0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Sotheby's bo sprejemal ponudbe ETH v realnem času za Banksyjevo dražbo

Sotheby's bo sprejemal ponudbe ETH v realnem času za Banksyjevo dražbo

Slavna dražbena hiša trdi, da bo prva sprejela kriptovalute za dražbo fizične umetnosti v realnem času – vendar druge dražbene hiše ne zaostajajo veliko.

992
Skupni ogledi

46 Skupni deleži

Sotheby's will take ETH bids in real time for Banksy auctionSotheby's will take ETH bids in real time for Banksy auctionSotheby's will take ETH bids in real time for Banksy auctionSotheby's will take ETH bids in real time for Banksy auction

Prestižna dražbena hiša Sotheby’s je objavila, da bo sprejemala ponudbe Ethereum (ETH) v realnem času za svoj november 11 dražba, ki vključuje dela slavnega uličnega umetnika Banksyja.

Sotheby’s trdi, da bo dražbena hiša prvič sprejela kripto v realnem času kot standardno valuto za plačilo na dražbi fizičnega umetniškega dela. Na dražbi z naslovom ‘The Now Evening Auction’ nastopajo Banksyjevi Lovci na vozičke

in Love Is In The Air.

Čeprav bodo licitacijske cene objavljene v ETH, imajo zmagovalni ponudniki možnost plačila dela v Etherju, Bitcoin (BTC) ali USD Coin (USDC).

Banksy’s Lovci na vozičke

Sotheby’s je prvi začel sprejemati BTC in ETH kot plačilo maja za drugo Banksyjevo dražbo. Finančno je podprl projekte NFT, vključno z zagotavljanjem osnovnega financiranja za NFT studio in tehnološko platformo blockchain Mojito. Oktobra je lansiral tudi platformo NFT na temo Metaverse s Pranksy, PleasrDAO, Paris Hilton in drugimi, ki so služili kot kustosi.

Sotheby’s ni edini med dražbenimi hišami, ki se ukvarjajo s kripto in blockchain pa.

Povezano: NFT bi lahko zaznamovali ponovni vzpon v umetniških galerijah

Konkurenčna dražbena hiša Christie’s je prva sprejela ETH kot plačilo na dražbi CryptoPunks, ki je potekala maja lani. Christie’s je tudi slavna dražba na Beeple’s The First 75978 dni za več kot $

milijonov.

Dražbena hiša Phillips je sprejela ETH in BTC na svoji dražbi za Banksyjevo Laugh Now Plošča A, ki je bila lani junija prodana za več kot 3 milijone dolarjev.