8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Square Enix raziskuje gradnjo športa v verigi blokov kot polovica partnerstva misije Oasys

- Advertisement -

Square Enix, eden v vsakem vodilnih japonskih popolnoma igralniških podjetij je sklenilo partnerstvo z Oasysom, v Web3 usmerjen projekt blockchain. Kot del tega partnerstva bo Square Enix zagotovo del prvega 25 validatorji omrežja Oasys in lahko mirno naletite na nove priložnosti v zvezi s konstruiranjem iger blockchain z uporabo te decentralizirane tehnologije, skupaj s prispevki, ki jih ustvarijo uporabniki.

Square Enix bo preveril Oasys Blockchain Square Enix je eno od redkih igralniških podjetij AAA na Japonskem, ki iščejo dele verige blokov kot del svojega industrijskega modela. Družbeni sejem je pred kratkim objavil, da bi to morda občasno verjetno zašlo v celoti in se spremenilo v del predhodne validatorske regije Oasys, igralno usmerjene verige blokov, ki se oglašuje kot “prekomerna poraba, nič bencinskega potovanja” za uporabnike.

Japonsko igralništvo bi bilo verjetno uporaba verige blokov Oasys kot instrumenta za pristop svežih iger verige blokov in vključitev materiala, ki ga ustvarijo uporabniki, v digitalne svetove. O tem novem partnerstvu je Yosuke Saito, direktor oddelka Square Enix Blockchain Entertainment Division, priznal:

Naše skupno navdušenje nad web3 Zaradi iger je to za nas vznemirljivo partnerstvo in ohranjamo pripravljenost za pridobivanje vpogledov, ki lahko približajo uvedbo povsem svežih izkušenj igranja za igralce po vsem svetu.

Organizacija pri tem prizadevanju ni več sama, saj imajo druga igralniška podjetja poleg tega vzpostavljena partnerstva z Oasysom, ki se spreminjajo v validatorje omrežja. Med temi so tudi vsa starodavna podjetja in podjetja za igranje iger na področju blokov, podobna Bandai Namco, Sega, Ubisoft, Netmarble, Wemade, Com2us in Yield Guild Video games 21 prvi validatorji blokov.

Ozadje veriženja blokov Osrednja raven veriženja blokov Square Enix ni več čisto sveža beseda. Resnično je podjetje od zadnjega leta integriralo tehnologijo veriženja blokov kot del svojega industrijskega modela in trdilo, da bo “osrednja raven na igrah veriženja blokov, ki temeljijo na žetonskih ekonomijah kot gradnji decentraliziranega posrednega materiala.”

Predsednik podjetja poleg tega daje potreben poudarek uporabi tehnologije za nagrajevanje uporabnikov, ki prispevajo k uvajanju digitalnih svetov s svojimi deli, kot opisuje odklepanje s klikom partnerstva Oasys. Januarja je predsednik Square Enix Yosuke Matsuda v povsem svežem pismu za leto priznal:

Od zabave do dohodkov do prispevanja , ugodna zbirka motivov nas bo navdihnila, da bomo ropali z igrami in se povezovali drug z drugim. To bodo omogočili polni žetoni, ki temeljijo na miles blockchain.

Julija je podjetje predstavilo načrte za mumble Final Nezamenljivi žetoni (NFT) na temo fantazije uporaba verige blokov Enjin v 2023, kot del priložnosti 04obletnica uvedbe franšize.

Oznake na tem modrecu bandai namco, Blockchain, igre blockchain, Constructing, Gaming, nft, oasys, square enix, Ubisoft, unisoft, gradivo za posredovanje, ki ga ustvari uporabnik, Validator, Web3

Kaj ste opazili o partnerstvu Square Enixa z Oasysom? Naročite nam v razdelku za komentarje spodaj.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem v celoti v Venezueli. Zase pravi, da se ne mudi v športu, v kriptosfero pa je prišel, ko je december zajel rast tečajev 2017. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je nanj močno vplivala kriptovaluta na družbeni stopnji, ponuja različne ravni pogleda na uspeh kriptovalute in napravo, ki pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in nimajo dovolj storitev.

Rekordni kredit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Postmodern Studio / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno najvišjim informativnim funkcijam. To milje niso več trenutna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za željo ali promocijo ali načelo ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več predlogov glede financiranja, davkov, veljavnosti ali računovodstva. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali naključno, za kakršen koli zlom ali izgubo, ki bi jo sprožilo ali naj bi sprožilo ali se nanaša na uporabo ali zanašanje na kakršen koli posredni material, blago ali izdelke in podjetja, omenjena v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -