20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Spremljevalci bitwage z Edge Pockets in Casa za racionalizacijo podjetij in izdelkov za obračun plač v bitcoinih za večinsko občinstvo

- Advertisement -

Ponudnik obračuna plač za kriptovalute Bitwage je lansiran v ponedeljek, da je podjetje sodelovalo z denarnicama za digitalno valuto Casa in Edge Pockets v načrtu za “ukazovanje plač v bitcoinih običajnemu občinstvu.” Zdaj se lahko uporabniki Edge Pockets in Casa pridružijo storitvam platforme Bitwage z uporabo globoke povezave ali kode QR.

Crypto Payroll Firm Bitwage Companions with Casa and Edge Pockets Odkar sta John Lindsay in Jonathan Chester predstavila Bitwage leta 2014, nam je podjetje ponudilo storitve plačevanja plač v bitcoinih (BTC) in kriptovalutah na lokacijah po vsem svetu po vsem okolju. Po objavi podjetja, da bo Strawweight Luana Pinheiro, zadnja tekmovalka v borilnem prvenstvu (UFC), prejela obrestno mero v BTC na podlagi spretnosti Bitwagejevih plačilnih storitev, je Bitwage objavil, da je sklenil partnerstvo s korporacijama za denarnice Edge Pockets in Casa.

Pred partnerstvom s Casa in Edge so uporabniki Bitwage želeli izdelati naslov denarnice do potankosti, da bi izkoristili storitve obračuna plač podjetja. Po drugi strani pa lahko uporabniki Casa in Edge Pockets zdaj ustvarijo kar največ kode QR ali globoke povezave “brez potrebe po nadomestnem javnem ključu v priročniku”, je v ponedeljek pojasnil Bitwage. Bitwage verjame, da je ta funkcija vznemirljiva izboljšava za stranke podjetja.

»To partnerstvo je vznemirljivo zaradi spominov, saj ustvarja vstop za celotno generacijo novih uporabnikov kriptovalut,« Bitwage Objava 1. avgusta ključne koristne lastnosti. “Medtem ko so izkušeni uporabniki neslišno navdušeni nad možnostjo prilepitve naslova iz katere koli denarnice, so novi uporabniki navdušeni nad verjetnostjo, da bodo imeli odlično in varno izkušnjo pri iskanju svoje prve denarnice in jo povezali z Bitwage.”

»Naše sodelovanje z Bitwage pri ustvarjanju in uvajanju protokola Quiz of for Handle predstavlja našo lasersko skrb za to, da je kriptovaluta enostavna in brezhibna za opuščanje uporabnikov,« Paul Puey, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Edge Pockets pojasnjeno v obvestilu, poslanem Bitcoin.com Recordsdata. »Na koncu lahko končni uporabniki izkoreninijo kopiranje in lepljenje naslovov med aplikacijami in spletnimi mesti, ko želijo poizvedovati po kripto v svojo denarnico,« je dodal Puey.

Radovednost v podjetjih in izdelkih za obračun plač s kriptovalutami se je na neki stopnji v zadnjih 4 letih povečal Storitve obračunavanja plač s kriptovalutami so se izkazale za zelo priljubljene vse do sprostitve štiri leta. Procesor za kripto plačila, ki je večinoma s sedežem v Atlanti, Bitpay, je uvedel storitve obračunavanja plač v 2011. NYDIG ponuja tudi storitve plačevanja bitcoinov in julija 14, je podjetje lansiralo nagovor ekipi Main League Baseball (MLB) Contemporary York Yankees.

Obvestilo je podrobno opisalo, da bo NYDIG igralcem Yankeesov predstavil plačilno listo v bitcoinih. in osebje. Na neki stopnji objave je soustanovitelj Bitwage Jonathan Chester v ponedeljek pojasnil, da jih ljudje, ki uporabljajo neskrbniške denarnice, naučijo napotkov, kako sami bančiti.

»Izobraževanje je potrebna polovica izkušnje z Bitwage in polovica te izkušnje pomaga našim uporabnikom razumeti denarnice, hkrati pa jih uči napotkov o tem, kako jim biti v banko v veselje,« je priznal Chester, izvršni direktor Bitwage. »Edge in Casa sta dve pravi in ​​najbolj varni denarnici na trgu. Naše partnerstvo s temi denarnicami je moralni začetek našega zamika pri izobraževanju milijonov zaposlenih v okolju o bitcoinu, kriptovaluti in stabilnih kovancih ter o tem, kaj namerava prejeti obrestno mero v teh valutah.«

Oznake na tem spominu Bitcoin, Bitcoin Payroll, BitPay, bitwage, Bitwage Crypto Payroll, casa, Crypto, kripto lastnina, kripto plačila, edge wallet, Financial Tech, Fintech, Jonathan Chester, Contemporary York Yankees, neskrbniške denarnice, plačano v bitcoinih, plačano v kripto, Paul Puey, plačilne storitve

Kakšen koncept razmišljate o podjetju Bitwage za storitve kripto plač sodelujete s Casa in Edge Pockets? Sporočite nam, kaj razmišljate o tem področju v komentarjih, ki jih delite spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar monetarne tehnologije s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 2011. Naklonjen je Bitcoinu, kodi začetne ponudbe in decentraliziranim aplikacijam. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 5 428 članki za Bitcoin.com Recordspodatki o motečih protokolih, ki so se pojavili v zadnjem času.

2022 Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen resničnim informacijam. To preprosto ni vztrajanje pri zagotavljanju ali nagovarjanje k predlogu za rop ali prodajo ali načelo ali odobritev katerega koli blaga, storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne bi predstavil predlogov glede financiranja, davkov, zakonitosti ali računovodstva. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez podaljšanja ali na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno pripisana ali povezana z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli vztrajno gradivo, predmete ali storitve, o katerih je govora, ki so navedeni tukaj.

2020

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -