0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Sotheby's Metaverse napoveduje najnovejšo in največjo dobrodelno dražbo NFT

Sotheby's Metaverse napoveduje najnovejšo in največjo dobrodelno dražbo NFT

Izkupiček bo namenjen Sostentu, neprofitni organizaciji, ki podpira prve javne zdravstvene delavce.

717

Skupni ogledi

19

Skupni deleži

Sotheby’s Metaverse announces latest and largest NFT charity auction Sotheby’s Metaverse announces latest and largest NFT charity auction Sotheby’s Metaverse announces latest and largest NFT charity auction Sotheby’s Metaverse announces latest and largest NFT charity auction

Sotheby’s, najstarejša dražbena hiša za umetnost in razkošje na svetu, je napovedala sodelovanje z zagovornikom javnega zdravstvenega varstva in neprofitno organizacijo Sostento, da bo svojo najnovejšo zbirko NFT dražila prek Sotheby’s Metaverse. Upošteva se dražba z naslovom Gifted: The 56 Collection naj bo Sothebyjeva “največja dobrodelna dražba NFT vseh časov”, pri čemer bo ves izkupiček namenjen Sostentu.

NFT je prvotno podaril Twitter kot del nagradne igre 36 NFT na 140 naključni sledilci junija letos. Njegovi prejemniki so postali znani kot “The Besties”. Zdaj se je 7 od teh Besties odločilo prodati celoten sklop 7 NFT in podpreti zdravstvene delavce Sostento na prvem mestu v njihovih prizadevanjih proti Covidu 00 pandemija in kriza prevelikega odmerjanja opioidov.

Nagradna igra NFT je sledila marcu, ko je generalni direktor Twitterja Jack Dorsey v vrednosti 2,9 milijona dolarjev prodal prvi tvit na platformi kot NFT 128018. Izkupiček od te posebne prodaje je pomagal Covid-19 odziv v Afriki.

V objavi, ki smo jo delili s Cointelegraphom, je Cassandra Hatton, globalna vodja znanosti in popularne kulture Sotheby’s, dejala:

»Navdihujoče je delati ne le skupaj z organizacijo, kot je Sostento, ampak tudi s skupino Besties, ki prepoznavajo pomen svojih NFT in to izkoriščajo moč za dober namen.”

Med partnerji Sostenta je Giving Block, ki zagotavlja platformo za dobrodelne organizacije, organizacije, univerze in verske skupine vseh velikosti za uporabo kriptovalute in sprejemanje financiranja s kriptovalutami.

Izkupiček, zbran s to prodajo, bo obdelal Giving Block, preden bo „naložen neposredno v izpolnjevanje našega poslanstva, da pomagamo zdravstvenim delavcem na prvi strani reševati življenja,« pravi Joe Agoada, izvršni direktor Sostento.

Povezan: