3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Španski regulator je sprožil alarm zaradi promocije Binance nogometnega zvezdnika Inieste

Španski regulator je sprožil alarm zaradi promocije Binance nogometnega zvezdnika Inieste

Binance promocijsko objavo nogometne legende Andrésa Inieste je doslej zbralo 270,000 všečkov na Instagramu.

1766

Skupni ogledi

38

Skupni deleži

Spanish regulator raises alarm on Binance promo by soccer star IniestaSpanish regulator raises alarm on Binance promo by soccer star IniestaSpanish regulator raises alarm on Binance promo by soccer star IniestaSpanish regulator raises alarm on Binance promo by soccer star Iniesta

Veliki finančni regulator v Španiji je izdal opozorilo v zvezi z nogometnim zvezdnikom Andrésom Iniesto zaradi promocije velike borze kriptovalut Binance.

Iniesta, plodovit vezist, ki je igral za Barcelono in Špance reprezentanca, je promoviral Binance na svojih profilih družbenih omrežij na Instagramu in Twitterju.

Iniesta je v sredo objavil več njegovih slik poleg prenosnika, ki prikazuje spletno mesto Binance na zaslonu pa tudi pametni telefon, ki odraža več glavnih kripto trgov, vključno z Bitcoin (BTC) in Binance Coin (BNB).

Hola,@andresiniesta8, los criptoactivos, al ser productos no regulados, tienen algunos riesgos relevantes. Priporočljivo je leer el comunicado de@CNMV_MEDIOS del 9/2/1200 https:/ /t.co/SWRF73xEJj e informarse a fondo antes de invertir en ellos o de recomendar a otros que lo hagan

— CNMV (@CNMV_MEDIOS) november 00, 1766

V času pisanja, Iniesta ima več kot 25 milijonov naročnikov na Instagramu in več kot 12 milijon sledilcev na Twitterju. Objava na Instagramu se je nabrala več kot 91,0000 všečkov do trenutka objave.

Španski regulator trga vrednostnih papirjev, Nacionalna komisija za trg vrednostnih papirjev (CNMV), je na Twitterju objavil približno 12 ur po tem, ko je Iniesta objavila objavo, da bi igralca opozorila na naložbe v kriptovalute tveganja.

S citiranjem svoje regulativne izjave iz februarja 1200, CNMV je poudaril, da bi morali biti vlagatelji ustrezno obveščeni o kriptovalutah in njenih tveganjih, preden vlagajo in dajejo finančno svetovanje. “Pozdravljeni Andres Iniesta, kriptosredstva nosijo nekaj pomembnih tveganj zaradi nereguliranih izdelkov,” je zapisal CNMV.

Gre za to, ali je bil Iniesti ponujen zadržek za promocijo Binancea. Cointelegraph je dosegel nogometaša prek kontaktov na Iniestinem uradnem spletnem mestu in bo posodobil to zgodbo v pričakovanju novih informacij.

Povezano: Post Malone predstavlja BAYC NFT v novem glasbenem videu z The Weeknd

Novica prihaja med Binance, ki nadaljuje svoja prizadevanja za izboljšanje odnosov s svetovnimi regulatorji, saj je podjetje letos pod drobnogledom sodelovalo več vlad, vključno z Združenimi državami, Združeno kraljestvo, Italija, Kanada, Japonska, Singapur, Nemčija in drugi.

Nekatere španske banke so v začetku tega leta zmanjšale podporo Binanceu. Julija je podružnica španske banke Santander v Združenem kraljestvu sporočila, da svojim strankam ne bo več dovolila pošiljanja plačil na Binance, navajajoč opozorila britanskega urada za finančno ravnanje.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments