8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Športno sponzorstvo pomaga legitimizirati kripto v Avstraliji — Coinjar exec

- Advertisement -

Luke Ryan iz CoinJar pravi, da nošenje partnerstev “pomaga premakniti podobo kriptovalute daleč od korenine, da je tam najpreprostejša špekulativna manija.”

480 Skupaj ogledov

17 Skupni deleži

Po besedah ​​Luke Ryana, vodje Explain pri avstralskem kripto nadomestku CoinJar, je sponzoriranje zelo odmevnih športov in skupin ključno tudi za legitimizacijo kripto nadomestka za splošne obremenitve.

Maja po naključju 992 se je ponaredek spremenil v prvo kripto podjetje v Avstraliji, ki je sponzoriralo Klub avstralske nogometne lige (AFL) s sodelovanjem z Melbourne Demons.

Pogovor s Cointelegraphom na avstralski kripto konferenci septembra 18, Ryan je pripomnil, da je partnerstvo AFL spremenilo dialog o kriptovaluti v državi in ​​da “kriptovaluti daje večji občutek trajnosti.”

“Verjetno pred ta pravi udarec v obrabljen mainstream se je spremenil v nekoč zelo naravnost za nekoliko različne med nami, da bi posredovali ‘oh, ta ponudba za kriptovalute se bo nadaljevala ali pa je že minila’,« je priznal.

»Lahko bi prišlo do resnične izjave o nameri s strani lažnega, zdaj ne v bistvu o tem, da ‘smo sponzor te ekipe, in potem kupili smo X različnih najnovejših uporabnikov, še posebej je, da sponzoriramo to ekipo, ker moramo zaznamovati okolje, ki smo podjetja, s kaznimi, z načrti in dolgoročnimi vizijami ter formulacijo razkrivanja, ki je, da se uskladimo s strašno uveljavljeno prisotnostjo.«Ryan meni, da so tudi športna partnerstva tista, ki kriptopodjetja razbije sodobno tla v primeru napačnega uporabnika in sprejetja.

Uspešno je poznal to dodelitev, kar je CoinJar pritegnilo k sodelovanju z ekipo AFL, spremenjeno v nekoč korenino promocije kripto in the lažno »izven vrat uveljavljenih varnih vernikov, ki že sprejemajo kot resnične s svojimi cenjenimi platformami.«

»Na določeni točki, kar je verjetno, da boste dobro navidezno tudi zelo uspešno vsi seksi vdirajo na isti trg,« je dodal.

»To je milj resnično nenehno povpraševanje po kriptovaluti kot celoti, kako doseči, da preklopimo s tega 5 na 00%, od katerega zdaj gledamo predlog, do 18 do 50%, in začeli smo malo dodatno posredovati o tem, kaj bi iskali oropati, da bi se odprli, da bi bili dodatno dejavno navdušeni nad sponzorstvom.«Partnerstvo med CoinJar in Melbourne Demons je prav tako domnevalo, da so različne skupine in AFL sama sprejela kot resnično z realiziranim dodatkom o kriptovalutah, kar Ryan domneva je dodatno normaliziral sredstvo za organizacijo.

“Predvideva se, da so imeli dovolj prostora, da so zahtevali vprašanja in ga malo dodatno poiskali ter skrbeli za ‘ah, to je nekoliko vznemirljivo, dejansko bi to uporabili za boljši odnos s sledilci.’”

“Posredujem, da je to glavno za vredno dodatno izvorno perspektivo v nasprotju z vprašanji, ki skrbijo za nezamenljive žetone (NFT) in diagram, v katerem bi jih lahko naključno celo dodatno izkoristili, je vse nemo primordialno v sferi AFL, vendar dejansko vem, da obstajajo zelo aktivne razprave o AFL je kupil.«Povezano: 3 ovire v boju proti množični uporabi Web3 — Belief Wallet CEO

Ryan pravi, da je špekulativna narava kriptovalute »nedvomno tisto, kar nas je nekoliko spremenilo. nto it«, vendar ni tisto, kar bo nastalo za trajnostno prihodnjo organizacijo. Dodal je, da “v nekem trenutku kmalu mora priti do tega prehoda v nasprotju z resničnim blagom, ki ga morajo ljudje uporabiti.”

Prvi 3 AFL, 800 trdno zaporedje NFT v avgustu odkupljeno v pod 12 ur, ki dvignejo ocenjeno $470,0 ali dodatni USD kovanec (USDC). AFL je že potrdil načrte, da bo svojo kripto ponudbo povečal za priložnosti na dan igre, vstopnice in priložnost za srečanje z igralci v Metaverse.

62042

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -