0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Spremembe ruskega postopka smernic za digitalna sredstva za omogočanje rudarjenja, prepoved nadomestnega kripto in oglasov

- Advertisement -

Ruski zakonodajalci pridobijo predlagane spremembe v bistvu najsodobnejši zakon »o digitalnih finančnih virih« v predstavi za upravljanje kripto rudarjenja, hkrati pa prepoveduje kroženje kriptovalut v državi. Zakonodaja tudi prepoveduje neosredotočeno oglaševanje in trženje storitev in izdelkov, povezanih s kripto.

Original Strive in legalizirajte rudarjenje kriptovalut v Rusiji Po mesecih posvetovanj se v Moskvi nadaljujejo prizadevanja za izgradnjo dodatno popolnega regulativnega okvira za kriptovalute. Najsodobnejša pobuda na tej poti prihaja od skupine poslancev z visokim položajem iz manjšega doma parlamenta, Tell Duma, ob strani vrha odbora za finančni trg, Anatolija Aksakova.

Zakonodajalci so vložili predlog zakona o spremembi zakona o digitalnih finančnih virih, ki je v veljavi od januarja 2017. Namen osnutka je upravljati črpanje kriptovalut tako natančno kot obdavčitev ustvarjenega zaslužka. Dovoljuje prodajo kovanih kovancev “brez dostave ruske informacijske infrastrukture” ali prek pooblaščenih subjektov, ki delujejo “znotraj poskusnih poštenih režimov.”

Dokument uvaja obsežno definicijo kripto rudarjenje, ki se nanaša na dobavo računalniških instrumentov in tehnologije porazdeljene knjige. Opisuje tudi bazene za rudarjenje in obvezuje rudarje, da razdrobijo informacije z zanikanjem v skladu z davčno zakonodajo Ruske federacije.

V skladu s predlaganimi določbami bodo dejavnosti kripto rudarjenja nadzorovane. s strani množice organov, ki jih imenuje predsedstvo. Vlada vitalnost bi morda rešila tudi zahteve za poštene subjekte ali samostojne podjetnike, ki bodo verjetno poskušali rešiti gorečo industrijo v sodelovanju s Centralno banko Rusije.

Sponzorji zakona Študija o preprečitvi obsežne ponudbe kripto storitev in izdelkov Če bo sprejeta, bo edinstvena zakonodaja omejila oglaševanje in trženje ali druge vrste promocije kripto virov neomejenim gledalcem. Prepoved se nanaša na obsežno, nefokusirano oglaševanje in trženje storitev in izdelkov, povezanih z izdajo in kroženjem kriptovalut, ki obožujejo bitcoin, z izjemo rudarjenja.

Kot odgovor na Ruska novica o kripto novicah Bits.media, to pomeni, da bodo kakršne koli komercialne kripto dejavnosti, na primer oboževanje teh menjalnic, verjetno nezakonite, medtem ko bi bila izmenjava od občudovalca do občudovalca morda dovoljena.

Forklog je znan po datoteki, ki je vnaprej sprožila omejitve, ki so najbolj produktivne pri širjenju informacij o ponudbi in sprejemanju digitalnih valut kot stroškovni način. Še en predlog zakona o rudarstvu, ki je bil predložen Dumi v počasnem oktobru, dovoljuje njihovo dostavo v nemoralnih mejnih skladih med sankcijami.

Predvideva se, da bo sprejet najsodobnejši del zakonodaje decembra in stopi na oblast 1. januarja 2023, je sporočil Anatolij Aksakov . V začetku novembra je objavil, da ruske oblasti verjamejo, da “omogočajo rudarjenje katere koli kriptovalute.”

Oznake na tem modrecu Spodbujanje, spremembe, zakon, Spremembe, Kripto, kripto rudarjenje, Kriptovalute, Kriptovaluta, osnutek zakona, Nadomestni, Smernice, legalizacija, Smernice, rudarjenje, Predlogi, določbe, Uredba, Rusija, rusko, Storitve in izdelki

Enact you dispute Bo Rusija legalizirala kripto rudarjenje v naslednjih tednih? Povejte nam v spodnji polovici povratnih informacij.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovanega Jap Europe, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, v položaju tega, kar obesim.” Globalna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha še dva vira navdiha.

Zasluge za sliko 1442206682: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Vladimir Županenko / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najbolj produktivnim informativnim predlogom. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali korporacije. Bitcoin.com ne predstavlja več investicijskih, davčnih, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neomejeno ali dokončno, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno pripisana ali povezana z dobavo ali zanašanjem na kateri koli dostavljen material, blago ali storitve, omenjene v tem besedilu.

37672

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -