21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Soustanovitelj Tezosa Arthur Breitman razpravlja o neizkoriščeni verjetnosti DeFi

- Advertisement -

Breitman je v nenavadnem intervjuju za Cointelegraph razkril, da je Tezosova rešitev trileme veriženja blokov poraba optimističnih zbirk.

850 Skupno število ogledov

6 Skupaj deleži

Arthur Breitman, soustanovitelj sloja -1 protokol Tezos (XTZ) se je na zaključnem tednu pariškega vrha Blockchain Week (PBWS) pogovarjal s Cointelegraphovim Jacksonom DuMontom o tem, kaj bo umaknil, da bi odklenil natančno verjetnost decentraliziranih financ ali DeFi. Breitman je imel osrednji govor po tem intervjuju o strategiji podjetja.

Povezano: Pariški teden veriženja blokov, april : Najnovejše posodobitve osebja Cointelegrapha na dnu

V glavnem v celoti temelji na Breitmanu, “ljudje niso če je resnica povedana v DeFi za tokeniziranje resničnih virov.” Ko pravi vire iz resničnega sveta, oblikuje delnice, nepremičnine, digitalno umetnost ali “karkoli drugega, za kar boste verjetno ponudili.” Medtem ko poziva k združitvi šibkih denarnih listinjenj in aplikacij DeFi, Breitman tudi verjame, da bo financializacija nezamenljivih žetonov (NFT) “neskončna stvar.”

Dodal je, da zaradi intenzivnega hype-ja okrog DeFi-ja in NFT-jev zaenkrat ni več težko iskati, kaj se bo zgodilo, če je resnica. naj bodo trajnostni. Hipe se želi razrešiti prej, kot je natančna moč DeFi morda odklenjena, ker “Raven DeFi ne more biti več natančna glede na nadomestne žetone DeFi,” je dejal.

Poleg tega, Breitman je potrdil, da prihaja konsolidacija tehnologij sloja 1: “Dostopno je ogromno neizkoriščenega vesolja in vsaka oseba ima veliko prostora za rast. Pokukali bomo na veliko konvergence pri sestavljanju blokovnih verig.”

Na vprašanje o trilemi razširljivosti, decentralizaciji in varnosti je Breitman jasen, da bo to rešeno. Navedel je, da Tezosova formulacija za skaliranje vključuje Optimistic Rollups, ločljivost sloja 2, ki podpira zelo visoko zmogljive okoliščine porabe. Breitman je izjavil, da bi lahko optimistični združitve morda zagotovile dragocenost tako za horizontalno kot tudi za vertikalno razširljivost omrežij blockchain.

Povezano: ustanovitelj Algoranda Silvio Micali želi prinesti demokratizacijo financ

Ob zaključku je Breitman gledalce, ki jih pritegne, da bi izvedeli več o Tezosovih prizadevanjih za razširitev, opozoril na svoje 2022 načrt. Izrazil je tudi zadovoljstvo, da sektor iger na srečo in Tezosov blockchain pridobivajo pobude.

85092

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -