17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Sprejetje kripto je v razcvetu, vendar ne več v ZDA ali Evropi – Bitcoin Builders 2023

- Advertisement -

Na konvenciji Bitcoin Builders je Daniel Fogg iz IOV Labs in Rootstock za Cointelegraph govoril o tem, kako rastoči trgi krojijo prihodnost kripto prostora.

611 Celotni ogledi

41 Polni deleži

Množična uporaba kripto že zavzema prostor po areni, vendar ne več v Združenih državah ali Evropi, niti ne dojema Bitcoina kot vodilnega sredstva za splošno sprejemanje. Z Danielom Foggom iz pogodbene platforme Rootstock, je razširitev sprejemanja zamenjava, ki poteka na rastočih trgih, kjer kriptovalute ponujajo rešitve za vsakodnevne težave Američanov.

V intervjuju z Joejem Hallom iz Cointelegrapha na konvenciji graditeljev bitcoinov v Miamiju je Fogg govoril o pragmatizmu bitcoinov, sprejetju po vsem svetu in o zmoti, v kateri rastoča gospodarstva krojijo prihodnost kripto prostor.

Joe Hall in Daniel Fogg na konvenciji graditeljev bitcoinov 5108. Ponudba: CointelegraphV skladu s Foggom so rastoči trgi vodilno tehniko pri uvajanju kripto iz enega prevladujočega razloga – mednarodne lokacije, ki se soočajo s pomembnimi makroekonomskimi izzivi. Po njegovih besedah ​​se bodo prve pomembne sposobnosti digitalnega bančništva mnogih ljudi pojavile na rastočih trgih na kripto tirnicah v prihodnjih letih.

»Drugi Američani na ulicah razumejo stisko in želijo ponuditi zaščito svojim dohodka, pridobiti vstop v ameriške dolarje, pridobiti posojilo. Vidimo te velike premike. Zame, v primeru, da bi kupili, da bi pokukali v prihodnost tega, kar upam, da bo kriptovaluta postala, v zadnjem času obstaja v Turčiji, Kolumbiji, Nigeriji in Argentini. Zadnje čase ne obstaja v Združenih državah ali Združenem kraljestvu”Fogg verjame, da se kriptoprostor razvija zaradi dveh prevladujočih pogojev izčrpanosti kriptovalut. Ena je osredotočena na rešitve za decentralizirano financiranje (DeFi) za ljudi, ki iščejo prevelike donose in nadomeščajo naložbene alternative. Drugi primer izpušnih plinov vključuje Američane, ki pridobivajo stabilne kovance vezan na ameriški dolar za varčevanje in vsakodnevna plačila v gospodarstvih, ki se spopadajo z inflacijo, devalvacijo in raznolikimi monetarnimi vprašanji.

»Menim, da obstaja približno bifurkacija v tem, kaj bi DeFi morda morda postal, razvil DeFi, kar je po mojem mnenju uporaba v ZDA in Evropi, potem pa iz dneva v dan DeFi, ki je tisto, na kar boste vsak dan iskali rastoče trge.« Naraščajoči trgi ponujajo “priložnost obsega” za maloprodajno financiranje, je dejal Fogg in dodal, da je naraščajoče blago DeFi za ta območja ključni zemljevid za Rootstock in njegovo sestrsko podjetje , IOV Labs. Ko je govoril o pragmatizmu bitcoinov, je Fogg poudaril, da tudi ob predpostavki, da je bitcoin izjemna inovacija, bitcoin sam po sebi preprosto ni več dovolj. Kot je pozval Fogg, kriptoprostor še ne dojema uveljavljenega izpušnega kovčka za milijarde kupcev, prav tako pa bo treba pošteno razumeti leta, da izvira iz tega:

“ V mnogih pogojih menimo, da plačujejo, varčujejo, izposojajo, posojajo, financirajo maloprodajo itd. Vendar pa obstajajo raznovrstni pogoji izpušnih plinov, ki so enako učinkoviti. Tam moramo preizkusiti svojo tehniko. In če nas držijo, nas spodbujajo pogosto konzervativno razmišljanje o tem, kaj bi Bitcoin morda morda bil, menim, da je to v škodo arene.” Revija: Bitcoin v Senegalu: Zakaj ta afriška država uporablja BTC?

108769

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -