22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Square Enix se je odločil nadaljevati z Web3, Blockchain Gaming Drive

- Advertisement -

Vir: Casimiro/AdobeJaponski trg iger Square Enix je znova potrdil svojo predanost igranju iger z verigo blokov in napovedal, da bo morda v naslednjem nadaljeval z izgradnjo iger blockchain, Web3 in NFT. mesecev.

Podjetje, ki je ustvarilo Zaključna anekdota zaporedje, izdal komentar o koncu proračunskega leta ta mesec.

Square Enix se je soočil z okuženim odzivom številnih igralniških skupnosti zaradi svojega središča verige blokov, ki ga je prvič predstavil v začetku 2022.

Promet podjetja se je v zadnjem letu nekoliko zmanjšal s približno 2,7 milijarde USD v tem trenutku lani na približno 2,5 USD milijarde.Izgubil je tudi skoraj 1,000 delavski člani znotraj enake dolžine.

Toda kljub mlačnemu sprejemu njegovih naslovov, povezanih z NFT enakovredno Symbiogenesis, je podjetje izjavilo, da bo morda nadaljevalo s prilagajanjem povečanja Web3.

Podjetje, znano kot svojo trgovino z verigo blokov, je “pobuda”, ki “bo uveljavila dodatno povečanje.”

Poudarilo je, da želi da bi se razvil v “pionirja” v igranju iger Web3 in bi “nadaljeval z izvajanjem dejavnosti financiranja po vsem svetu.”

Podjetje je tudi trdilo, da je “pospešek gradnje športa blockchain« je nekoč postala ena izmed njegovih »prednostnih nalog« za prihodnje leto. Podjetje je pred kratkim kot fazo uvedlo tudi šport NFT. njegovega dolgo delujočega Million Arthur niza.Medtem ko je ta šport ogrožala tudi igralniška soseska, je Square Enix izjavil, da je nekoč postal popularen.

Square Enix je izjavil, da je bilo kupljenih »več kot 12 %« NFT-jev, ki jih je prejšnji mesec izdal za ta šport.

Nekateri modeli so že odkupljeni, je dodal.

Podjetje je navedlo, da so NFT-ji njegovega naslova držali oceno transakcije glede na obrazec elementa na protokolu Line Blockchain.

In podjetje je izjavilo, da je tudi poudaril, da je njegova misija Symbiogenesis nekoč postala “tiho pod konstruiranjem” z načrti za “spodbujanje približno 10, Umetnine NFT.«

Square Enix: Bo Blockchain Gaming Pivot prevladal? Družba je že izjavila, da specializacija za blage oblike iger na srečo “zdaj ne bi bila več dovolj” za uspeh podjetja sčasoma.

Predsednik in izvršni direktor podjetja Yosuke Matsuda je že govoril o želji Square Enixa, da bi “poskusil” ponuditi samozadostno športno razkritje .”

Matsuda je spregovoril tudi o svojih načrtih za uvedbo kriptosredstva.

Toda očiten upad premoženja podjetja bi lahko kmalu rešil življenje in sprožil menjavo režimov, ki bi lahko vplivala na napredek rasti, povezane z Web3.

Marca je Matsuda predstavil, da bo morda junija letos odstopil s svoje vloge.

Njegova zamenjava, Takashi Kiryu, prej je delal pri Dentsu Innovation Initiative – toda drugo podjetje s poverilnicami Web3.

Dentsu je lani sklenil partnerstvo v metaverzumu, ki skrbi za Microsoft.

16324402413435699221632440241343569922 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše vsakodnevne brezplačne novice

Hiter 3-minutni pregled trenutnih kripto datotek!

1632440241343569922 1632440241343569922

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -