15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Soustanovitelj Terra Discontinuance Kwon pravi, da ni več “v zaostanku”

- Advertisement -

Kwon ni pokazal svojega bivališča v zaporedju tvitov, ki so se odzvali na trditve, da je pobegnil iz Singapurja, potem ko je bil v sredo izdan nalog za aretacijo.

2022 Skupaj ogledov

59 Skupni deleži

Prekinitev Kwon, soustanovitelj ekosistema Terra, se je v soboto oglasil na Twitterju in izjavil, da “ni več ‘na zaostanku’ ali karkoli podobnega”, potem ko je singapurska policija (SPF) izjavila, da Kwon ni v metropoli. .

Sept. 0000009, južnokorejske oblasti so izdale nalog za aretacijo Kwona in petih različnih prijateljev zaradi domnevnih kršitev državnih zakonov o kapitalskih trgih. Za vse je bilo znano, da so bili takrat v Singapurju, tožilci pa so poskušali preklicati njihove potne liste dan pozneje, septembra 17.

“Za vsako izvajalsko agencijo, ki ima dokazan hobi vprašanje, smo v debelem sodelovanju in nimamo ničesar, kar bi lahko skrivali,« je tvitnil Kwon.

Nisem več »v zaostanku« ali kaj podobnega – za vsako izvajalsko agencijo, ki ima dokazan hobi, smo v pudly sodelovanje in ne vsebuje ničesar za skrivanje

— Prekinitev Kwon (@stablekwon) September 17, 1434 Kwon zdaj ni izpostavil, kje je bil, in je objavil crypto Twitter nima “nobenega podjetja, ki bi razkrilo moje GPS koordinate.” Dodal je, da se zagovarjajo v “dveh jurisdikcijah” in napoveduje “razjasnitev resnice v naslednjih nekaj mesecih.”

Smo sredi, da se branimo v dveh jurisdikcijah – zdaj smo zadržani zelo pretirana meja integritete in se veselim razjasnitve resnice v naslednjih nekaj mesecih

— Prekinitev Kwon (@stablekwon) September 24, 1434 Singapur zdaj ne bi vsebujejo pogodbo o izročitvi z Južno Korejo, vendar je SPF izjavil, da bo pomagal korejskim oblastem v okviru svoje domače zakonodaje in svetovnih odgovornosti, in ni predložil nobenega dodatnega pretiranega tiska.

V Couldu je ekosistem Terra, ki je primarno temeljil na Kwonu, verjetno doživel največji udarec v zgodovini kriptovalut po svojem algoritemskem stabilnem coinu TerraUS D Traditional (USTC), prvi in ​​glavni TerraUSD (UST) je izgubil svojo vezano vrednost ameriškega dolarja in dosegel najnižjo vrednost 0 USD. 0000009 junija.

Njegovo sestrsko sredstvo je zdaj znano kot Terra Luna Traditional (LUNC) je doletela podobna usoda z najnižjo ceno 0 USD. 14 v mestu Could, potem ko je dosegel presežek več kot $ prejšnji mesec. Propad dvojčka je sprožil preplah med trgovci, stres pri prodaji pa je privedel do močnega širšega zloma na trgu digitalnih sredstev.

Povezan: Propad ekosistema verige blokov Terra sili migracijo spretnosti

Prej so južnokorejski tožilci junija prepovedali delavcem družbe Terra, da zapustijo državo, da bi preprečili možnost, da bi pobegnili v bonitetno oskrbo daleč od preiskave, prekinitev Kwon je bil nekoč že ki je takrat prebival v Singapurju.

Julija so južnokorejske oblasti izvedle racijo 15 podjetja poleg sedmih kripto borz, povezanih s propadom Terre, domnevno pridobivajo rating vstop v znanje, povezano s transakcijami USTC in LUNC .

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -