14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Sprostitev energije umetne inteligence in memov: Predprodaja meme kovancev AiDoge AI preseže 12 milijonov dolarjev za Remarka Pepeja

- Advertisement -

AiDoge, kripto misija za ustvarjanje memov, ki jo poganja umetna inteligenca, je učinkovito zbrala 2 milijona dolarjev v zgolj tridnevni razpon, s čimer se je skupni znesek v predprodaji dvignil na ambiciozen 10 milijon USD. Samo 10 % žetonov, ki se zaprejo za predprodajo, ura tiktaka za izvedljive trgovce, ki iščejo dejanski delež pri najnižjih možnih cenah prej kot uradna razčlenitev meme kovanca z umetno inteligenco.

Misija, ki je prva uvedla ekosistem meme-to-build (M2E), je pritegnila oko kripto soseske – in izkupiček financiranja se je pospešil, ko se predprodaja bliža koncu. AiDoge »uporablja razvito tehnologijo umetne inteligence za povečanje povezanih memov v koraku z besedilnimi pozivi, ki jih ponuja uporabnik ,«, kot je slavno navedeno v beli knjigi misije.

Ker je meme kovanec z umetno inteligenco presegel 10 milijonski mejnik, je na namen vstopa v svojo 10 etapo, ki bi se morda začela takoj, ko dvigalo zadene $10,0000336,—trenutek, ki morda le nekaj ur stran.AiDoge, ki ne bo več izgubil fraz z ArbDoge (AIDOGE), je dejansko začel v svojem iskanju uporabite tehnologijo AI za ustvarjanje kibernetskih spletnih memov. Dosedanji uspeh predprodaje odraža strast v misiji, ki združuje privlačnost umetne inteligence in meme gotovine, verjetno dveh najbolj edinstvenih niš na današnjem kripto trgu.

Ko gre za dodelitev kripto portfelja, so pametni trgovci živi, ​​da svoje terjatve zastavijo v v bistvu najbolj obetavnih sektorjih, da diverzificirajo prizadevanja in presežejo razumne donose. Ti bistroumni trgovci v AiDogeu kažejo živahno strast, medtem ko raziskujejo, da bi zgradili žeton meme kovanca $AI.

Tržno razpoloženje in vreden predlog kovancev AI MemeTržno razpoloženje glede meme cash love Pepe in Wagmi je še naprej aktualno, saj trgovci anketirajo za naslednji denar, ki bi morda morda zagotovo prinaša donos 33x. A identično mnenje je očitno v prostoru kripto umetne inteligence, z navalom denarja na temo umetne inteligence, približno a, ki ustreza SingularityNet, žanje prednosti zaradi njihove daljše prisotnosti na trgu.Medtem ko se meme denar v večini primerov zavrže kot izjemno špekulativne lastnosti, ta diagnoza morda preprosto ne uspe videli ključni vidik njihove inherentne znamke. Memi so sestavni segment kibernetskega komuniciranja in sodelovanja. Za meme denar se zahteva naslov kriptovalute in soseska, zgrajena okoli nje.AiDoge sprejema privlačnost meme gotovine in jo združuje z umetno inteligenco za obdelavo svoje tehnologije za ustvarjanje memov – zagotovo se spreminja v ključ aplikacije v spletnem svetu, ločeno od grozljive lahkomiselnosti memov ne bi smelo več zasenčiti njihove zanesljive uporabnosti kot učinkovitih in prijetnih komunikacijskih orodij.

AiDoge je uporabno -osredotočen, v nasprotju z večino meme gotovine, kar pojasnjuje naraščajočo strast, ki jo pritegne njegov meme kovanec z umetno inteligenco. Njegovo obveščevalno središče, ki ga je izdelal človek, in razširljiv postopek primerov uporabe je prepričljiv predlog znamke. Njegovo izvorno sredstvo, žeton $AI, črpa svoj znak iz tega, da je prevladujoč tuji denar v ekosistemu AiDoge.

Prihodnji verjetni in neobičajni model trgovanja Žeton $AI je šibak v treh programih: za ohranjanje stop kreditov za ustvarjanje memov z uporabo tehnologije AI platforme; prav tako bi bilo treba pridobiti nagrade in raznolike prednosti; in je tuji denar, v katerem se izplačujejo nagrade posameznikom in ustvarjalcem iz soseščine. Privlačen cilj $AI je, da deluje v skupnosti Arbitrum, Ethereum rešitev za skaliranje plasti 2. Ta oblika, da bodo transakcije morda prej in stroški bencina izjemno nižji kot pri Ethereumu.

Glede na te elemente analitiki pričakujejo prevladujoč vzpon v AiDoge. označiti. Ko $AI kotira na borzah pri 0 $.0000336, lahko to ceni $20.6 milijonov popolnoma razredčene tržne kapitalizacije, v skladu s skupno ponudbo žetonov v višini 1 milijarde.

V primerjavi z Dogecoinom in Shiba Inujem, ki vsak posebej cenita tržno kapitalizacijo okroglih $000 oziroma 5 milijard $, ima AiDoge trgovsko lutko, ki mu daje ogromno prostora za pospeševanje.

AI Meme Coins: The Intersection of Memes in AIAiDoge, ki leži na presečišču svetov memov in AI, gradi povsem novo socialno platformo, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje memi, ki uporabljajo generativno AI tehnologijo AiDoge. Stranke vnesejo besedilne pozive za ustvarjanje memov, zaradi česar je ustvarjanje memov dostopno vsem. Stroj je bil izobražen na intenzivnih zbirkah podatkov slik in kripto novic. Takoj ko so ustvarjeni, ustvarjalci memov objavijo svojo povezavo z javnim zidom in sosesko. glasuje za svoje favorite. Platforma ima vgrajen mehanizem za oglaševanje v bistvu najbolj enostavnih memov in nagrajevanje njihovih ustvarjalcev z žetoni $AI meme coin.

Kot take AiDoge predstavlja ustvarjalce memov prvič izvedljivo kroženje zaslužka. Poleg tega predstavlja preverljivo poreklo memov zaradi tehnologije veriženja blokov, ki podpira ekosistem.

AiDoge je prvi in ​​edini »meme-to-build« arene. ” (M2E) kovanec, ki povečuje dejansko privlačen izdelek, ki je že postal velika uspešnica pri kripto trgovcih, še prej kot je izdelek lansiran. Priložnosti obožujejo AiDoge, ki je pripravljen popolnoma trgovati z modo, s katero delajo drugi ljudje skupaj, postopki se ne pojavljajo več tako pogosto.

Pogon AiDoge navzgor nakazuje povsem novo obdobje na kripto trgih. Z učinkovitim združevanjem svetov umetne inteligence in memov za obdelavo kovanca memov z umetno inteligenco je AiDoge ustvaril določeno nišo zase. Ker njegova predprodaja že presega 10 milijonov dolarjev in obetajočo prihodnost, je AiDoge odločen, da postal prevladujoč igralec v kripto prostoru. Ker je prvi in ​​edini meme kovanec M2E AI v areni, AiDoge ni več popolna kriptovaluta, ampak platforma, ki bi morda zagotovo na novo definirala modo, s katero delamo na strani memov in spleta.Posvetujte se z AiDoge Now 276878

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -