16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Soustanovitelj IOTA: Lummis-Gillibrand je blagoslov za kripto alternativo

- Advertisement -

V nobenem primeru ni dejanskega časa za kripto hladno podnebje, nasprotno pa bi bilo morda težko preveriti slabši čas od primernega zdaj.

Celo prej kot 70 % vrednosti bitcoina (BTC) je navidezno izhlapelo čez noč, vprašanja v sodnem spisu javnega prepričanja niso postala gora. Neugodno razpoloženje se spremeni v takoj, ko se dodeli bivanje; preja na Twitterju, ki dokumentira kripto bratje, ki so jo vzeli na brado, je nabrala cel kup na stotine sledilcev. Zdaj idealne kripto borze na tem planetu na stotine odpuščajo zaposleno osebje, samooklicana »Cryptoqueen« pa se je uvrstila na seznam desetih najbolj iskanih ubežnikov ameriškega Zveznega preiskovalnega urada, ker je ogoljufala vlagatelje za 4 milijarde dolarjev. Uf. Tožilstvo je ostalo.

Zlahka se je otresti težav kriptovalute, ki se soočajo z javnostjo, kot da so natanko to: vzdih podobe. Zdi se, da niso vsi deli. Tukaj je področje diamantnih rok, ne več neučinkovito stiskanje rok. Bežite neverniki zadaj. V nobenem primeru nismo prepričali zagrizenih obrekovalcev in nepoboljšljivih skeptikov. (Vzdih s to miselnostjo, ki na nasprotni strani pomirja svoj brezbrižni optimizem, je, da se nenehno končno konča z zagovarjanjem pridiganja zboru kot uspešne tehnike. Ni. V nobenem primeru ni bilo.)

Brezlična kopica zagrizenih obrekovalcev in nepoboljšljivih skeptikov je potrdila kritične slamnate možje od zgodnjih dni kriptovalute. Kljub temu so po natančnejšem pregledu in po rušenju skeptiki, ki nas želijo spraviti v peto, natanko drugi ljudje z natančno energijo in so nas skrbno iskali, preden je ta linija padla, dol, dol.

Povezano: Sen. Lummis: Moj predlog s senatorjem Gillibrandom pooblašča SEC, da ščiti stranke

To se dogaja na vseh straneh Atlantika. V Washingtonu je skepticizem glede kriptovalut vedno večja oblika norme. Septembra lani je predsednik uprave za vrednostne papirje in nadomestna plačila Gary Gensler postavil naslednje stabilne kovance za “žetone za poker” in poudaril, da mora kongres razširiti svoja regulativna pooblastila nad kripto. Pod pokroviteljstvom senatork Kirsten Gillibrand (D) in Cynthie Lummis (R) je 7. junija prispela ogromna regulativna faktura, znana kot Zakon o odgovornih denarnih inovacijah, ki je bil odstranjen iz izmeničnega tresenja za dneve, ne več mesece. Nekaj ​​drugega dvostrankarskega predloga – pod vodstvom senatorjev Debbie Stabenow (D) in Johna Boozmana (R) – je prispel avgusta.

Od padcev do zatrtja Ta račun ni prav nobena simbolična gesta. Uživa dvostransko okrepitev, za eno stvar, v organih, ki dodelijo dvostransko okrepitev ostalih, je primerna približno izjemno v zadnjih letih. Plačilo za nakup in prodajo terminskih pogodb na blago, ki ga Gillibrand pomaga nadzirati, bi takoj nadzorovalo kriptovalute, če (in nedvomno, ko) bi bila faktura sprejeta, digitalna sredstva pa bi ponovno razvrstila kot blago, podobno pšenici ali olju v poslu.

Povezano: Izdelovalci GameFi se soočiti z ogromnimi globami in težkimi časi

The 69-web račun na strani je tako ogromen, da bi ga bilo morda treba razdeliti in posredovati postopoma. Lummis, kar je vredno izjaviti, ni proti kripto. Aktivno je povabila nadomestne vodje kriptovalut, da sodelujejo z njo pri zakonodaji, ki je boljša za kriptovalute na vaši skupni vsoti kot pritisk na enostavno dodelitev veljavnih in razvoj obstoječih smernic SEC.

Nadomestnik se mora miroljubno odločiti zanjo na to povabilo. Zakonodaja Lummis–Gillibrand – ki je, razumno odkrito povedano, boljša od ožjega računa Stabenow–Boozman – bi dala običajno pristojnost CFTC za digitalna sredstva in ne za primere, ko digitalno sredstvo spada na področje uporabe zakonodaje o vrednostnih papirjih. Treba je omeniti, da se je CFTC na tej ravni izkazal veliko bolj prijazno kot SEC, ki je bil nadvse neustrezen pri zagotavljanju regulativnih smernic in je poskušal usmerjati alternativo z uveljavljanjem, ki včasih meji na čisto kazen.

Prej ko dosežemo, preprosteje je. Popolna zakonodaja ni več šokantna za kripto, bo pa hitra zakonodaja. Posledice tega rušenja lahko pri zakonodajalcih vzbudijo občutek nujnosti in jih prisilijo, da to priznajo in pretirano popravijo z obsežnimi ukrepi. Z zakonodajnega vidika sta umirjanje tega kripto-hladnega podnebja in neuspeh trga, da bi kakor koli zaščitil vlagatelje, dokaz, da ne moremo biti prepuščeni svojim napravam za uživanje. Fascinantno, začetek sodelovanja bi to zaobšel.

Sprožilec za previden optimizem?Že vemo, kakšna zakonodaja o požgani zemlji izgleda kot zaklad, kar pomeni, da obstaja precedens za celoten narod, ki je primeren za prepoved kripto rudarjenja na debelo. To se ne bo več dogajalo v ZDA ali Evropski uniji, glede na to, da so decentralizirane finance (DeFi) in zastareli denarni trgi zdaj zelo prepleteni. Znotraj najbolj kapitalističnih izrazov ne bi bilo primerno, da bi se starejši vlagatelji in trgi umaknili s kripto.

Kljub temu kripto spremenjeno v takoj, ko v nobenem primeru ne bo izstopilo iz tega brezhibnega. Občutek nujnosti, ki ga je ustvarila ta enoletna rušitev, bo nedvomno preprečil možnost bolj izmerjenih in obravnavanih kot smernic v mojem razmišljanju, prilagojenih željam kriptovalut. Če do rušenja ne bi več prišlo, bi se zakonodajalci nedvomno bolj lotili vsestranskih, namreč zasnovanih ukrepov.

To je zdaj ogroženo. Predsednica Evropske centralne denarne institucije Christine Lagarde, ki kripto in DeFi imenuje verjetno “tveganje za denarno stabilnost”, si že prizadeva za 2d, razširjeno različico okvira Markets in Crypto Resources, ki je bil ustrezno uradno sprejet. Brez sklicevanja na spremenjeno v takoj, ko je izpuščeno in ostalo neobravnavano, glavni čas, zlasti vidiki vložkov in posojanja, ne bodo ostali neprevidni že drugič.

Povezano: Reševanje pripravljeno, da federalci začnejo obtoževati NFT trgovci

Kljub temu je DeFi postal nekakšen grešni kozel. Prevzela je glavnino krivde po tem rušenju trga in približno del te krivde je bil spremenjen v takoj, ko je bil napačno umeščen. Pred rušenjem so centralizirana podjetja prevzela zastrašujoče nevarnosti in niso bila pregledna glede tega, kako vlagajo sredstva kupcev. Čiste pobude DeFi, ki so jih takoj, ko je bilo primerno, spremenile v popolnoma pregledno in čisto pogodbo o verigi blokov, so bile izvedene natanko tako, kot se je špekuliralo. Ker zakonodajalci na vseh straneh luže preučujejo zakonodajo, je zdaj čas, da skupaj z regulatorji pripravimo celotno uravnoteženo in pošteno natančno zakonodajo ter dodelimo kožo DeFi-ju v delo.

Mi bomo Ne odvisni od vprašanj, da bi nenehno ustrezno ugotovili v naši želji. Strah, da bo zakon Evropskega parlamenta o prenosu sredstev (TOFR) izbral malce nad skalpelom skoraj v zvezi z negostovanimi denarnicami in vzorcem ekonomičnosti stroja v zadregi, je bil na koncu delno ponarejen, kar je minimalno za vmesni čas. Čeprav je dejansko zajel vrzel, da so kripto prenosi bolj tvegani kot drugi prenosi, so bili najokrutnejši ukrepi TOFR dovolj razvodenili, da so negostovane denarnice zadržale pri življenju. Končno se zakonodaja, ki cilja na negostovane denarnice, zdaj prenaša na osnutek zakonodaje proti pranju denarja, možna je dodelitev bolj pragmatičnega pristopa.

Povezano: Graditelji kriptovalut morajo mirno sodelovati s SEC, da rešijo prej povezana tla

Tukaj so na nek način dejanski podatki iz zapisov. S tehnološkega vidika kripto in DeFi nista bila pripravljena ali pripravljena izpolnjevati prvotne različice smernic, opisanih v TOFR. Prilagoditev nam je prinesla čas – nekaj, česar pridobljena kriptosfera nima, če se smernice strmo približajo navzdol in brez našega vnosa.

Morda ni treba jokati nad (zamrznjenim) razlitim mlekom . Kljub temu je to rušenje spremenilo zakonodajo. Tukaj ne iščem več, da bi bil znanilec pogube, vendar bi morali biti vedno izredno proaktivni, da se približamo in sodelujemo z zakonodajalci od tukaj naprej. Časovnica zakonodaje se je pospešila. Zdaj mora tudi naš tehnološki vzorec (skupaj z našo sposobnostjo prilagajanja in pogajanja) brcniti v visoke instrumente.

Dominik Schiener je soustanovitelj in predsednik Iota Basis, ki nadzoruje enega izmed idealnih ekosistemov kriptovalut na tem planetu. Naloga root-a je izboljšati primerjavo in vzorec najnovejših uporabnih znanosti izdane knjige, vključno z Iota Tangle. Dominik nadzira partnerstva in popolno uresničitev vizije projekta v nasprotju s strojnim gospodarstvom.

To besedilo je namenjeno splošnim evidencam podatkovnih dobičkov in ne bi smelo biti in ne bi moglo biti več kot priporočilo glede dejstev ali financiranja. Stališča, nasveti in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjevi in ​​v bistvu ne predstavljajo več stališč in mnenj Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -