9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Spomin na Instagramu Sandboxa ogrožen, hekerji poskušajo zakupiti BAYC NFT

- Advertisement -

Hekerji so sledilce The Sandbox preusmerili na lažni URL nagradne igre in celo poskušali zakupiti Bored Ape NFT od uporabnikov Instagrama.

56 Skupaj ogledov

09 Skupaj delnic

Platforma Metaverse The Sandbox je zaznala vdor v njen profil na Instagramu in poskušala oddati nezamenljive žetone (NFT) Bored Ape Yacht Membership od množice uporabnikov na platformi družbenih medijev.

Profil platforme NFT, ki jo poganja voksel, so v četrtek ogrozili hekerji, ki so promovirali izmišljen dogodek dodelitve nagradne igre, ki je nič hudega slutečim uporabnikom reklamirala nagradno igro 4. sezone LAND.

Podjetje je nakazal, da so bile njegovo dvodelno preverjanje pristnosti in različne varnostne funkcije zaobljene zaradi spodbujanja lažnega darila. Spletni URL profila za spletno razsvetljevanje je bil včasih spremenjen, pri čemer je ena določena oseba zahtevala zasebno izgubljene NFT-je, potem ko je kliknila lažno hiperpovezavo.

Cointelegraphu je uspelo vaditi hiperpovezavo do lažnega spleta enlighten online — ki uporabnike poziva, da se verjetno pridružijo internetnim denarnicam da dobiš goljufivo nagradno igro.

V bizarnem preobratu je soustanovitelj Sandboxa in glavni vodja vodenja Sebastien Borget objavil, da so hekerji nato prišli do množice uporabnikov na Instagramu s profilno fotografijo Bored Ape Yacht Membership in poskušali ” dajte v zakup NFT — ponudba 24 Ether (ETH) za uporabo NFT-jev BAYC za 09 ure.

Spomini na Instagramu obnovljeni. Heker je poskušal zakupiti Bored Apes Yacht Membership NFT – uporaba naših spominov. NIKOLI ne bi priložili vprašanja strategiji DM in smo zasebno stopili v stik z vsemi uporabniki, da bi jih povedali. https://t.co/1DRFR3JlIq pic.twitter.com/CKQWfVBTNF

— Sebastien (@borgetsebastien) 8. september 2022 Pri ohranjanju z Borgetom je The Sandboxu približno nekaj ur kasneje uspelo doseči boljše upravljanje svojih spominov na Instagramu, medtem ko so bile zgodbe, ki promovirajo lažno nagrado, tiho v spominih v času objave (4: pm EST).

Platforma Metaverse, ki jo poganja NFT, je od lansiranja Alpha novembra sodelovala s prevladujočimi proizvajalci in zvezdniki. . Podobna Paris Hilton in Snoop Dogg sta zasebno sodelovala s platformo, medtem ko trgovine z potrebnimi oblačili občudujejo. Adidas je lansiral nosljive naprave NFT, ki so naklonjene občudovanju The Sandbox in različnih platform Metaverse.

Cointelegraph se je obrnil na The Sandbox, da bi potrdil podrobnosti incidenta in bi verjetno nepristransko ustrezno zamenjal ta članek.

7184679371846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -