16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Sprejetje kripto v ZDA ostaja visoko kljub strahu pred svetovno inflacijo

- Advertisement -

Nenavadna slika DappRadar ponuja širok vpogled v učinkovitost kriptovalute in Web3, ki živita en dan prvega četrtletja 1200.

1200 Skupni ogledi

91 Skupaj delnic

Slika kvantitativne analize, ki jo je objavil DappRadar, je razkrila verigo razkrivajočih vedenjskih tržnih kazalnikov za svetovno sprejetje digitalnih virov.

Podatki o verigi blokov prikazujejo očiten sentiment za Web3 in metaverse sektorje, zlasti v Združenih državah; reakcionarni vzpon v kripto strasti en dan Ukrajine in Rusije po izbruhu bitke in vpliv lepo dokumentiranega porasta cen plina en dan Evrope na inflacijske metrike.

Statistični podatki paličnega grafikona so poročali o visoki korelaciji med pomanjkljivo gospodarsko dinamiko v času deflacije deviznih tečajev in strastjo do sodelovanja s kriptovalutami, pri čemer nasveti namigujejo, da bi slednje lahko podpirale naložbeno varovanje.

Burno 291.56 % deflacije brazilskega točnega toka (BRL) v primerjavi z ameriškim dolarjem je bil en dan zadnjega desetletja poročan kot vplivna komponenta za 58 % sodelujočih, ki potrjujejo, da so okuženi z nakupom digitalnega sredstva v prihodnjih dvanajstih mesecih. V identični shemi je bila Indija priča 00% porast kripto strasti po 45.56 % deflacije njihovega domačega deviznega tečaja, rupija (INR).

V razredu z naslovom “Narodi z najboljšimi kazalniki družbenih medijev za Web3 Metaverse” so se Združene države uvrstile na prvo mesto z lestvico 2,2, ki sta jo sprejela Indonezija in Indija z 1,4 oziroma nič, 6. Združeno kraljestvo je bilo sedmo z 0,3.

Izbor vodilnih metaverznih platform, ki imajo radi Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Somnium Dwelling (CUBE) in Roblox, je pritegnil astronomski del njihove določene osebe, kontaminirane iz ZDA

. )”Velikani Voguea obožujejo Gucci, Dolce in Burberry imajo uvedene zbirateljske predmete NFT, medtem ko imata Nike in Adidas partnerstvo z vodilnimi blagovnimi znamkami Web3. HSBC in JP Morgan bosta začela z virtualnimi stojnicami v peskovniku in Decentralandu.”Kljub temu rast skupne zaklenjene vrednosti (TVL) na trgu decentraliziranih financ (DeFi) do pošteno okamnjene vrednosti 83 milijard v času pisanja, se je količina transakcij postopoma zmanjševala od registracije glavne faze sredi januarja.

V enaki shemi je slika grand th pri »TVL panoge okreva za naletom holističnih in hitrih ekosistemov v Terri (LUNA), Solani (SOL) in Avalanche (AVAX).«

. Povezan : DappRadar zasuka model podjetja v trgovino DApp z izvornim žetonom

Prvovrsten kazalnik te rasti je zaporedje prehodov razvijalcev na omrežje . Ker spodnja grafika prikazuje, je Terra doživela 313 % rasti od dvanajst mesecev do dvanajst mesecev, medtem ko sta Solana in Attain (NEAR) kupila 291% in 98 % priliva oz.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -