0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Square Enix razmišlja o "robustnem vstopu" v igre veriženja blokov kot del...

Square Enix razmišlja o “robustnem vstopu” v igre veriženja blokov kot del poslovne strategije

square enix

Square Enix, eden od največji razvijalci in založniki v svetu iger na srečo, je priznal pomen, ki bi ga lahko imeli NFT in blockchain igre za prihodnost podjetja. Square Enix je v svojem zadnjem informativnem sestanku razmišljal o “močnem vstopu” v sektor iger blockchain kot del svojega srednjeročnega strateškega procesa.

Square Enix vstopi na trg Blockchain

Square Enix, razvijalci priljubljenih igralnih franšiz, kot so Final Fantasy, Dragon Quest in Kingdom Hearts , je razkrila namere za razširitev svojega poslovnega modela, da bi se zdaj spopadla s trgom iger na srečo v verigi blokov. Družba je te pripombe dala na svoji zadnji seji obveščanja o rezultatih 5. novembra, kjer je Square Enix izjavil, da bo v okviru svojega srednjeročnega procesa poslovne strategije naredil “robusten vstop” na areno iger v verigi blokov.

V brifingu je Square Enix prepoznal spremembo v odnosu, ki jo doživljajo igralci, saj želijo imeti večji nadzor nad vesoljem, s katerim komunicirajo. Poleg tega družba navaja, da se svet iger na srečo premika proti decentraliziranemu modelu in da se ekonomije žetonov v vsaki igri uveljavljajo in širijo. V predstavitvi na briefingu je bilo navedeno:

Poleg vrste ustvarjanja vsebine, s katero se tradicionalno ukvarjamo, se bomo osredotočili na o igrah blockchain, ki temeljijo na ekonomiji žetonov kot obliki decentralizirane vsebine.

NFT Dokaz uspešnosti koncepta

Podjetje tako veliko kot je Square Enix pa se ne more preprosto potopiti na nov trg brez kakšen test vnaprej. Izkazalo se je, da je podjetje že izdalo kapljico NFT, ki temelji na franšizi Million Arthur, ki je bila predstavljena leta 100, in je bil predstavljen v mangah in mobilnih igrah večinoma na Japonskem. Podjetje je izjavilo, da je to dokaz koncepta, in uspelo mu je uspešno združiti trg NFT z eno od svojih franšiz.

Eksperiment je uspel prodati celoten tisk v manj kot mesec dni, po začetku oktobra 14. Dokaz koncepta je zdaj končan, pričakuje se, da bo pobuda prešla v fazo popolne komercializacije. To pomeni, da bomo morda videli NFT-je znanih franšiz podjetja, kot sta Final Fantasy in Kingdom Hearts.

Square Enix je tretja velika igralniška družba, ki je izrazila zanimanje za igre blockchain v manj kot mesecu dni. Ubisoft in Electronic Arts se prav tako zanimata za potencial teh alternativnih tehnologij kot del novega koncepta bolj decentralizirane igralne panorame.

Kaj menite o Square Enixu in njegovem pristopu k igranju iger z verigo blokov? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Zasluge za slikeSolana Ventures, FTX, and Lightspeed Launch $100 Million Blockchain Gaming Fund: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments