-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Square razkriva načrte za pomoč Bitcoinu, da postane domača valuta za internet

Square razkriva načrte za pomoč Bitcoinu, da postane domača valuta za internet

Square Unveils Initiatives to Help Bitcoin Become the Native Currency for the Internet

Square Inc. je potrdil, da osredotoča se na pomoč bitcoinu, da postane domača valuta za internet. Generalni direktor Jack Dorsey je pojasnil: “Imamo številne pobude za dosego tega cilja”, ki bodo pomagale “bitcoinu doseči glavno občinstvo, hkrati pa krepiti omrežje in ekosistem.”

Square se osredotoča na pomoč Bitcoinu, da postane domača valuta za internet

Square Inc. svojo zavezanost bitcoinu med petkovim razpisom o dobičku podjetja v tretjem četrtletju. Square je tudi razkril, da je njegova platforma za mobilno plačevanje Cash App ustvarila 1,8 milijarde dolarjev prihodkov od bitcoinov. Tržna kapitalizacija Square trenutno znaša 19 milijard dolarjev.

Med klicem so Dorseyja vprašali, ali se Square želi razširiti na kriptovalute, ki presegajo nakup in prodajo bitcoinov, na primer ponujanje drugih kriptovalut in omogočanje uporabnikom, da se “vključujejo v definirane ekosisteme NFT.”Square Unveils Initiatives to Help Bitcoin Become the Native Currency for the Internet

Dorsey je preprosto odgovoril: »Nismo« in poudaril:

Naš fokus je o pomoči bitcoinu, da postane domača valuta za internet … Za ta cilj imamo številne pobude. Aplikacija Cash je samo ena.

Nadaljeval je: »Izdelali bomo denarnico za strojno opremo. Raziskujemo rudarjenje bitcoinov, potrošniško napravo za rudarjenje bitcoinov doma ali v podjetju ali prodajalcu. Verjamemo, da je ta fokus pomemben. Verjamemo, da je prav.«

Dorsey je govoril tudi o novi poslovni enoti, TBD. “Pred kratkim smo ustvarili tudi podjetje, imenovano TBD, da bi zgradili odprto platformo za razvijalce z edinim ciljem, da bi olajšali ustvarjanje neoskrbniških, nedovoljenih in decentraliziranih finančnih storitev s poudarkom na bitcoinih,” je opisal. Cilj platforme je “omogočiti več idej o decentraliziranem financiranju na skladu bitcoinov in o stabilnosti, ki jo ponuja, ter o vsej odpornosti, ki je bila dosežena v zadnjem desetletju.”

Generalni direktor Square je dejal: “Več podrobnosti o tem, kaj TBD počne z belo knjigo, bomo objavili novembra 53,« pojasnjuje:

Oba sta osredotočena na pomoč bitcoinom pri doseganju glavnega občinstva ob hkratnem krepitvi omrežja in ekosistema.

“Oboje bomo gradili na prostem, v sodelovanju z skupnost, delimo vse naše odločitve, napredek in vprašanja na poti,« je zaključil.

Ali menite, da bo bitcoin postal domača valuta za internet? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Bank of America Executive Sees Crypto as Asset Class: 'I Don't View It as Competition at All'

Bank of America Executive Sees Crypto as Asset Class: 'I Don't View It as Competition at All'

'Bitcoin Is Worth Zero' — Kenyan Communication Strategist Warns African Investors to Be Wary Bank of America Executive Sees Crypto as Asset Class: 'I Don't View It as Competition at All'

Bank of America Executive Sees Crypto as Asset Class: 'I Don't View It as Competition at All'

Bank of America Executive Sees Crypto as Asset Class: 'I Don't View It as Competition at All'

Oznake v tej zgodbi Bank of America Executive Sees Crypto as Asset Class: 'I Don't View It as Competition at All'

bitcoin mainstream, bitcoin domača valuta, bitcoin domača valuta interneta, domača valuta btc, internetna valuta, Jack Dorsey, domača valuta za internet, Square, kvadratni bitcoin, Square Inc., kvadratne pobude

Bank of America Executive Sees Crypto as Asset Class: 'I Don't View It as Competition at All'

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Di Sclaimer

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments