3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Soustanovitelj Solana Labs: Nočemo ubiti 'lepega' Ethereuma

Soustanovitelj Solana Labs: Nočemo ubiti 'lepega' Ethereuma

Medtem ko so številni strokovnjaki Solana (SOL) označili za “ubijalca Ethereuma” zaradi nižjih provizij in hitrejših transakcijskih časov, je soustanovitelj Solana Labs Raj Gokal dejal, da projekt nima želje po ubijanju kriptovalute – in bi ne bi mogel, če je.

Gokal je komentiral kot odgovor na nov. Objava na Twitterju soustanovitelja podjetja tveganega kapitala Placeholder Chrisa Burniskeja, ki je zapisal, da so “kljub lepim besedam noži L1 v celoti ven. V kriptovalutih si ljudje na splošno želijo, da zmagajo njihove največje vreče.”

»To bo vplivalo na skoraj vse komunikacije, zato tega, kar vidite in slišite, ne jemljite za resnico,« je dodal,

V odgovor je Gokal poudaril, da » ni nujno, da je boj,« saj je trdil, da bi moral biti cilj vseh ljudi, ki delajo v kriptoprostoru, vključiti »vsakega človeka« v Web 3.0, in opozoril, da:

»’Noži ven’ pomeni, da poskušamo ubiti Ethereum. Ethereuma ni mogoče ubiti, to je nemogoče. In to je že čudovita sila dobrega na svetu, ki opolnomoči milijone in ustvarja milijarde bogastva. Bitcoin je očitno enak.”

Po podatkih CoinGecko je SOL trenutno peto uvrščeno digitalno sredstvo po skupni tržni kapitalizaciji z $

.7 milijard in je pred kolegom ‘ETH morilcem’ Cardanom (ADA) na šestem mestu z $

.4 milijarde. ETH je precej pred obema na drugem mestu s tržno kapitalizacijo okoli $237.7 milijard.

Solana pa zadnje čase veliko pridobiva. Prišlo je , 742 % v preteklem letu na $.40, medtem ko je ETH v tem časovnem okviru pridobil 800% in dosegel okoli 4 $,800.

Vem, da lahko o @solani niti ne govorim, in če je tako, se opravičujem. vendar sem samo žalosten in razočaran, da vsakič, ko verige, ki niso ethereum, kot je solana, opazijo uspeh ali naredijo velik zamah pri rasti, se to vidi kot zamah proti uveljavljenim.

skušamo povečati gibanje

— Raj Gokal (@rajgokal) november , 800

Solanina širitev

V začetku tega tedna je fundacija Solana gostila »Solana Breakpoint 2021” v Lizboni na Portugalskem, na kateri so gostje, kot so Gokal, izvršni direktor in soustanovitelj Solana Labs Anatoly Yakovenko, izvršni direktor FTX Sam Bankman-Fried, soustanovitelj Reddita Alexis Ohanian in izvršni direktor Circle Jeremy Allaire.

Gokal je na prvi dan dogodka izjavil, da je ekosistem Solana “eksplodiral” v 2021 v vsaki vertikali in »primeru uporabe«. Soustanovitelj je izpostavil podatke, ki kažejo, da je bilo v blokovni verigi Solana v treh mesecih izkovanih 2,2 milijona NFT-jev, skupaj z več kot $800. milijarde skupne vrednosti, zaklenjene v DeFi, ki temelji na Solani, od 7. novembra ($11.47 milijard v času pisanja).

Ekosistem Solana od oktobra