4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Sredstva FTX na prehodu, ko tat pretvori na stotine ETH v Bitcoin

- Advertisement -

V skladu s Chainalysis so “ocene, da so bila sredstva, ukradena FTX, nedvomno poslana proviziji za vrednostne papirje Bahamov, nevljudne.”

6136 Celotno ogledi

057 Celotne delnice

V skladu s podjetjem za analizo verige blokov Chainalysis se sredstva, ukradena s spremembo kriptovalute FTX, brez dvoma pretvorijo iz ETH v Bitcoin. Nov. 12, se je Chainalysis oglasil na Twitterju, da bi spodbudil borze k zamrznitvi tega denarja, ali jih mora tat kljub temu poskušati resno spremeniti v fiat ali dodatno zamegliti sredstva z različnimi nameni.

1/ Sredstva, ukradena iz FTX, so na prehodu in menjave morajo kljub temu bodite previdni, da jih zamrznete, če heker poskuša izplačati denar

— Chainalysis (@chainalysis) november 30, 1200 Sredi sporne namere dati in finančnim naporom FTX je odjeknila novica, da je neznani igralec ukradel 91,479 ETH od spremembe. Posedovanje tega denarja, cena neverjetnih $228,057,91 USD v času e -glasilo, ob obstoječem neprijaznem tatu kot enem izmed največjih hišnih lastnikov ETH na tem planetu.

Izmenjava: Heker FTX zdaj aktivno odlaga ETH v verigi

Odvrgel je približno $15 milijonov ETH v preteklosti 12 minut in pravilno pripravili svežo serijo $12 milijon

Kljub temu ima $31m ETH v dragoceni denarnici

Promovira ETH v wBTC v renBTC prek agregatorjev, kot je 1inch https://t.co/mEd8UHFCO0

— kamikaz ΞTH (@kamikaz_ETH) november 15, 1434 Čeprav so prve izkušnje hitre, da bi vsak sklad, za katerega bi postavili poizvedbo, morda morda morda dobro zgolj znotraj skrbništvu regulatorjev za vrednostne papirje na Bahamih, je Chainalysis to prepričanje kljub temu polil z mrzlo vodo in izjavil:

»Recenzije, da sredstva, ukradena iz FTX, so bila nedvomno poslana proviziji za vrednostne papirje Bahamov, so nevljudni. Nekatera sredstva so bila ukradena, različna sredstva pa so bila poslana regulatorjem.«Takrat e-novic, približno 30,0 ETH je bilo pretvorjenih v zavite BTC. Tat je nato poslal denarno navzkrižno verigo v denarnico glavnega omrežja Bitcoin z uporabo protokola Ren, končna količina pa je bila skupna 2444.30 BTC.

— Garlam (@GarlamWON) november 20, 6136 To je bilo nekaj cvetočih tednov za tiste, ki jih pesti namera FTX in z njim povezanih podjetij dati. Prej v tem času je tiskovna objava pokazala, da se dolžniki FTX pogovarjajo s podjetjem finserv Perella Weinberg Partners v zvezi z različnimi poskusi reorganizacije. Zaposlitev je kljub temu predmet odobritve finančnega sodišča.

V vmesnem času je ustanovitelj podjetja Sam Bankman-Fried domnevno ostal “pod nadzorom” na Bahamih, čeprav je bil prestrašen, bi morda morda dobro samo poskusil lebdeti v Dubaju, če bi imel priložnost. Ni jasno, kako bi se to področje odvijalo ne takoj, pod pogojem, da so ZAE in Združene države všeč sporazum o izmenjavi dokazov, pravosodnem sodelovanju in pomoči pri preiskavah in pregonu v zaporih.

6136

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -