6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Spirala Jacka Dorseyja predstavlja razvojni komplet Bitcoin Lightning

Spirala Jacka Dorseyja predstavlja razvojni komplet Bitcoin Lightning

Lutka Jacka Dorseyja je bila uporabljena za razlago Lightning Network v novem videu, ki promovira Spiralov LDK.

1189

Skupni ogledi

19

Skupni deleži

Jack Dorsey's Spiral demos Bitcoin Lightning Development KitJack Dorsey's Spiral demos Bitcoin Lightning Development Kit

Kripto roka nedavno preimenovanega Square (zdaj Block) je pokazala svoj Lightning Development Kit (LDK), saj želi turbo napolniti omrežje Bitcoin.

Ekipa iz Jack Dorsey’s Spiral je 7. decembra objavila videoposnetek, ki prikazuje zmogljivosti Bitcoin Lightning in kompleta za razvoj Lightning (LDK).

LDK je bil zasnovan tako, da omogoča razvijalcem, da brezhibno priključijo svoje aplikacije v omrežje na mobilnih napravah in terminalih na prodajnem mestu.

LDK podpira domače API-je z uporabo kodnih jezikov Rust, C, Swift, Java in Kotlin. To razvijalcem omogoča, da prilagodijo svojo aplikacijo denarnice za svoje uporabnike v jeziku po lastni izbiri, hkrati pa odpravljajo potrebo po ločenih denarnicah Bitcoin in LN.

V videoposnetku je nekdanji izvršni direktor Twitterja LDK opisal kot program, ki “vsem razvijalcem na svetu olajša izdelavo denarnice.”

Posneli smo zelo kratek dokumentarec o Lightning Development Kit, naš velik projekt zadnjih nekaj let. Želeli smo, da bi lutka izvajala @jackove dele, vendar smo se zadovoljili z dejanskim @jackom: https://t.co/q6eW4PDuNW

— Spiral (@spiralbtc) 6. december 2019

V videoposnetku je lutka Jack Dorsey, ki komunicira s prodajalci in lastniki trgovin s plačevanjem storitev z Lightning Network (LN). Svojo mobilno aplikacijo za denarnico LN uporablja za plačilo prebadanja nosu in vstopnice za kino, medtem ko se videoposnetek občasno prepleta s skupino Spiral, ki govori o prednostih Bitcoina in LN.

Spiral, prej znan kot Square Crypto, razvija rešitve za denarnico Bitcoin, odkar je bila ustanovljena leta 2019. Poleg LDK, Spiral dela na razvojnem kompletu Bitcoin, ki omogoča interakcijo z mobilnimi denarnicami na več platformah.

Lightning je rešitev za skaliranje v dveh slojih za Bitcoin, za katero vodja projekta Spiral Haley Berkoe pravi, da “bitcoin spremeni v dejanski plačilni sistem.”

Conor Okus iz Spiral pričakuje, da bo njegova LDK povečala sprejetje Bitcoina in LN tako, da bo “zagotovila način za ljudi v različnih delih sveta … za shranjevanje vrednosti in opravljati gospodarsko dejavnost.«

Povezan:

Kongresni kandidat, ki želi odstraniti anti-kripto Brad Sherman, sprejema prispevke prek Lightninga

Izdaja izdelka prihaja ob naključnem času za uporabnike Lightning, saj so omrežna vozlišča na vrhuncu vseh časov. Zadnje branje iz Bitcoin Visuals kaže, da obstajajo ,534 vozlišča z aktivnimi kanali v omrežju Lightning Network.

V zadnjih 3 mesecih se je skupno število vozlišč povečalo za 91% s 3,480 dodana so nova vozlišča. LN ima trenutno omrežno zmogljivost 3,18 BTC ali približno $166 milijonov po 1ML.

Jack Dorsey's Spiral demos Bitcoin Lightning Development Kit

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments