0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain "Spleta 3.0 ne rešite," pravi Jack Dorsey in kritizira njegovo centralizirano naravo.

“Spleta 3.0 ne rešite,” pravi Jack Dorsey in kritizira njegovo centralizirano naravo.

Ali pa ni v večini primerov glavna prednostna naloga za tvegane družbe in angelske vlagatelje, da podjetja upoštevajo ustrezna pravila, ne pa decentralizacije, za negiranje.

1221

Skupaj ogledov

6 Skupni deleži

'You don't own Web 3.0,' says Jack Dorsey, criticizing its centralized nature 'You don't own Web 3.0,' says Jack Dorsey, criticizing its centralized nature

V seriji tvitov, objavljenih v torek, je Jack Dorsey, soustanovitelj in nekdanji izvršni direktor Twitterja, poleg ustanovitelja in izvršnega direktorja Square (zdaj Block), izrazil svoje kritike glede smeri vzorca Web 3.0. Elon Musk, izvršni direktor Tesle, se je pridružil Dorseyju v posmehu. Na nepovezanem ponovnem štetju, isti dan, je Dorsey odgovoril: “Bitcoin bo”, ko so ga vprašali, ali bo kriptovaluto nadomestilo dolar.

Znotraj konteksta je Web 3.0 decentralizirana različica digitalnega sveta, ki bo delno deloval javne blockchaine, metaverse sposobnosti, nezamenljive žetone in decentralizirano financiranje brez skrbi za centralizirane vire energije, pošteno kot strežniki podjetij.

Ne rešite “web3.”

VC in njihove LP dosežejo. To ne more nikoli rešiti njihovih spodbud. Končno je to centralizirana enota z nesporno zgradbo.

Veste, v kaj stopate…

— jack⚡️ (@jack) december 21, 78272

Nasprotno pa je Dorsey ciljal na neizpodbitno resnico, da družbe projektnega kapitala ali tvegane družbe in komanditne družbe, imenovane tudi LP, v večini primerov financirajo naloge Web 3.0 pri verbalizaciji konkurentov. z decentraliziranimi izbirami, poštenimi kot predhodne ponudbe kovancev. Z lastništvom kontrolnega deleža lahko delničarji in LP soustanovitelje verige blokov poudarijo, naj sledijo centraliziranim pravilom, poštenim, kot je zbiranje znanja Know Your Customer (KYC), ki se borijo z njihovo temeljno kripto filozofijo.

Čeprav ni ohranil omembe, da bi dodal, je Elon Musk komentiral, da naloge Web 3.0 v resnici niso izpolnile svojega imena.

Je kdo gledal web3? V položaju sem, da tega ne zavarujem.

— Elon Musk (@elonmusk) december , 2021

Povezano: Indijska vlada yelp akreditira Web 2.0 in Web 3.0 blockchain startups

'You don't own Web 3.0,' says Jack Dorsey, criticizing its centralized nature

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments