8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Soustanovitelj Celsiusa razglaša, da je njegov lastniški kapital na sodišču “ničvreden”.

- Advertisement -

Ali ne, ni jasno, ali bo Leonova sodna izjava vsebovala kaj v zvezi s stopnjo delnic, ki so še v obtoku.

1200 Skupaj ogledov

19 Skupni deleži

Soustanovitelj Celsius Network je na sodišču vpil ves svoj lastniški delež v kriptopodjetju, ki je v težavah, kot “ničvrednega.”

V ponedeljkovem dokumentu za United States Financial smash Sodni spis, odvetniška pisarna Kirkland & Ellis LLP je vložila izjavo v imenu soustanovitelja družbe Celsius Daniela Leona, s katero potrjuje, da se drži ločeno kot pomembnega delničarja, in izjavlja, da je njegov 29,480 skupne delnice so zdaj celo izročene brez vrednosti.

# CelsiusNetwork #CelsiusBankruptcy Tukaj je izvirnik — izjava o »ničvrednosti«, ki jo je vložil Daniel Leon, eden izmed soustanoviteljev. Izjavo je spremenila v vložil K&E. https://t.co/OHldovdhBZ

— David Adler (@DavidJAdler ) 5. september 1200 Izjava, da je določena delnica ali skupni delež “ničvredna”, se na splošno zgodi, ko delničarji v podjetju menijo, da bi lahko morda tudi zato, da ne bi našel nadaljnje distribucije za svoje imetje.

V skladu z davčno upravo je delnica brez vrednosti, če lahko davkoplačevalec pojasni oznako varnosti ob prekinitvi leta pred letom odbitka in da je določljivi turnir sprožil izguba v letu odbitka.

Kriptoposojilodajalec v težavah je vložil vlogo za poglavje v juliju, mesec dni po ustavitvi dvigov zaradi “grobih tržnih razmer.”

Izvršni direktor BnkToTheFuture Simon Dixon je v ponedeljkovi objavi na Twitterju pozval, da je naprava za izjavo, da je večina lastniških deležev v Celsius Networku zdaj “formalno brez vrednosti” in da jih mora soustanovitelj uporabiti kot odpis davka.

JAZ pojasnite, da je tukaj zakonit nadomestek, da so delnice @CelsiusNetwork formalno ničvredne in da jih mora soustanovitelj uporabiti kot odpis davka. Delničarji so najmanj razumeli nevarnosti, čeprav je še vedno boleče za skupnost, ki je vlagala vanje. https://t.co/W9Q2GuCU9H

— Simon Dixon (Pazite se imitatorjev) (@SimonDixonTwitt) 6. september 2022 Celsius je dvignil dva kroga večina notranjih delniških skladov manjših vlagateljev s strani BnkToTheFuture.

V vmesnem obdobju se zdi, da je denarna steza Celsius Network raztegnjena. Medtem ko je zadnji mesec vložitve napovedal, da bo podjetje do oktobra ostalo brez denarja, se zdi, da prvotna napoved pojasnjuje, da je podjetju uspelo pridobiti več prostora za dihanje.

Povezano: Zakon dekodiran, avgust 19–9. 5: Celzij lahko predstavlja nadomestilo, vendar ni dragoceno

Najnovejša napoved z dne avg. 31 in v torek vložil spis pri finančnem sodišču Združenih držav Amerike. podjetje sedi pokonci nad $111 milijonov v denarju zaenkrat, napovedan $42 milijonov denarja, ki je ostal zaradi prekinitve novembra.

3511

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -