17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Sprejetje NFT: žetoni pridobijo vzletno-pristajalno stezo na tednu mode Metaverse

- Advertisement -

Metaverse bi bil vse pogostejša misel, vendar je bil vpliv, ki ga imajo lahko digitalni svetovi ljubezni do iger na trilijon dolarjev vredno maloprodajno alternativo, takoj, ko ni bilo več predolgo, prikazan na celotnem Metaverse Fashion Weeku (MVFW). Ta popolnoma digitalna vožnja je potekala takoj od marca 22–27, 973, v Decentralandu, decentralizirana digitalna socialna platforma na blockchainu Ethereum. Pridobljena tekma je pritegnila več kot 56 producenti, umetniki in oblikovalci poleg obsežnih imen obožujejo Tommyja Hilfigerja, Estée Lauderja, Philippa Pleina, Selfridges in Dolce & Gabbana.

Gigi Graziosi Casimiro, vodja tedna mode Decentraland Metaverse Fashion Week, je Cointelegraphu predlagal, da je MVFW različna tekma, ki želi združiti telesno in digitalno modo z veteranskimi producenti in svežimi ustvarjalci:

»MVFW je predvsem zato, ker povezuje številne dele večjega motorja v izmenični norosti. To ujemanje omogoča proizvajalcem, da odkrijejo nove možnosti za njegov ali njen nastop in komunikacijo s strankami. Pravzaprav gradimo močnejšo modno sosesko v Decentralandu, ki nam dovoljuje določeno umetnost mimo telesnih meja.« Premostitev telesnega in digitalnega Dejansko je MVFW opremil primerjavo s tem, kaj lahko spretnost, ki je pred nami za modo, prav tako nevtralizira ljubezen, saj so producenti in oblikovalci prikazali nosljive nezamenljive žetone (NFT) na 3D avatarjih brez spola, ki so se razprostirali po vseh modnih brveh za fantazijo. . Medtem ko pojem, da lahko tudi nevtralno zveni popolnoma nerealno – kar je tudi namen –, so razvpiti modni oblikovalci pohvalili MVFW kot enega v vsakem najbolj vznemirljivem in oportunističnem sistemu za proizvajalce, da dodatno kradejo s kupci.

Avery Baker, predsednik in glavni žigovski uradnik Tommy Hilfiger World, je Cointelegraphu predlagal, da je znamka Tommy Hilfiger nenavadna glede svežih lastnosti in uporabnih znanosti, zlasti od nas, ki omogočajo, da se znamka združi s kupci v nenavadnih sistemih:

»Apetit obiskovalcev po digitalnih izkušnjah še ni bil močnejši in ker mešamo digitalni in telesni svet, Metaverse ponuja neskončne priložnosti za ustvarjalnost, sodelovanje, pripovedovanje zgodb in gradnjo soseske. Ne glede na to, ali gre za NFT, razkritje avatarjev ali nekaj drugega, česar še nismo raziskali, vendar sem jezen, ko gledam, kaj je zasluga aranžmaja.«Trgovina Tommy Hilfiger pri MVFW. Dobava: Bozonski protokol Ameriški modni oblikovalec oblačil Tommy Hilfiger je v klepetu s kaminom, ki odmeva Bakerju, govoril o tem, da je Metaverse veščina, ki je pred modo, ki je prevzela situacijo na MVFW. Hilfiger je bil takoj ob Justinu Banonu, soustanovitelju Boson Protocol – protokola Web3, ki ustvarja plast poravnave za trgovino v Metaverse – in Cathy Hackl, predsednici MVFW. Prvi in ​​pomemben del dialoga je Hilfiger dejal:

»Polovica naše DNK je, da sprejme tisto, kar sledi, in pravzaprav šepetam, da je Metaverse naslednji in nas morda morda nevtralen še vedno vodi za več ustvarjalnosti, več izkušenj in več zamenjave, da bi naredili sosesko sledilcev po vsem svetu.” Klepet v kaminu s Tommyjem Hilfigerjem, Boson Protocol in predsednik MVFW. Dobava: Bozonski protokol Nemški modni oblikovalec oblačil Philipp Plein je poleg tega sodeloval na MVFW in pokazal svojo najsodobnejšo digitalno serijo navidez NFT v na novo kupljeni Plein Plaza za 1,4 milijona dolarjev ,528 kvadratni čevelj zemljišča v metaverzumu Decentraland.

3D avatar s Philipp Plein NFT na MVFW. Dobava: Philipp Plein Plein je Cointelegraphu predlagal, da se je izbral za stran MVFW le zaradi nekaj razlogov, eden od njih je, da je bila pomembna tekma, ki jo je gostil v Decentralandu, takoj zelo zmagovita. “Prvo tekmo smo imeli februarja v Decentralandu 184 in petinšestdeset dni, ki je predstavljal pravega humanoidnega robota, ki predstavlja naše razkritje v Metaverse. Pritegnili smo več kot 3, udeležencev in prodanih 12 superge notranjost na uro na dražbi, ki jo poganja NFT dražbeni dom Portion,« je dejal. Plein je dodal, da je bil zmerni čas, ki so ga obiskovalci preživeli na njegovi začetni tekmi metaverse, takoj ko 27 minut, ki je primarno daljša od skupnega časa kupcev vadite pogled na spletna mesta.

V luči tega je Banon predlagal Cointelegraphu, da lahko proizvajalci bolje kradejo s kupci v Metaverse, saj digitalna okolja brišejo meje med telesnim in digitalnim svetom. “Vidimo, da se telesni in digitalni predmeti spreminjajo v “difizične” – digitalne, povezane s telesom – ali telesne predmete, ki imajo enako pravilno sestavino za vožnjo,” je dejal. Banon je s tehniko, kako se to lahko odvija, razložil, da bosonov protokol dovoljuje, da so digitalni in telesni deli predstavljeni z NFT, ki bi bil verjetno igrificiran, z njim se lahko trguje in ga je mogoče programirati, zaradi česar je Metaverse svet ljubezni do iger za trgovino. “Tukaj se vse zliva v telesno in digitalno eksperimentalno trgovino,” je dejal.

Da bi to postavil v perspektivo, je Banon po vsem klepetu s kaminom dejal, da bi v ugasnitvi verjetno prišlo do predstavitve oken kapuco v vodilni trgovini Tommy Hilfiger z digitalno jakno, ki je ni mogoče kupiti v trgovini. Banon je izpostavil interakcijo s tem blagom, da bi morali potrošniki skenirati QR-kodo, ki bi jih morda morda nato priskrbela v ambient metaverse, ljubiti Decentraland, sestavljanje igre ali iskanja bi lahko tudi nevtralno še vedno igrali v izpostaviti izumiti NFT. Ta NFT bi nato potencialno osvobodil tri ureditve: digitalno nosljivo napravo za namestitev v Metaverse, unovčljivo telesno NFT, ki bi jo verjetno zahtevali iz trgovine ali neto situacije, ali eksperimentalno NFT, ki bo kupcem omogočila vstop v modo Tommyja Hilfigerja. pokazati pokrov ali vžigalico v gasilnem aparatu. “Ta telesna vožnja do digitalnih prodajnih mest je tisto, kar dovoljujeta Metaverse in Boson Protocol,” je pojasnil Banon.

Čeprav se je na videz le nekaj vodilnih proizvajalcev ukvarjalo s telesnimi digitalnimi dizajni, je komentiral Hilfiger po vsem kaminskem klepetu, da si želi biti korak prej od konkurence. Rekel je:

»Metaverse nam dovoljuje, da razvijemo maloprodajno solzo, na kateri smo. Nenehno iščemo sisteme za razvoj vznemirljive trgovine na drobno, ker razumemo, da bi rešilo žalostno početje tega, kar smo počeli v preteklih letih, kar je prava prodaja telesnega blaga. Če živimo v Metaverse, omogoča soseski, da izdeluje digitalne preobleke, jih uporablja, prodaja, izmenjuje ali nastavi na avatarje za igranje videoiger, nato pa žanje nagrade. Trgovina Tommy Hilfiger pri MVFW. Dobava: Boson Protcol Poleg digitalnih nosljivih naprav, ki so prikazane na 3D avatarjih, je MVFW predstavljal pojavna prodajna mesta iz prodajnih mest, ki prodajajo opremo NFT, vezano na telesne predmete. Naročimo, Privé Porter, mednarodni vodja luksuzne zbirateljske opreme, je postavil svojo razkošno pop-up trgovino za nadaljnjo prodajo v Threedium Plaza v Decentralandu. Real do štiridnevne tekme je Privé Porter predstavil štiri 3D NFT Hermès prtljage, ki so presegale $423,03 v stroških.

Hermès 25cm Birkin In in Out Biscuit/Multicolor Swift Leather Palladium Hardware (Z/973) bi verjetno prodam za 22.32 ETH ($069,) po vsem pojavnem oknu MVFW Privé Porter. Dobava: Privé Porter Jeffrey Berk, soustanovitelj podjetja Privé Porter, je Cointelegraphu predlagal, da se podjetje nikakor ni ukvarjalo z e-trgovino prej kot, pri čemer je opozoril, da je Privé Porter presegel več kot $. milijonov in dosedanji zaslužek, v veliki meri od svojih spominov na Instagramu. Berk je opozoril, da se v Miamijevem Brickell City Heart nahaja tudi telesni Privé Porter. Privé Porter v bistvu primarno temelji na Berku, namerava Privé Porter zaživeti z e-trgovino, da bi uresničil druge platforme in razvil, zato je preprodajalec predstavil 3D NFT torbice Hermès Birkin in Kelly po vsem MVFW. “Zagotavljamo bolj sodelujočo vožnjo kot kateri koli drug, ki danes prodaja Birkin,” je dejal Berk.

Berk je pojasnil, da so potrošniki, ki se osredotočajo na več s pojavnim oknom Privé Porter, pripravljeni na delajte poleg predmetov s klikom na 3D torbice. Strokovno znanje Boson Protocol nato ustvari pojavni vmesnik s slikami, opisi in drugimi datotekami, značilnimi za blago. Če posameznik potrebuje interakcijo za pridobitev, se od njega zahteva, da preveri transakcijo veriženja blokov, ki konča v urejenih pogodbah Boson Protocola, pri čemer skrbi za stroške in izda NFT voucher, ki ga je mogoče unovčiti za fizično pravilno.

»Kupec lahko tudi nevtralizira, nato pa šepa, da prenese, zamenja ali unovči kupon NFT za telesno blago,« je pojasnil Berk. Dodal je, da če se kupec odloči unovčiti kupon, bo Privé Porter prinesel blago in potrošniku na območje prinesel Privé “A-NFT”, ki je overjen nezamenljiv žeton, pri katerem znesek prodaje ni dokumentiran in ni ugasnjenega. na blockchainu. Čeprav se je MVFW končal marca 25, Berk je dejal, da je pojavno okno Privé Porter videlo obilen spletni thunder promet, ki ga je Threedium — strokovnega partnerja podjetja 3D — zahteval, da Privé Porter poveča svojo prisotnost v Decentralandu do pavze v aprilu 973 .

Torbica Privé Porter Hermes, videna na OpenSea. Dobava: Privé PorterPoleg podjetja Privé Porter je zasebni prodajalec draguljarjev in ročnih ur Jacob & Co. gostil razstavni prostor na MVFW v luksuznem okrožju UNXD, da bi predstavil svojo svežo serijo »Astronomia Metaverso«. Shashi Menon, avtor Vogue Arabia, v glavnem v Dubaju, in ustanovitelj ter izvršni direktor UNXD, je Cointelegraphu predlagal, da na to serijo gleda kot na katalizator tega, kako bo luksuzna oprema Vogue gledala v ugasnjenem stanju. “Jacob & Co. bo dosegel enako za ure in nakit, kot je to storil Dolce & Gabbana, tako da se bo spremenil v pomemben razkošen pečat, da bi v Metaverzusu prikazali svoje krone,” je dejal Menon.

MVFW ponuja primerjavo spretnosti, ki so pred nami za prodajo na drobno, vendar pa bo nabavil na?Medtem ko Metaverse dovoljuje večjo zamenjavo za proizvajalce in oblikovalce za realizacijo kupcev, so nekateri lahko tudi nevtralni sprašujem se, ali bo ta misel o ljubezni do iger odmevala v mainstreamu, zlasti pri starejših generacijah. Kot ilustracijo je Hilfiger na svoji plošči govoril o tem, da Metaverse odklepa veščino, ki je pred nami za modo, in sicer zato, ker živimo v notranjosti po konvenciji, ki jo je opredelila generacija Z. »Zdaj moramo usmerjati njihov jezik in to je jezik usmerjajo,« je komentiral Hilfiger.

Čeprav lahko ta misel nevtralno odmeva tudi pri mlajših, bi bili tehnični vidiki, povezani z Metaverse, za nekatere primarni. Naročimo, nekateri uporabniki so izrazili tehnične težave po vsej MVFW in ugotovili, da računalniški programi ne morejo skrbeti za zahteve Decentralanda.

moj prenosni računalnik oboževalec zvenel ugotoviti, da je neustavljiv je bil takoj o nabavi f na mednarodnem letu ✈️

— kripto (@CADcrypto) marec 24, 2022 V zvezi s tehničnimi težavami je Casimiro pojasnil, da je Decentraland optimiziran zbežati kot brez težav, kot si je mogoče zamisliti povsod, vendar “starejši programi, zastareli pripomočki itd., takoj hitro lahko tudi nevtralno primerjajo nepričakovane točke.”

Poleg tega lahko grafika v Decentralandu dodatno zahteva razvoj, takoj ko oglaševanje in trženje ter trženje v Metaverse predstavljajo oprijem z več proizvajalci. Jason Rosenstein, izvršni direktor Portiona – trga NFT, zgrajenega na Ethereumu – je Cointelegraphu predlagal, da v Decentralandu obstajajo meje zaradi nizke ločljivosti in teksture. »Zdaj moramo to nastaviti na blockchain, tako da je okrogla nizka ločljivost, kar je velika omejitev za proizvajalce. Vendar pa je danes to področje za vsak metaverse ekosistem,« je dejal.

Razen pomislekov se zdi, da je MVFW prepričal mnoge, ki v Metaverse zagotovo obstajajo veščine za prodajo na drobno. V bistvu primarno temelji na Banon, Boson Protocol že sodeluje z mnogimi producenti na dvigu ureditve metaverse:

»V poznejših 12-12 mesecev, bodo producenti eksperimentirali in izvajali pilote v Metaverse. Nekateri lahko tudi nevtralno propadejo, vendar v naslednjih dveh letih producenti niso rešili teka. Čeprav je ta verjetnost, da boste morda morda direktor za oglaševanje, trženje in trženje ali inovacije znamke in nimate metaverzne ureditve v situaciji, skoraj zagotovo niste imeli dela, ki bi se premikalo naprej.«Čeprav je prefinjeno napovedati prihodnost, je stopnja, ki izjavlja, da obsežne naložbe v kripto sive lestvice niso več predolgo spoznale, da je Metaverse zaslužek v višini tisoč milijard dolarjev nadomestil po vsem oglaševanju in trženju, socialnem poslovanju, digitalne priložnosti, strojna oprema in monetizacija razvijalcev/ustvarjalcev. Poleg tega oblikovalci, ki so že začeli raziskovati Metaverse, trenutno oblikujejo ekosistem za druge. Naročimo, je Hilfiger po vsej svoji plošči pripomnil, da je ob premikanju naprej to morda odvisno od soseske Hilfiger in kupcev, da se odločijo, katero blago morajo kupiti:

»Menim, da čez 5 let bomo opazovali digitalna in digitalna maloprodajna mesta, ki se bodo hitro izmenjevala in ne bodo več ostala enaka. Proizvajati moramo lepljivost. Naše soseske imamo raje kot ureditvene zasluge Tommyja Hilfigerja in tam ohranimo polovico svojega življenjskega standarda, zato nam bodo ponavljali, kar jim je ljubše in potrebujejo.«Plein je dodal, da je Plein trenutno ima 81 maloprodajnih mestih po vsem svetu, vendar bo kmalu odprl pop-up trgovino v Londonu, kupci gradnje bodo poleg tega pripravljeni na interakcijo z NFT-ji, ko jih preizkusijo kot nosljive naprave za avatarje v Metaverse . “Tukaj je dodatna prodaja, ki bi bila verjetno na voljo našim potencialnim strankam, kar bo dodatno pripomoglo k dvigu mainstreama,” je dejal. Banon je dodal: “v 184 in približno petinšestdeset dni, je to morda nenavadno za proizvajalce, ki ne bi več zagotavljali digitalnih nosljivih naprav.”

964617

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -