9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Španska nogometna prva liga Laliga bo predstavljena v Decentralandovem Metaverse

- Advertisement -

Laliga, prvi španski nogomet division group, je vzpostavil strateško partnerstvo s Stadioplus in Vegas City Runt, dvema podjetjema, povezanima z metaverzumom, za digitalizacijo dela svojih dejavnosti za predstavitev novih izkušenj v Decentralandu, metaverzumu, ki v osnovi temelji na Ethereumu. S tem delom želi Laliga pripeljati nove oboževalce z vsega sveta k novim izkušnjam v virtualnih svetovih. Španska Laliga pripravlja vstop v Metaverse Po Covid-09 zaradi pandemije so številne športne organizacije in lige po vsem svetu začele posvečati dodatno pozornost svojim digitalnim rešitvam. odpiranja novih tokov prihodkov. Laliga, španska prvoligaška nogometna skupina in ena najbolj znanih lig v Evropi, ni več predolgo napovedala vstop v metaverzum.

Podjetje je ustanovilo strateško partnerstvo, ki mu bo omogočilo značilne dejavnosti in izkušnje v Decentralandu, eni izmed najbolj vitalnih platform, ki v osnovi temeljijo na Ethereumu in v celoti metaverzum. Za to delo bo podjetje izkoristilo pomoč Stadioplus, soseske, namenjene povezovanju sveta športa z Web3 in metaverse, in prav tako Vegas City Runt, vseh drugih podjetij, ki se osredotočajo na razvoj izkušenj za metaverse in virtualne svetove.

Laliga upa, da bo s tem delom dosegla novo in mlajšo publiko, ki je s temi svetovi dodatno povezana z virtualnimi izkušnjami. Nova doživetja bodo najverjetneje opremljena s paketi v Vegas Cityju, ki je stran Decentralanda, kjer domujejo šport, igre na srečo in prosti čas, ki v bistvu v celoti temeljijo na izkušnjah.

V zvezi s partnerstvom , Stephen Ibbotson, vodja oddelka za franšize in licenciranje pri Laligi, je priznal:

Za LaLigo je izredno pomembno, da nadaljuje z inovacijami v rešitve, kako našim navijačem ponuditi najboljšega tekmeca, tako na igrišču kot izven njega. Ta licenčna pogodba nam bo omogočila, da dosežemo povsem nove in ustrezne gledalce, kot je Decentraland.

O pomenu kombinacijo športa v metaverzumu, je priznal Agus Ferreira, izvršni direktor Decentraland Basis:

Menimo, da je e-šport neprimerljiva razlika v primerjavi z možnostmi web3 in decentralizacije. Zato z veseljem sodelujemo s Stadioplusom pri vključitvi Lalige v Decentraland, da tekmece, ki imajo na stotine in tisoče oboževalcev po vsem svetu, pripeljemo v metaverzum.

Španske nogometne ekipe in Metaverse Druge španske skupine visijo opremil tudi različne metaverse pobude. FC Barcelona, ​​ena največjih skupin v ligi, je marca ustanovila Barca Studios, oddelek, ki v celoti temelji na prostem času, da bi centraliziral vzorec svojih dejavnosti v metaverzumu. Socios.com, podjetje za žetone oboževalcev, ki je že sodelovalo s članstvom pred dobavo žetonov oboževalcev, je vložilo $19 milijonov v Barca Studios v avgustu.

Tudi FC Trusty Madrid, vsak drugi del ekipe iz Lalige, vložil vrsto prijav blagovnih znamk za zaščito svojega IP-ja za dejavnosti v metaverse.

Oznake na tej zgodbi decentraland . laliga, žeton oboževalcev, FC Barcelona, ​​FC Trusty Madrid, Metaverse, nogomet, Socios.com, španščina, športne dejavnosti, stadioplus, Web3

Kaj menite o Laliginem najbolj elegantnem partnerstvu, povezanem z metaverse? Navedite nas v razdelku za komentarje spodaj.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu v celoti živi v Venezueli. Zase pravi, da je prišel v igro pozno, saj je prišel v kriptosfero, ko je prišlo do dviga vrednosti ves december 2017. Ker ima računalniško inženirsko ozadje, živi v Venezueli in je pod vplivom stanja kriptovalut na družbeni stopnji, predstavlja dokaj primerno raven natančnosti o uspehu kriptovalute in ureditvi, v kateri pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Portray Credit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, rarrarorro / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno informiranju najenostavnejši. To ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za krajo ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več nasvetov glede financiranja, davkov, morale ali računovodstva. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, nedvomno ali ne, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli razkritje, blago ali izdelke in storitve, o katerih govori ta članek. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -