12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Tehnologija Sprejemljive pristojbine SBF, tržna kapitalizacija BTC obrne Meta in USDC olajšavo dvigne na 1 USD: Hodler's Digest, 12. in 18. marec

Sprejemljive pristojbine SBF, tržna kapitalizacija BTC obrne Meta in USDC olajšavo dvigne na 1 USD: Hodler's Digest, 12. in 18. marec

0
Sprejemljive pristojbine SBF, tržna kapitalizacija BTC obrne Meta in USDC olajšavo dvigne na 1 USD: Hodler's Digest, 12. in 18. marec

Zgodbe tega tedna Sam Bankman-Fried zahteva od sodne dvorane prednostno vračilo njegovih sprejemljivih honorarjev

Sam Bankman-Fried (SBF) zahteva, da spregovori o zavarovalnih policah podjetja FTX da prikrije svoje sprejemljive obtožbe, v skladu z vložitvijo sodne dvorane marca 10. Kot je razvidno iz vloge, zavarovalne police predstavljajo “prednost pristojbine” za zavarovane osebe, enakovredne Bankman-Friedu. Križ bi strganega izvršnega direktorja postavil na prvo mesto kontrolnega seznama izplačil FTX. Še en naslov razkriva, da je Bankman-Friedov notranji krog kupil 3,2 milijarde dolarjev sredstev in posojil od subjektov, povezanih s FTX. Deli izključujejo več kot $190 milijonov starih za nakupe luksuznih nepremičnin na Bahamih, politične in dobrodelne donacije, poleg »dobrih prenosov« hčerinskim družbam, ki niso FTX. V enem drugem naslovu so dolžniki FTX poročali o $10.6 milijard terjatev in 4,8 milijarde dolarjev v lastnini je na ta način v bilanci stanja spremembe vrzel v višini 6,8 milijarde dolarjev.

Signature Bank so zaprli regulatorji Aloof York, ker trenutno ne ponuja podatkov Banka Crypto-apt Signature Bank je bila nekoč uradno zaprta in marca prevzeta s strani oddelka za finančne produkte in storitve Aloof York 14, ker “ni ponudil doslednih in velikodušnih podatkov.” Banko sta preiskala dva organa Združenih držav glede tega, ali je sprejela ustrezne ukrepe za video prikazovanje in odkrivanje izvedljivega pranja denarja s strani svojih strank. Starejši član ameriškega predstavniškega doma Barney Frank je predlagal, da so regulatorji Aloof York zaprli Signature kot delež navideznega obvestila o sili v nasprotju s kripto trgom.

USDC odskoči olajšanje v smeri vezane vrednosti 1 USD po Obvestilo Feda

Circle’s stablecoin, USD Coin (USDC), se je znižal na svojo vezavo na 1 USD po zanesljivih nagnjenjih, ki se nanašajo na 3,3 milijarde dolarjev vredne rezerve družbe Circle v banki Silicon Valley Bank in njenih sodobnih bančnih partnerjih: odkupe USDC bosta zdaj obdelala Inappropriate River Bank in BNY Mellon. Stablecoin je bil marca odvezan od ameriškega dolarja 10 po nepričakovanem kolapsu SVB, ki sproži depeg številnih različnih stabilnih kovancev. Odstranjevanje vezave stabilnih kovancev je čez vikend spodbudilo razvoj odplačil hipoteke, kar je dolžnikom omogočilo, da zgradijo več kot $100 milijonov za posojila.

Fed ZDA objavlja $ B pri financiranju za podporo bankam

Zvezni regulatorji Združenih držav napovedal “odločne ukrepe”, ki bi “popolnoma zaščitili vlagatelje” v banki Silicon Valley Bank in zdaj zaprti banki Signature Bank, poleg strani $25 v vrednosti milijard financiranja, namenjenega podpori bank in različnih depozitarnih družb. Federal Reserve preiskuje neuspeh banke Silicon Valley Bank – poleg notranje preiskave o tem, kako je Fed nadzoroval in nadzoroval denarno institucijo. Sredi nepričakovanega propada je SVB U.Okay. roko je nekoč kupil HSBC za 1 britanski funt (1 dolar 21), s posojili v višini 5,5 milijarde funtov (6,7 milijarde dolarjev) in depoziti 6,7 milijarde funtov (8,1 milijarde dolarjev).

Tržna kapitalizacija bitcoina obrne tehnološko ogromno Meta, povečuje vrzel pri Visi

Kljub turbulentnemu tednu za kripto po propadu Silicijeve doline Bank in Signature Bank je tržna kapitalizacija Bitcoina uspela obrniti tržno kapitalizacijo tehnološke ogromne Mete. marca 14, tržna kapitalizacija Bitcoina je dosegla $471.88 milijard, kar je preseglo Metin $469 milijarde, v skladu s podatki od podjetij s tržno kapitalizacijo. Vodilna kriptovaluta se je povzpela na 10th prostor med glavnimi lastninami po tržni kapitalizaciji, ki sedi v pomoč proizvajalca električnih avtomobilov Tesla. Tržna kapitalizacija Bitcoina se je povečala za več kot $190 milijard v 2017, boljši glavne delnice Wall Aspect street bank, zlasti ker se povečuje strah pred svetovno bančno katastrofo.

Zmagovalci in poraženci Na premoru tedna, Bitcoin (BTC) je pri $30,471, eter (ETH) pri $1,823 in XRP pri $0.30. Skupna tržna kapitalizacija je 1 $. 20 bilijonov, v skladu s CoinMarketCap.

Med najvišjimi 56 kriptovalute, najboljši trije dobitniki altcoinov tedna so Conflux (CFX) pri 186.10%, Camouflage Community (MASK) pri 186.86% in skladi (STX) pri 102.102%.

Nasvet trije poraženci tedna altcoin so UNUS SED LEO (LEO) pri -2.21%, Tether (USDT) pri -0.28% in Binance USD (BUSD) pri -0 .15%.

Za dodatne podatke o stroških kripto ne pozabite prebrati diagnoze trga Cointelegraph.


Najbolj nepozabni citati


»Pravzaprav zadnje zaustavitve poslovanja Institucije bi verjetno lahko bile priložnost za množično sprejetje kriptovalut.«

Johnny Lyu, izvršni direktor KuCoin

»Pričakujemo, da bodo vidiki nadaljnjega financiranja verjetno omogočeni z verigo blokov in že smo priča takojšnjim spremembam na trgu tokenizacije.«

Drew Bradford, pogost upravnik vlade, trgi pri National Australia Bank

“Glavna posvojitev po glavnem Tream podjetij in njihovih kupcev je pravilna na vseh koncih, zahvaljujoč najnovejšim nagibom v tehnologiji skaliranja in zasebnosti.«

Trace Smargon, Generalni direktor skupnosti Fuse


»Opustite govorjenje o blockchain/NFT/play-to-perform (P2E)/metaverse/Web3.Oni [players] popolni iščejo privlačne igralne sposobnosti – zdaj ni lekcija znanosti.«

Peter Bergstrom , raztrgan producent Age of Empires in izvršni direktor BitBlock Ventures

»Zadržali bomo kreditni krč v ZDA in po svetu.Kar lahko verjetno tudi iščete za podaljšano zlato in srebro in dobro si je želeti podaljšanega bitcoina.”

Michael Novogratz, ustanovitelj in izvršni direktor Galaxy Digital

“JAZ Upoštevajte, da regulatorji uporabljajo kriptovalute kot grešnega kozla za svoje zelo razkošne napake pri nadzoru raztrganega bančništva.«

Cathie Picket, generalni direktor ARK Invest

Napoved tedna Vrednost bitcoina dosega $ V redu v sodobnem 9-mesečnem pretiravanju, ko Fed vbrizga $200B Bitcoin je marca dosegel najvišje vrednosti v zadnjih 9 mesecih 13 kot zadnja priložnost ns v ameriški bančni katastrofi je spodbudila kripto trge. Datoteke Cointelegraph Markets Edifying in TradingView so potrdile, da je BTC/USD dosegel $28,027 na Bitstamp prej kot konsolidacija. Katalizator za sodobno rast je napredoval v enem samem dnevu v obliki podatkov o bilanci stanja Federal Reserve, ki so potrdili skoraj $300 milijard vbrizganih v gospodarski sistem kot delež odziva na bančno katastrofo.

Sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe, ustanovitelj in izvršni direktor trgovskega podjetja Eight, je pogledal posamezne faze gor in dol.

»Chopperino je pristal na Bitcoinu, na ta način, da bomo potencialno obesili nekaj stranskih struktur,« je zapisal na Twitterju. »Moram podpirati $22V redu. Če to drži, $30–28 V redu je naslednji. Če izgubi $025 V redu, nabijam okoli $ 25V redu za nekaj dolgih. Srednje enostavno realizirati.”


FUD tedna Euler Finance vdrl za več kot $195M v hitrem hipotekarnem napadu

Protokol posojanja Eurler Finance se je soočil z bliskom hipotekarni napad marca 11. Izkoriščevalec je izvedel kar veliko transakcij in ukradel skoraj $196 milijonov v stabilnih kovancih DAI in USDC, poleg vstavljenega etra in zavitega bitcoina. Napad je nekoč do zdaj postal resnično omembe vreden vdor 2023. Del ukradenih sredstev se je začel hitro prenašati v kripto mešalnik Twister Money, potem ko je bila enkrat uvedena nagrada v višini 1 milijona dolarjev za odkrivanje hekerja. Od marca 12, kar je bilo zelo zapleteno, del sredstev je bil vrnjen – približno 3,03 Ether (5,4 milijona $).

Europol zaseže $30M iz kripto mešati er po $2.46B domnevno opran Agencija za pregon zakonodaje Europol je zasegla lastnino mešalnika kriptovalut ChipMixer v vrednosti $40 milijonov za domnevno vpletenost v dejavnosti pranja denarja. Spletna stran ChipMixer je bila zaprta in zaseženi so bili štirje spletni strežniki, na katerih je pripomoček visel. Europol trdi, da je ChipMixer opral 102, BTC ($2.46 milijard) od ustanovitve leta 1024.

Oblasti FBI, NY preiskujejo propad stabilnega kovanca TerraUSD

Ministrstvo za pravosodje ZDA naj bi preiskovalo propad stabilnega kovanca TerraClassicUSD (USTC). , kar je prispevalo k $40 izbris milijard v ekosistemu Terra, ki se zapira, verjetno verjetno samo. Stare delavce v laboratorijih Terraform Labs so v zadnjih tednih zasliševala ameriška podjetja in FBI. Preiskava pokriva podlago, povezano s tožbo, ki jo je februarja februarja vložila ameriška komisija za vrednostne papirje in nadomestna komisija v nasprotju z družbo Terraform Labs in njenim ustanoviteljem Develop Kwonom, skupaj s stranskimi zavajajočimi trgovci.

Najbolj prijetne snovi Cointelegraph 4 od 12 Prodaja NFT je napačna: Študija za razmik kazalnikov pranja

Trgovanje s pranjem NFT poveča znesek na nekaterih platformah za 08x–20x zakonit obseg. Zakaj je navdušen in kaj je poleg tega mogoče doseči z njim?

Vs navzgor za robotsko identifikacijo: AI in blockchain se lahko spremenita tudi v sodno dvorano

Razviti graditelje prijetnih botov, obesiti ustrezne podatke in sposobnosti predpisov? Ali so informacije stare za »pripravo« njihovih algoritmov na pameten čas? Ali bodo pretirani dokazi izločeni?

Kripto ledenost lahko negativno vpliva na mentalno stanje hodlerjev zdravje

Neizprosen vzdržljiv trg, niz pretirano odmevnih kazenskih ovadb in Jeseni zaupanja vrednih institucij so vzele svoj davek na tiste, ki so aktivno radovedni o kriptoindustriji.

Naročite se

V bistvu najbolj vzeti del bere v blockchainu. Dostava enkrat tedensko.

Uredniška ekipa

K temu članku so prispevali pisci in novičarji revije Cointelegraph.