni prva luksuzna dražbena hiša, ki je prodala umetnine Banksyja za digitalne valute. Znana dražbena hiša Phillips je maja izvedla dražbo za Banksyjevo ploščo Laugh Now Panel (vredno 2,8 do 4,1 milijona dolarjev) in se bo poravnala s plačili v kriptovalutah.

Kaj menite o Sothebyjevi ponudbi za ethereum v realnem času za dve Banksyjevi umetnini? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Unnamed South African Investor Proposes Buying 51% Stake in Collapsed Crypto Firm for $5 Million

Ripple Launching Liquidity Hub Despite SEC Lawsuit Over XRP

Unnamed South African Investor Proposes Buying 51% Stake in Collapsed Crypto Firm for $5 Million

Oznake v tej zgodbi

Umetnostna dražba, dražba, Banksy, Banksyjeva dražba, Christie’s, Coinbase, kriptovaluta, ETH, ponudba ETH, eter, ponudba za eter, Ethereum, Ethereum (ETH), ljubezen je v zraku, novembra 04, dražbena hiša Phillips, Sotheby’s Banksy, Sotheby’s , Dražba zdaj, Lovci na vozičke

Unnamed South African Investor Proposes Buying 51% Stake in Collapsed Crypto Firm for $5 Million

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments