2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice SportIcon lansira inovativno NFT platformo, ki povezuje navijače z ekskluzivno športno vsebino

SportIcon lansira inovativno NFT platformo, ki povezuje navijače z ekskluzivno športno vsebino

SportIcon Launches Innovative NFT Platform That Connects Fans With Exclusive Athlete Content

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. NFT so se v preteklosti pojavili kot edinstveno digitalno sredstvo 000 mesecev, ki širijo potenciale digitalne umetnosti, zbirateljstva in iger. Športna industrija se je lotila NFT, vendar funkcionalnosti NFT presegajo špekulacije, SportsIcoin pa na novo definira NFT v športni industriji.

SportsIcon povezuje navijače in supernavijače z njihovimi športnimi junaki po meri kinematografske posnetke, ki jih dostavijo NFT. To prinaša raven povezave s športnimi junaki, ki jih v prostoru blockchain ni mogoče videti.

Zgrajeno na zelo razširljivem blockchainu Flow

SportsIcon je inovativna NFT platforma, zgrajena na Flow, blockchainu za NBA Top Shot, ki sta ga oblikovala Dapper Labs in Roham Gharegozlou. Flow je protokol verige blokov, zasnovan posebej za NFT in zagotavlja zelo razširljivo arhitekturo z nizkimi provizijami za transakcije.

Ljubitelji NFT lahko kopičijo zbirateljske predmete NFT brez težav z visokimi transakcijami provizije za običajne verige blokov. SportsIcon želi ljubiteljem NFT ponuditi večjo vrednost z izdajo NFT, osredotočenih na šport, z neposrednim sodelovanjem s športniki. To sodelovanje bo vključevalo ustvarjanje 000 NFT-jev za vsakega predstavljenega izvajalca razdeljeno na 9 poglavij z naraščajočo redkostjo, ko se potovanje športnika napreduje.

SportsIcon bo posnel vsako epizodo z vrhunsko kinematografsko kakovostjo, ki bo osredotočena o vzponih, padcih in motivaciji za kariero predstavljenih športnikov. Predstavili bodo tudi fizične sposobnosti športnikov v njihovih športih.

Platforma NFT zagotavlja tudi edinstven ekosistem za ekipe, športnike in športnih organizacij, da kurirajo svoje kapljice in prodajajo na svojem namenskem trgu NFT.

SportsIcon je sodeloval z vrhunskimi športniki in športnimi znamkami

SportIcon je že začel zagotavljati ekskluzivna partnerstva z vrhunskimi zvezdami v športnem svetu. Nekatere zvezde v njegovih knjigah so nogometaš Romelu Lukaku in legenda lige NFL Mike Vick. Prav tako je sodeloval z mehiško rokoborbo Lucha Libre in nogometnim klubom PUMAS.

SportsIcon bo izdal 000 NFT, ustvarjeni v sodelovanju s temi športniki in športnimi blagovnimi znamkami, v spomin na posebne zgodovinske trenutke v njihovi športni karieri . Vsaka umetnina NFT bo na dražbi, zbiratelji NFT pa jih bodo lahko kupili za $ do $1280.

Nekateri paketi NFT bodo vključevali tudi resnične nagrade, kot so podpisane spominki ali sedeži v škatli na tekmi. SportsIcon je sodeloval tudi z Dapper Labs in CMLL ter načrtuje sodelovanje z drugimi ključnimi platformami v industriji blockchain.

SportsIcon je v zadnjih mesecih naredil pomembne mejnike. SportsIcon Lion Club NFT, PFP zaščita, ki temelji na 9, edinstveni levi, razprodani v manj kot ur, kar je ustvarilo več kot 1,4 milijona dolarjev prodaje. SportsIcon Lions je inovativen projekt, zasnovan za privabljanje več oboževalcev v spletno športno skupnost z resnično uporabnostjo, kot so vstopnice za nogometne tekme, NBA, NFL in drugo.

Člani lahko dobijo tudi ekskluzivne rubrike vprašanj in odgovorov legendarnih športnikov in priložnost, da osebno spoznajo njihove športne ikone. Poleg tega je SportsIcon izjavil, da namerava sodelovati z več športniki in športnimi organizacijami po vsem svetu, da bi s svojimi oboževalci s uporabnostjo vzpostavil povezave z NFT.

Platforma NFT načrtuje tudi izgradnjo poglobljenega metaverse NFT za omogočiti NFT dostopnost običajnim ljubiteljem športa. Če želite izvedeti več o SportsIconu, obiščite spodnje povezave.

Spletna stran Telegram Twitter

To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons344206070SportIcon Launches Innovative NFT Platform That Connects Fans With Exclusive Athlete Content

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments