19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Spodbujanje "čistilcev": sopredsednik skupščine blockchain želi "obrniti" kripto transakcije

Spodbujanje “čistilcev”: sopredsednik skupščine blockchain želi “obrniti” kripto transakcije

Demokratični predstavnik Bill Foster je pozval k pravni moči za identifikacijo imetnikov denarnic in odpravo kripto transakcij v primerih kaznivih dejanj, kot so napadi ransomware.

Driving ‘purists beserk’: Co-chair of blockchain caucus wants to 'reverse' crypto transactions

Bill Foster, demokratični predstavnik in sopredsednik kongresne skupine blockchain, je pozval k regulativnemu okviru, ki bi tretjim osebam omogočil, da obrnejo goljufive ali kriminalne transakcije.

Foster je fizik in demokrat iz Illinoisa. Skupini blockchain sopredsedujejo demokratični poslanec Darren Soto ter republiška predstavnika Tom Emmer in David Schweikert.

Ko je med spletnim dogodkom za novice Axios dejal Foster, je zatrdil, da razen če kongres ali javnost ne najdeta drugačne rešitve za ransomware, morajo ameriški regulatorji uvesti pravni okvir, ki lahko “razkrije” identiteto imetnikov kripto denarnice in obrne transakcije, povezane s kriminalom.

Demokrat je zakonitost razveljavitve transakcij označil za eno “najbolj temeljnih odločitev o kripto-sredstvih” in ugotavlja, da morajo biti regulatorji sprašuje:

„Ali obstaja sodišče, na katerem lahko razkrijete udeležence, pa tudi zaupanja vredna tretja oseba ali sodišče na katerega lahko greste, da obrnete goljufive ali napačne transakcije? “

65 – letnik ugotavlja, da bodo njegovi komentarji ” poganjajo kripto puriste “, ki anonimnost in neprecenljive transakcije cenijo kot bistvene značilnosti kripto, bodo tisti, ki imajo velik del neto vrednosti v digitalnih sredstvih,” želeli imeti tisto varnostno odejo zaupanja vredne tretje osebe, ki lahko reši težava. “

Novica je seveda pognala kripto puriste, z nitjo o Fosterjevih komentarjih o podreditu” r / CryptoCurrency ” kar je sprožilo negativno reakcijo danes prej.

Uporabnik “DepNeanderthal” je komentiral, da je “vsak, ki zaupa” zaupanja vredni tretji osebi “tega tipa, sesalec. Vlada in zaupanje sta si tako blizu kot severni in južni pol. ”

Medtem ko je uporabnik “Justin 534 “je opozoril, da” dobesedno ni mogoče, če vlade ne napadejo mreže. Kar bi resnično lahko dejansko. “

Foster očitno želi, da se moč uporablja le v izjemnih primerih. V pogovoru z Axiosom o kitajskem regulativnem pristopu do kriptovalut, ki naj bi v bistvu prepovedal celoten sektor, Foster ugotavlja, da morajo ZDA najti skupne točke in bolj uravnotežen pristop, pri katerem se bo anonimnost spoštovala “99. 9% časa “v običajnih okoliščinah.

“Toda v tistih redkih primerih, ko se zgodi nekaj goljufij, kaznivih dejanj ali zmot, da bi morali biti sposobni razkriti in potencialno razveljaviti te transakcije,” je ponovil.

Povezano: Dvostranski zakon za preučevanje blockchaina in kripto sprejema predstavniški dom ameriškega parlamenta

Uporaba kriptovalut za lažje kriminalne dejavnosti se zdi ključno vprašanje za Fosterja, v sporočilu za javnost 5. aprila pa je poudaril, da pomanjkanje predpisov omogoča nedovoljeno vedenje:

“ Eden od agentov mejne patrulje mi je povedal, da se večina plačil za trgovino z ljudmi zdaj izvaja z Bitcoinom, preprosto zato, ker ni bilo zakonsko sledljivo. «