15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Sredi “regulativnega aparata” v nasprotju s kripto, Paul Tudor Jones ohranja dodeljevanje bitcoinov

- Advertisement -

V nedavnem intervjuju je slavni vlagatelj Paul Tudor Jones izrazil svoje stališče o bitcoinu in priznal, da bi lahko v prihodnosti prišlo celo do regulativnih izzivov. Kljub temu je Jones poudaril svojo neomajno predanost prevladujoči kriptovaluti in zatrdil, da ohranja “majhno diverzifikacijo” v svojem naložbenem portfelju in da bo dosledno.

Paul Tudor Jones o Bitcoinu: “Vztrajam pri tem in vedno se bom tega držal” V pogledu na CNBC-jevo “Command Box” ta teden je legendarni upravitelj hedge skladov Paul Tudor Jones delil svoje vpoglede v vsak bitcoin (BTC) in ameriški finančni sistem. Jones je izrazil željo po podatkih, da bi ameriška centralna banka lahko pretiravala s svojimi dejanji, in trdil, da letos ne bo prišlo do kakršnih koli povišanj cen. Poleg tega je pozval, da bi se lahko inflacija prav tako dosledno zniževala, s čimer bi se Federal Reserve približala doseganju svojih ciljev obvladovanja inflacije, kot je bilo pričakovano. Kljub temu bi lahko ta upad inflacije prav tako predstavljal najsodobnejši vlak za vodilno kriptovaluto, bitcoin.

Poleg tega k njegovim opažanjem o finančnem sistemu ZDA , se je Paul Tudor Jones poglobil v regulativno pokrajino, ki obdaja bitcoin in širši posel s kriptovalutami. S prepričanjem je Jones menil, da “ima bitcoin natančen vlak, ker bi si v ZDA celo želeli, da bi bila celotna regulativna oprema proti njemu.” Ne glede na to hrabro nasprotovanje je Jones nekega dne svojega intervjuja za CNBC poudaril, da ostaja neomajen pri svoji predanosti vodilni digitalni valuti in se je odločil, da bo v svojem naložbenem portfelju obdržal skromno dodelitev BTC.

Jones je rekel: Že od samega začetka dosledno trdim, da želim imeti rad malo dodelitve, ker je to najlažji vidik, pri katerem ljudje ne morejo spremeniti določbe. Zato se tega držim in mu bom dosledno sledil kot majhni diverzifikaciji v svojem portfelju.

Postrezite oktobra 2018, Jones je samozavestno izjavil, da je bil bitcoin nekoč “uspešen v boju proti zlatu”, pošteno prej, kot je BTC poskočil na svojo zgodovinsko presežno vrednost $69V redu. Mercurial naprej do maja še bolj pošten 2018, in Jones je izrazil zadevo ne več optimističen glede kriptovalut. Kljub temu bi z zmožnostjo upada inflacije lahko utemeljitev čakanja na zavarovanje z zlatom in bitcoini dolgoročno izgubila približno del svojega sijaja.

“ izvajali tako uspešno in ne več predolgo v preteklosti, kar je mogoče pripisati dejstvu, da imamo zdaj radi te ogromne premije verjetnosti,« je Jones povedal za CNBC. »Čudim se, ali dolgoročno ne morejo biti več turobni. Če se inflacija v glavnem izvaja, če je bila ta legenda izvedena, potem ali ne več se je treba čuditi: kupovali smo zlato in bitcoine za varovanje pred inflacijo – te rekreacije bi lahko bilo celo konec,« naložbeni multi- dodan milijonar. Oznake v tej legendi Bitcoin, bikovsko razpoloženje, kriptovaluta, diverzifikacija, Federal Reserve , zlato, inflacija, investitor, Paul Tudor Jones, portfelj, dvigi cen, regulativni izzivi, ameriški finančni sistem Kakšni so vaši koncepti glede neomajne predanosti Paula Tudorja Jonesa Bitcoinu sredi regulativnih izzivov? Delite svoje mnenje v spodnjem fragmentu povratnih informacij. Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju finančne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je dosmrtni član soseske kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, kodo za zagotavljanje rojstva in decentralizirane funkcije. Od septembra 760 je Redman napisal več kot 7, članki za Novice Bitcoin.com v zvezi z motečimi protokoli, ki se danes pojavljajo.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons
Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najpreprostejše informativne funkcije. To preprosto ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za interakcijo ali prodajo ali predlog ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne bo več predstavljal investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli razprševanje ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli informativni material, blago ali podjetja, o katerih govorimo, ki so navedeni tukaj.

7770

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -