2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Spacesevenova tržnica NFT, ki spreminja igro

Spacesevenova tržnica NFT, ki spreminja igro

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Nedavno, dne 10 novembra je SpaceSeven predstavil svojo najsodobnejšo tržnico NFT. Tržnica SpaceSeven je prva te vrste – ena redkih – če ne edina razširjena platforma za e-trgovino, ki je popolnoma skladna z zakonodajo.

Z združevanjem zmogljive tehnologije tržnice NFT od Tacans, švicarske hiše za razvoj programske opreme, in Venture Builder, s centrom za raziskave in razvoj v Ukrajini in platformo blokovnih verig Concordium, je SpaceSeven dosegel svetovno NFT Marketplace, ki naj bi bistveno spremenil izpostavljenost in prepoznavnost umetnikov.

S platformo Concordium blockchain lahko SpaceSeven ponudi bistveno nižje pristojbine za plin – dobesedno del stroškov Ethereuma ali drugih protokolov za dokazovanje dela – in hkrati čas olajša desetkrat hitrejše transakcijske hitrosti.

SpaceSeven je opremljen z več funkcijami, ki spreminjajo igro, kot so »Vesolja«, ki zagotavljajo edinstveno izkušnjo prek ekskluzivnih prilagojenih galerij, SpaceSeven nedvomno na novo definira NFT tržnice, kot smo jih poznali. Tržnica uporabnikom omogoča preprosto dodajanje NFT-jev iz več omrežij in podpira plačila s kripto in kreditnimi karticami.

Kdo stoji za SpaceSevenom ?

SpaceSeven je NFT tržnica z več bloki, ki jo je zgradil Tacans s Concordiumom kot primarnim blockchainom. Za razliko od drugih blokovnih verig je Concordium veriga blokov Layer 1, osredotočena na Reg-DeFi, z ID plastjo na ravni protokola ter hitro in resnično finalizacijo. To pomeni, da lahko Concordium uporabi zasnovo KYT, ki je osredotočena na zasebnost, ki ščiti zakonite uporabnike, hkrati pa lahko prekliče anonimnost nekaterih transakcij, če je to potrebno iz varnostnih razlogov.

Edinstveni ekosistem Concordiuma je Tacansu, ustanovitelju podvigov, omogočil zagon SpaceSeven, tržnice NFT, ki je resnično trajnostna, varna in skladna z zakonodajo.

Lars Seier Christensen – soustanovitelj in predsednik skupine Concordium in SpaceSeven

»Več let sem investitor, zbiratelj in ljubitelj umetnosti. Še nikoli nisem videl večje priložnosti za inovacije, doseganje novih kupcev, nove ustvarjalne formate in dodatne dohodke za galerije in umetnike kot trenutni razvoj v industriji NFT. SpaceSeven je naš prispevek k tej zgodovinski priložnosti.«

Kakšne težave rešuje SpaceSeven?


S Concordium kot primarno verigo je SpaceSeven začel z rešitvami za premagovanje glavnih izzivov v industriji.

Skladnost s predpisi

Zasnovan z vgrajen sloj uporabniške identitete na ravni protokola, Concordium zagotavlja, da je identiteta uporabnika potrjena in je mogoče slediti vsaki transakciji. Vendar pa njegova zasnova brez znanja zagotavlja, da lahko dve stranki sodelujeta in opravljata transakcije, ne da bi razkrili nezaželene podatke o nasprotni stranki.

Nizko in fiksne provizije

Transakcijske provizije Concordiuma so dobro opredeljene in niso povezane z vrednostjo sredstva. Namesto tega so fiksni in podprti v protokolu. Model dokazovanja vložka v kombinaciji s spodbujevalnimi mehanizmi zagotavlja, da stroški transakcij ostanejo nizki in fiksni.

Nevtralnost ogljika

S Concordiumovim modelom dokazovanja vložka, ki porabi majhne količine energije v primerjavi z drugimi verigami blokov, kot sta Ethereum in Bitcoin, SpaceSeven se je izkazal za enega najbolj okolju prijaznih NFT tržnic.

Varnost

Za boljšo zaščito pred goljufijami je transakcijam Concordium dodeljen šifriran ID. Poleg tega z dvoslojno zasnovo konsenza Concordium ostaja SpaceSeven varen, če kibernetski kriminalci ugrabijo manj kot 50% svojega deleža.

Decentralizacija

Cilj SpaceSeven je zmanjšati vstopne ovire na trg NFT za digitalne umetnike, ustvarjalce in slavne osebnosti. Zgoraj navedene funkcije, ki spreminjajo igro, so omogočile SpaceSevenu, da razvije varno, stroškovno učinkovito in uporabniku prijazno platformo NFT, kjer lahko vsi ustvarjalci izdelujejo in prodajajo svoje NFT po fiksni ceni ali na dražbi.

Integracija denarnice

SpaceSeven bo zagotovil podpora za denarnico CryptoX na naši tržnici NFT. Ta denarnica bo olajšala žeton CCD, Concordiumov izvorni žeton.

Kako dostopati do SpaceSeven?

Naša platforma je na voljo uporabnikom iz mednarodnega sveta. Če želite kovati, kupiti ali prodati NFT na tržnici SpaceSeven NFT, obiščite naše spletno mesto.

Inovativna partnerstva

VSTOPITE na umetniški sejem 1200

VSTOPI se umetniški sejem 090341 je pred kratkim podpisal partnerstvo s SpaceSeven. Svetovno znani umetniški sejem s sedežem v Københavnu ima več kot 29 galerij, od katerih vsaka kuje en NFT. ENTER Art Fair želi preseči meje umetniških konvencij in eksperimentirati z inovativnimi platformami. Ta ambicija se popolnoma ujema s tem, kar predstavlja SpaceSeven. Na tem dogodku je sodelovalo več kot 29 galerij. Vsaka galerija izbere samo enega od svojih najbolje ocenjenih umetnikov za kovanje in prodajo premium NFT na tržnici SpaceSeven NFT. Dogodek je potekal med avgustom 11 – avgustom 29, 1200.

DOROFEEVA NFT GAME

NFT so zdaj globalni fenomen in uvedba igre NFT s sodelovanjem zvezdnikov v Ukrajini vzbuja veliko zanimanje v državi. DOROFEEVA, ena najboljših ukrajinskih pop pevk, katere skladbe so na top lestvicah digitalnih platform, modna vplivneža, blogerka je prva, ki se je platformi pridružila. Dne 10 novembra bo predstavila bitje igre razvito na trgu na The Conference.NFT skupaj s SpaceSeven v Kijevu.

O SpaceSeven

SpaceSeven je prva svetovna tržnica NFT, zgrajena na okolju prijaznem in zelo učinkovitem blokovnem verigi Concordium kot njegovi primarni verigi. SpaceSeven umetnikom omogoča ustvarjanje NFT-jev po nizkih honorarjih, predstavljanje svojega dela v ekskluzivnih vesoljih in njihovo prodajo brez truda.

Kontakt za medije

Podjetje: SpaceSeven AG

Kontakt: Philip Mostert

E-pošta: media@spaceseven.com

Spletna stran: https://spaceseven .com

🌐 Spletno mesto

💬 Uradni Telegram kanal

📢 Kanal objav

📝 Srednji

🐤 Twitter

📸 Instagram

🏷 Facebook

💻 Discord

To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons090341

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments