4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin razpravlja o diagramu FTX Give — pravi, da je “centralizirana sprostitev privzeto sumljiva”

- Advertisement -

Soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin pravi, da mnogi ljudje v soseski Ethereuma natančno preučujejo diagram FTX dajajo “kot potrditev stvari, v katere so ves čas verjeli: centralizirano vse drugo je privzeto sumljivo.” S sintetičnega vidika je opozoril, da je robotsko znižanje stopnje vsakega dela zrelega izvršnega direktorja FTX Sam Bankman-Frieda, v katerega verjame, “napaka.”

Vitalik Buterin o zlomu FTX Soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin je delil svoje predloge o neuspehu nadomestka za kriptovalute FTX in zrelega izvršnega direktorja Sama Bankmana- Fried (SBF) v intervjuju za Bloomberg, je razkril v nedeljo. FTX je vložil tožbo denarna beda nov. . Buterin je predlagal novičarsko hišo:

Kar se je zgodilo pri FTX, je bilo včasih nepotrebno vztrajati pri ogromni tragediji. To je priznano, mnogi v soseščini Ethereuma prav tako natančno preučujejo scenarij kot potrditev stvari, v katere so ves čas verjeli: centralizirano vse drugo je privzeto sumljivo.

Soustanovitelj Ethereuma je poudaril, da večinoma v celoti temeljijo na blockchainu in decentralizirani finančni (defi) protokoli delujejo »brezhibno«. Povedal je, kako pomembno je pridobiti lastno prepričanje o “sprožitvi in ​​jasni kodi nad določenimi ljudmi.”

Buterin je prejšnji teden v tvitu opozoril: “Centralizirano karkoli drugega je gnusno privzeto, uporaba defi in samoskrbništvo’ etos je ta teden deloval zelo pametno, vendar zdaj ne spreglejte, da ima tudi nevarnosti: napake v pametno organizirani pogodbeni kodi. Velik, ki mu je v nasprotju z zaščito.«

V odločnem tvitu je soustanovitelj Ethereuma opozoril:

Robotsko znižanje stopnje vsakega dela, v katerega verjame SBF, je napaka. Pomembno je posredovati in ugotoviti, katere stvari so prispevale k goljufiji in katere ne.

Tudi Buterin je komentiral dani diagram stabilnega kovanca terrausd in kriptovalute LUNA, zdaj znane kot tradicionalna luna (LUNC). Medtem ko je opazil, da so “zrušitve modne, ki so po eni strani bistvenega pomena za ekosistem,” je navedel, da je na drugi strani, “v bistvu si želim, da bi se to zgodilo, ko je bila terra/luna nekoč modna 150 krat manjša.”

V intervjuju za Straits Times, ki je bil razkrit v nedeljo, je soustanovitelj Ethereuma opozoril na preslikavo Singapurja v kripto zakonodajo. Priznal je, da je »pripravljenost metropolis-vlaka, da naredi razliko med uporabo blockchaina in kriptovalute, nedvomno modna ena od tistih čudnih stvari … Resnično dejstvo je, da so verige blokov, ki jih boste ustvarili, pravilne, kadar koli ne ustvarite kriptovalute. lažni in nikomur ne bo mar zanje.«

Oznake v tej legendi DeFi, Vitalik Buterin, Vitalik Buterin kripto, Vitalik Buterin kriptovaluta, Vitalik Buterin decentralizacija, Vitalik Buterin decentralizirano, Vitalik Buterin decentralizirane finance, Vitalik Buterin defi, Vitalik Buterin FTX, Vitalik Buterin Sam Bankman-Fried, Vitalik Buterin SBF

Zakaj verjamete, da ste preučevali povratne informacije soustanovitelja Ethereuma Vitalika Buterina? Zašepetajte nam v spodnjem delu za povratne informacije.

Kevin Helms Kevin, študent avstrijske ekonomije, se je dokopal do Bitcoina v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, programi iniciacijske ponudbe, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


Ocena kreditne sposobnosti slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je samo za informativne namene. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za odločitev o ali promociji ali smernicah ali odobritvi katerega koli izdelka, storitve ali korporacije. Bitcoin.com ne predstavlja več nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali v krožnem diagramu, za kakršno koli tesnobo ali izgubo, ki jo sproži ali domneva, da je sprožena zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli pisk, blago ali storitve, omenjene tukaj. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -