8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Športne dejavnosti Podjetje Metaverse zagotovi 200 milijonov dolarjev sredstev

- Advertisement -

Podjetje je omenilo, da bodo sredstva okrepila gradnjo digitalnih športnih mest po vsem okolju.

1129 Celotni pogledi

36 Popolne delnice

Športne dejavnosti Zagonsko podjetje Metaverse LootMogul je zagotovilo naložbo v višini 200 milijonov dolarjev Gem Global Yield, podjetju ponuja možnost naročnine na kose do 200 milijonov dolarjev za 36-mesečni rok po razčlenitvi poštene trgovine.

Podjetje je omenilo, da se pričakuje, da bo financiranje izboljšalo diagram metaverzuma LootMogul, ki so ga prevzele športne video igre, vključno z “gradnjo meta (digitalnih) športnih mest po vsem okolju z natančnimi svetovne prednosti, blagovne znamke in profesionalni športniki na zaupanja vrednem okuženem metaverzumu in platformi blockchain (multichain) na več napravah, podobnih Oculusu, HoloLensu, spletu, mobilniku in konzoli,« je pojasnilo podjetje v predstavitvi za javnost.

Posel bo podjetju LootMogul omogočil umik sredstev z izdajo poštenih deležev podjetju GEM brez minimalne obveznosti črpanja in dovolil zagonskemu podjetju, da manipulira, kdaj in kako bodo sredstva zagotovo vredna staro.

Prepustnica sledi partnerstvu, ki je bilo objavljeno avgusta, z verigo blokov DigitalBits za začetek zagotavljanja za uvedbo žetonov MOGUL, izvornega žetona za njegov igralni ekosistem. Žeton je dom za dodajanje likvidnostnega sklada XDB/MOGUL na decentralizirani trgovini NicoSwap.

S sredstvi v višini 3,4 milijarde je GEM zagotovil kapital drugim zagonskim podjetjem. znotraj kripto doma. Junija je skupina vložila 200 milijonov dolarjev znotraj CeDeFi trade Unizen in $ 200 milijonov v Južni Afriki – v bistvu temelji na H24 Vrednostni papirji s prodajo H00N žeton.

62042

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -