23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Špansko podjetje z morskimi sadeži sodeluje z IBM za sledenje dobavne verige

Špansko podjetje z morskimi sadeži sodeluje z IBM za sledenje dobavne verige

Španski večnacionalni morski gigant, Nueva Pescanova Group, je v sodelovanju z IBM Food Trust iskal kozice in kozice, ki jih lovi na verigi blokov.

2112 Skupno ogledov

2 Skupaj delnice

Spanish seafood firm partners with IBM for supply chain tracking

Špansko podjetje z morskimi sadeži, Nueva Pescanova Group, je objavilo sodelovanje z IBM-om pri uporabi njegove platforme Food Trust – distribuirane tehnološke platforme glavne knjige, zasnovane za sledljivost dobavne verige.

IBM je 8. junija sporočil, da partnerstvo že poteka, Nueva Pescanova pa uporablja tehnologijo blockchain za sledenje ribolova kozic v Argentini in gojenja kozic v Ekvadorju.

V objavi je Ignacio González, izvršni direktor skupine Nueva Pescanova, je izjavil, da bo platforma za sledljivost podjetju pomagala pri izpolnjevanju standardov Globalnega dialoga Združenih narodov o sledljivosti morskih sadežev (DGST) in navedel: “Našim potrošnikom po vsem svetu želimo ponuditi stroge a in podrobne informacije o sledljivosti naših morskih sadežev od njihovega izvora do njihove mize. Zdaj je čas, da se podjetja iz sektorja morskih sadežev začnejo ukvarjati s standardi GDST. «

Nueva Pescanova Group je vodilno večnacionalno podjetje z morskimi sadeži, ki je bilo ustanovljeno leta 1960. Podjetje pokriva gojenje, proizvodnjo, predelavo in distribucijo morskih sadežev.

IBM-ova platforma sledljivosti Food Trust je bila zasnovana za prehrambeno industrijo in je članom mreže omogočila vpogled v celovito ponudbo povezujejo podatke o izdelkih v “skoraj realnem času” – proizvajalcem nudijo znatne prihranke pri učinkovitosti, zmanjšujejo goljufije na svetovnem trgu in zagotavljajo izpolnjevanje obveznosti glede varnosti in trajnosti.

Trajnost je vse bolj pomembna za potrošnike morskih sadežev, pri čemer se IBM sklicuje na 2020 Trajnost Evrope v hrani , ki je pokazala, da skoraj 50% vprašanih bi kupilo več morske hrane, če bi imelo več informacij o njenem “poreklu, varnosti in proizvodnji.”

Partnerstvo dodaja vse večji seznam živilskih in kmetijskih podjetij, ki sodelujejo z IBM-om za rešitve oskrbovalne verige, ki temeljijo na verigah verig.

Februarja je večnacionalni maloprodajni velikan Carrefour sodeloval z IBM-om, da bi izsledil dobavno verigo piščanca in mikrozelenih. Decembra 2020 je Cointelegraph poročal, da Nestlé, Dole in velikan oljčnega olja CHO že izkoriščajo IBM Food Trust Network.

Prejšnji članekKripto trgi propadajo, ko rudarji v enem tednu izpraznijo 5000 BTC
Naslednji članekEn odstotek ponudbe Bitcoinov je zaklenjen v protokolu WBTC

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments