15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Sreča je naklonjena emblemu: Zakaj kriptotrženje ne uspe, se ukvarjajo s hype

- Advertisement -

Ker se zdi, da prihajamo v del sodobne blagovne znamke v razvpitih tržnih ciklih kriptovalut, se zadovoljstvo znova povečuje zaradi možnosti naraščajočih naložb in večje likvidnosti. Druga možnost je, da odkrijete, da bo trg prišel do močnejše podpore, se bodo lekcije lahko mirno naučile iz tega, kar se je zgodilo prej. Propad 2022 še naprej analizirajo TV postaje, časopisi, revije, blogi in družbeni mediji. Kljub temu je bila med velikimi analizami ena ključna lekcija preskočena.

Crypto ima predmet blagovne znamke Kot velja izključno za podjetja v vzponu, je FTX porabil 15 % svojega zaslužka na trženju in trženju, kar je vključevalo neverjetnih 80 milijonov dolarjev za večletne pogodbe o sponzoriranju športa, skupaj z množico pravice do poimenovanja stadiona in skupne blagovne znamke.

Ta bolj ali veliko manj naložba ni brez primere, vendar je bolj dolgo uveljavljena pri proizvajalcih, ki se zavedajo množičnih trgov in svetovnega prebivalstva, kar je enakovredno pijačam, finančnim podjetjem in izdelkom ali proizvajalcem avtomobilov. Kaj je ta denar zagotovo kupil v primeru FTX?

Zagotavlja ozaveščenost in prepoznavnost naziva.

Naslov FTX spremenjen v splošno priznan daleč onkraj sveta blockchain. Ne glede na to, zakaj bo užival v tem, da bi pravi državljan Miamija – bivališče dragega imena FTX Enviornment – vedel ali ga zanima, ali je FTX oblastna veja, kripto nadomestna ali spletna agencija?

Ta rezultat je v katerem koli drugem, bolj temeljnem kvizu: Zakaj bi porabili veliko milijonov dolarjev za to, da bi se prepričali, da se vsaka oseba zaveda naslova vaše kriptovalute, če sploh ni več povezana z sprostitev v poučevanju?

Preprosta resnica Industrija, ki ustvarja utrujajoče količine denarja, lahko uživa v sredstvih za kurjenje milijonov. Kot smo ugotovili iz ponavljajočih se ciklov, je malo zavor pri porabi na trgih kripto bikov, kjer je trženje dodeliti kralj. Ne glede na to, ko previdno vstopamo v katero koli drugo bikovsko trajanje, je čas, da se zrcalimo na trajne stroške vseh teh trženjskih izpuhov. FTX se je treba naučiti – in ne gre več za obseg njegovih marketinških financ. Gre za namen, ki ga je nekoč porabil.

Verjetno obstaja določen strošek opazovanja sprejemanja na množičnem trgu in preprečevanja globalne ozaveščenosti o znamki. Kljub temu, razen tega, je težko častiti stopnjo 80 % populacije, ki žari vaš naslov, če je večja od 95% najverjetneje ne bodo več v resnici vključevali niti predlogov za vaš izdelek v bližnji prihodnosti.

Mase sizzle, vendar je dodelitev klobasa? Kriptosvet je bil izjemno resničen pri ustvarjanju navdušenja. Toda po vsej verjetnosti nobena shema v zgodovini trženja ni bila tako nepovezana med deležem trga in deležem verbalizacije. Le malo nas je ostalo, ki ne poznamo Bitcoina, vendar je delež med nami, ki ga uporablja, miren v enih številkah.

Bodite del soseske, v katero se nedvomno lahko razvijete prihodnost. Cointelegraph Innovation Circle združuje vodilne na področju veščin veriženja blokov, da se povezujejo, sodelujejo in postavljajo. Vadite v sedanjem času

Konstruiranje hype je izključno za začetnike. Druga možnost je, da bo užival v sprejetju z vsebino in ustreznostjo. Znamčenje pomeni več kot pravilno zavedanje in pričakovanja.

Ne potrebujemo popravka piskanja — potrebujemo klobaso.

Napačno razumljena shema blagovne znamke Pri komuniciranju znamke zavedanje ni več prehodno – tam bodo uživali biti miroljubna vsebina. Prepoznavnost imena je pravilna pri prvem od množice korakov konverzije, medtem ko poskušate ustvariti donosnost naložbe s svojim trženjem in pogovori.

»Sreča je naklonjena pogumnim« je stavek, na katerega so bili porabljeni milijoni dolarjev marketinških izpuhov. Slogan so nekoč utrjevali hollywoodski zvezdniki s seznama A, brezhibna izdelava in najboljši termini na televiziji. Kljub temu, kako natančno je ta trditev povezana z rutinskimi vidiki promocije industrije, ki jo je plačala?

Druga možnost je, da upoštevate opozorilo. Snov ni nova v razpravah o primerih pametno-krhkega zaposlovanja, rešitvah za razširljivost, prijetnem poku, zasebnosti ali drugih tehničnih snoveh.

Kripto ni več simbol Kakšne so razlike med celotnimi kripto borzami? Pretekle meritve upoštevajo obseg, jurisdikcijo, pogoje nabave in prodaje ali čisto tehnične vsebine, ali lahko kdo zares jeclja, zakaj so izbrali namestnika?

Pa vendar so igralci iger v kripto svetu večinoma osredotočeni na ozaveščenost. Obstaja občutek, da je to mogoče pripisati tako zgodaj v igri, tako dolgo, dokler nas eden od najsodobnejših udeležencev naključno ohrani – pravilno pripisati temu, da so slišali za nas – lahko pripovedujemo o rasti. Torej, kdo potrebuje blagovno znamko, diferenciacijo ali zvestobo kupca?

Tukaj je na primer preizkus resničnosti: uživamo v desetletjih precedenčnih razstavljanj, iz katerih mnogi izvirajo in jim ni več mar za večji model izdelka. Zakaj bi uživali v mirnem kriptovalutu?

Ni več.

Dokler kripto podjetja promovirajo ljudi, so pravila psihologije in blagovne znamke povezana. Podjetja prodajajo trgovsko blago ter podjetja in izdelke. Kljub temu kupec kupi znamko. Kaj vas dela rutino? Zakaj boste uživali v miru, da vas bodo ohranili?

Znamka ni niti naslov niti emblem Znamka je v glavnem najbolj koristno sredstvo, ki ga je mogoče celo pripisati trženju in je novo bilanca stanja agencije kot (potencialno zelo dragoceno) sredstvo.

Kljub temu znamka ni več naslov ali emblem. Znamka je prepoznavna, nepozabna, verodostojna in ustrezna obljuba. In če želite ali ne, podjetja potrebujejo več kot tri črke, da prinesejo sporočilo.

Prej, kot boste nedvomno lahko orisali svojo znamko, boste verjetno na priložnost na priložnost na priložnost uživali v tem, da boste pripravljeni odgovoriti na opredelitvena vprašanja o vaši industriji. Za kaj se posebej zavzemate? Kaj vas dela ločenega v načinu, proti kateremu lahko ljudje protestirajo?

Blagovne znamke stojijo močnejše v mrazu Poleg tega prenašajo rutino in ustrezno obljubo, da rezultatov pri prodaji, je ključna značilnost blagovne znamke načrtovanje zvestobe. Tukaj je povezava, ki presega racionalne in tehnične specifikacije, ki jih obravnava vaša resolucija.

Vaša znamka vzpostavlja vez. Brez te obveznice bo vaša škoda za kupca preprosto izginila brez razkritja. Ljudje niso dobili predlogov, da bi te zamenjali za mlajšega manekena. Ko sonce sije na trgu bikov in ustvarja obilo rasti in blaginje, je preprosto pozabiti, kako pomembno je narediti pečat.

Kljub temu, ko sonce zaide, so svetilniki blagi in zakaj so tam mirni? Ali so popolnoma enaki? Ali je vaši znamki uspelo prinesti rutinsko promocijsko točko in ustvariti prepričanje, povezanost in zvestobo?

Ali je bilo včasih vse to pravilno zavedanje, FOMO in hype?

German je soustanovitelj in glavni referent za relevantnost THE RELEVANCE HOUSE, agencija za blagovno znamko, trženje in rast, osredotočena na blockchain in Web3.

Ta članek je bil nekoč natisnjen z namenom Cointelegraph Innovation Circle, preverjene skupine starejših vodstveni delavci in strokovnjaki v industriji veščin blockchain, ki gradijo prihodnost z namenom vitalnosti povezav, sodelovanja in upravljanja idej. Izražena mnenja izvirajo v bistvu ne odražajo več tistih Cointelegrapha.

Izvedite več o Cointelegraph Innovation Circle in poglejte, če ste slučajno upravičeni do pripisa

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -