13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Spletno mesto Gamestop NFT odkrito s skrito retro igro Velikonočno jajce

Spletno mesto Gamestop NFT odkrito s skrito retro igro Velikonočno jajce

Gamestop NFT Website Discovered With Hidden Easter Egg Retro Game

Po zloglasni zgodbi Wallstreetbets pred nekaj meseci gre podjetju Gamestop veliko bolje kot pred letom dni. Zdaj novo spletno mesto, imenovano nft.gamestop.com, nakazuje, da podjetje s pomočjo nezamenljivih žetonov, zgrajenih z Ethereumom, potaplja noge v tehnologijo veriženja blokov.

‘Power to the Players’

Javno uvrščeno podjetje Gamestop (Nasdaq: GME) je na videz odprlo novo spletno stran, posvečeno nezamenljivi žetoni (NFT). Javnost se ne zaveda popolnoma, kaj pomeni spletni portal, ker Gamestop projekta ni uradno napovedal. Vendar pa je 8. aprila 2021 Gamestop razkril, da najema varnostnega analitika, vendar išče nekoga, ki ima izkušnje z blockchain, kriptovalute in NFT-je. Po ponudbi se je sumilo, da bo Gamestop na nek način izkoristil tehnologijo veriženja blokov.

Spletno mesto so odkrili številni člani skupnosti Ethereum, novice pa so postale virusne na Twitterju. Spletno mesto, imenovano nft.gamestop.com, je zelo retro videza in prikazuje vložek, podoben Ethereumu, vstavljen v prenosno igralno napravo, podobno Gameboyu. Naprava pravi: “Moč igralcev, moč ustvarjalcev, moč zbiralcev.” Spletno mesto prikazuje tudi naslov pametne pogodbe Ethereum.

Pametna pogodba se imenuje “Gamestop” in je bila ustvarjena maja 25, 2021. V skladu z Etherscanom je bilo že nekaj transakcij poslanih na pametno pogodbo ETH. Spletno mesto tudi ugotavlja, da podjetje »gradi ekipo.«

»Pozdravljamo izjemne inženirje (trdnost, odziv, python), oblikovalce, igralce, tržnike in voditelje skupnosti, ”Piše na spletni strani. “Če se želite pridružiti naši ekipi, pošljite svoj profil ali nekaj, kar ste zgradili na: nfteam@gamestop.com.”

Gamestop NFT Website Discovered With Hidden Easter Egg Retro Game

Ciljna stran ima tudi majhno belo piko na zgornji desni strani, kar vodi do zanimivega presenečenja igra. Če želite igrati igro, mora igralec s pritiskom na preslednico na tipkovnici začeti dirko. Delnice Gamestop v zadnjem času dobro poslujejo, delnice pa naraščajo 16% in zamenjava za $ 209 v sredo.

Kaj menite o spletnem mestu Gamestop NFT? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Data Shows Bitcoin Addresses in Accumulation Captures Fresh New Highs

Crypto Proponents Become Skeptical of Closed-Door Meeting Between Billionaires and Bitcoin Miners

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments